Gå til sidens hovedinnhold

Fredrikstad misser aldri i kveld

Vi tror Fredrikstad også vinner returkampen mot Hønefoss. Sjekk torsdagens oddstips.

Les også: Lesernes oddstips torsdag

Torsdag er det ishockeyen som dominerer Langoddsen, og det spilles fulle serierunder i Norge, Sverige og Finland. I Italia spilles det to cupkamper, og så er det selvsagt opprykskampen mellom Fredrikstad og Hønefoss.

Det er fotballfeber i fotballbyen Fredrikstad foran kveldens NRK2-sendte returkamp mellom FFK og Hønefoss, og det ventes over 10 000 tilskuere i Plankebyen i kveld.

Svært få av disse kommer fra Hønefoss. Ifølge Ringerikes Blad på nett er interessen mildest talt dårlig i Hønefoss. Supporterklubben Fosseberget satte opp to gratisbusser til kveldens kamp, men grunnet laber interesse måtte den ene bussen avlyses.

Nå kan du tippe på iPhone

Umulig oppgave?
Hønefoss skal altså hente opp 1-4 i Fredrikstad i kveld, i våre øyne en helt umulig oppgave. Hønefoss avsluttet Tippeligasesongen med å tape skrekkelige 1-6 borte for Sandefjord. I første kvalkamp mot Ranheim hjemme på Hønefoss gjorde hjemmelaget en svært dårlig kamp, og var vel egentlig heldige som slapp unna med 1-1 etter ordinær tid. Gjorde så et sent seiersmål i ekstraomgangene, uten i det hele tatt å imponere.

Helt formløs
I søndagens kvalkamp så det ikke ut som Hønefoss hadde bryteren på i det hele tatt i kampen, og allerede etter en halvtime var kampen og opprykkskampen i realiteten avgjort da Fredrikstad ledet 3-0. Hønefoss kommer til Fredrikstad i kveld helt blottet for selvtillit, og det er veldig vanskelig å tro at formløse Hønefoss kan få noe ut av kveldens kamp. Hadde begredelige 2-2-11 på bortebane i Tippeligaen denne sesongen, og begge seirene kom på kunstgress (1-0 over Stabæk og 3-1 over Aalesund).

Bli nettspiller hos Norsk Tipping! Bestill gratis kortleser her.

Hos hjemmelaget Fredrikstad er selvsagt stemningen en helt annen. Tok seg komfortabelt til oppryksfinalen ved å slå LøvHam 2-0 hjemme, og viste i bortekampen mot Hønefoss at det bor mye kvalitet i dette laget. Hadde riktignok ikke bedre enn 7-5-2 på hjemmebane i Adeccoligaen denne sesongen, men utgangspunktet i kveld er ypperlig.

Hønefoss må fremover på banen, det innebærer at et allerede ustabilt og vaklevorent Hønefoss-forsvar kan bli tatt i ubalanse jevnt og trutt. Vi kan ikke se for oss annet enn Fredrikstad-seier i kveld, selv om Fredrikstad kommer seg til Tippeligaen med både ettmåls- og tomålstap.

Fullt hus
Med over 10 000 tilskuere i ryggen er vi ikke i tvil om at Tom Freddy Aune kan titulere seg som Tippeliga-trener ved kampslutt. Norsk Tipping tilbyr i tillegg til vanlig kampodds, også pauseodds, handicapodds og over/under på denne kampen. Vi nøyer oss med å foreslå spill på "vanlig" hjemmeseier til Fredrikstad, og det betales med 1,70 fra Hamar. At kampen også går over 2,5 mål er vi ganske så sikre på, men vi kan ikke kombinere det med seier til Fredrikstad. 1,70 kan spilles som singel, men vi drar med oss et målspill fra eliteserien i ishockey for å få opp oddsen litt.

Nå kan du tippe på iPhone

Ny fest på Lillehammer
På Lillehammer tar hjemmelaget imot skuffelsen Lørenskog til kamp i Kristins Hall i kveld. Lillehammer har vunnet de tre siste kampene hjemme, og kan ta sin fjerde strake seier. Har et godt tak på Lørenskog,med fem av seks mulige seire på siste seks tilsvarende. Og når det gjelder antall mål mellom lagene, så har fire av seks siste tilsvarende gått over 5,5 mål.

Lillehammer har fire av sine fem siste hjemmekamper over 5,5 mål, mens Lørenskog på sin side har tre av sine fire siste bortekamper over 5,5 mål. Norsk Tipping gir 1,50 i odds på at denne kampen går over 5,5 mål, og 2,10 på Lillehammer-seier. Vi var fristet av oddsen på Lillehammer, men valgte til slutt et målspill i denne kampen kombinert med Fredrikstad-seier.

Dermed får vi en totalodds på 2,55 og vår innsats er som vanlig kr 100.

Spilleforslag torsdag:
Kamp 84 Lillehammer -Lørenskog over/under 5,5 mål 1,50 1,95
Kamp 95 Fredrikstad - Hønefoss 1,70 3,55 3,55
Her kan du levere denne dobbelen (innsatsen styrer du selv)

Andre vurderinger torsdag:
- Formsterke TPS (fire seire på fem siste) er vesentlig bedre enn tabellposisjonen indikerer (ligger sist) og skal i følge våre finske kilder slå Saipa for andre gang på tre dager (vant 3-2 borte mot Saipa tirsdag). Men mager odds på kun 1,55
- Tre strake tap for Pelicans nå, og normalt skal gode Kalpa bli for sterke i kamp 66. Men laber bortestatistikk for Kalpa minker interessen. Borteseieren betales med 1,90
- I Sverige er Skellefteå i ferd med å seile opp som gullfavoritt i eliteserien. I kveld skal de normalt slå bortesvake Brynäs, men oddsen er labre 1,50
- Cagliari har fått et forventet oppsving med Donadoni som ny sjef, og fortsetter trenden hjemme mot Bologna i kveld dersom de gidder. Cup er definitivt cup i Italia. Hjemmeseieren betales med 1,80.

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

HTML EMBED