KFUM Oslo - Fredrikstad

Odds: 1,70 - 4,10 - 3,90 U

Kampstart mandag 22.august kl 18.00

Spillestopp kl 17.59 Live odds etter kampstart

KFUM-Arena

Kampen vises på Eurosport Norge, discovery+ og TV 2 Play

Se kampene fra Obos-ligaen hos TV 2 Play og Eurosport Norge med Strim. Skaff deg tilgang her!

Raufoss - Kongsvinger

Odds: 2,05 - 3,50 - 3,15 H

Kampstart mandag 22. august kl 18.00

Spillestopp kl 17.59 Live odds etter kampstart

Nammo Arena

Kampen vises på discovery+ og TV2 Play

Vi tror at Raufoss vinner og at KFUM og FFK deler poengene. Oddsen på den dobbel finner du her

KFUM - Fredrikstad

Obos-ligaen. KFUM er inne i en bra periode. De slo først Sogndal 2-1 borte før de vant 3-2 hjemme mot Sandnes Ulf sist. Det var fjerde kampen på rad uten tap, og de har nå tatt seg opp på playoff-plass hvor de ligger på en femteplass med 35 poeng.

Nå har Oslo-laget faktisk kun tre poeng opp til Ranheim på andreplassen som gir direkte opprykk, men det er også bare fire poeng ned til Raufoss utenfor playoff. Det som er et lite varsku før mandagens kamp er hjemmestatistikken.

Overraskende nok har KFUM kun tatt 15 poeng på ti hjemmekamper, noe som kun er tiende best i Obos-ligaen.

All oddsen på mandagens Obos-liga-kamper finner du her

Fredrikstad opplever tunge dager. De har ikke vunnet en ligakamp siden 24. juli. Med 0-1-4 på de fem siste har de begynt å gi litt opp, men 1-1 hjemme mot Ranheim sist var en fin opptur. En 11.plass med 22 poeng er uansett en stor skuffelse, for de har hele ti poeng opp til playoff og sesongen blir nok en skikkelig mellomsesong for laget fra plankebyen. Ni poeng på ti bortekamper er også svakt.

KFUM er slappe hjemme, og her blir oddsen litt for svak. Fire av de åtte siste kampene mellom disse to lagene har endt med poengdeling. U står i skrivende stund til over fire ganger innsatsen. Denne kunne vi selvsagt kjørt som en singel. Istedenfor drar vi til skikkelig og prøver oss på en dobbel som gir bra betalt. Vi kombinerer denne med hjemmeseier til Raufoss.

Vi tror at Raufoss vinner og at KFUM og FFK deler poengene. Oddsen på den dobbel finner du her

Raufoss - Kongsvinger

Obos-ligaen. Raufoss har kun tapt to av de siste 13 kampene, men begge kampene har kommet mot serieleder Brann.

Etter 0-3 borte mot Brann sist tapte de playoffplassen sin, og nå ligger de nede på syvendeplass med 31 poeng.

Med bare poenget opp til Sogndal har de fortsatt alle muligheter, og 16 poeng på ti hjemmekamper er helt kurant levert. På hjemmebane har de kun taot to av ti kamper denne sesongen. Nederlagene har kommet mot Stabæk (0-4) og Brann (0-5).

All oddsen på mandagens Obos-liga-kamper finner du her

Kongsvinger har gjort en fin sesong, og en 9.plass med 27 poeng er klart over forventet. Nå er formen nydelig med 4-1-1 siste seks, og de har kun tapt en av de elleve siste. Men de er klart best hjemme på Gjemselund.

På bortebane har de kun vunnet to av ti kamper denne sesongen. De har kun scoret seks ganger på bortebane denne sesongen. Bare nedrykkskandidat Skeid har færre bortemål enn dem. De står med fire. Når vi vet at KIL har reist hjem målløse de to siste gangene de har besøkt Toten, så er det ikke fristende å spille på glåmdølene.

Kongsvinger taper sjelden, men er klart best hjemme. Raufoss kjemper om en playoffplass, og de har vært gode hjemme. 2,05 i odds er ok. Denne kunne også vært brukt som singelspill, men denne gangen kjører vi heller en dristig dobbel.

Vi tror at Raufoss vinner og at KFUM og FFK deler poengene. Oddsen på den dobbel finner du her

All oddsen på begge kampene finner du her