Med fire seire, ni uavgjorte og seks tap så langt har det vært en litt blandet sesong for Southampton, men en nordmann har imponert hos the Saints denne sesongen. Den norske landslagsspilleren Mohamed Elyounoussi har scoret seks mål og har to målgivende pasninger på 16 kamper i alle turneringer.

Sjekk oddsen på at Elyounoussi vinner mot Ajer i tirsdagens norske Premier League-duell

Etter å ha tilbragt et par sesonger på lån hos Celtic, hvor han scoret 24 mål og hadde 17 målgivende pasninger på 67 kamper, har 27-åringen vært en viktig brikke i laget til Ralph Hasenhuttl denne sesongen.

Lørdag kom Elyounoussi inn fra benken og scoret i ekstraomgangene da Southampton sikret seg plass i 4. runde av FA-cupen med 3-2-seieren over Swansea. Den norske landslagsprofilen starter ifølge lokalavisen Southern Daily Echo mot Brentford. Det betyr at to norske spillere kan stå ansikt til ansikt i kveldens Premier League-kamp.

Moi Elyounoussi starter sannsynligvis på venstrekanten hos Saints, og landslagskollega Kristoffer Ajer kan bli tildelt oppgaven med å nøytralisere ham, for den norske forsvarskjempen tar antakeligvis plass til høyre i Brentfords treer bak.

Sjekk oddsen på at Moi scorer kampens første mål.

Det kan med andre ord bli en skikkelig norsk duell i Premier League i kveld.

Southampton - Brentford

Odds: Southampton vinner og begge lag scorer - 4,20

Kampstart tirsdag 11. januar klokken 20.45

Spillestopp kl 20.44 Live odds etter kampstart

St. Mary's Stadium

Kampen kan sees på TV2 Sport Premium 1

Vi tror at Southampton vinner og at begge lag scorer. Det spiller du på her til 4,20 i odds

Southampton er ubeseiret i fire strake kamper i alle turneringer før tirsdagens kamp mot Brentford. Denne kampen skulle vært spilt 18. desember, men måtte utsettes på grunn av coronasmitte i Brentford-troppen.

Ralph Hasenhuttl kan måtte klare seg uten så mange som ti spillere i Premier League-matchen mot Brentford tirsdag. The Saints tok seg videre i FA-cupen lørdag etter å ha vunnet 3-2 borte mot Championship-laget Swansea.

Så stor er potten i Vikinglotto onsdag. Spillefrist onsdag klokken 18:00.

Det var en seieren som ble kostbar. De måtte spille ekstraomganger, og det er en stor belastning på en tropp som er hardt rammet av covid 16-tilfeller. Samtidig fikk vingbacken Yan Valery rødt kort og må stå over matchen mot Brentford.

Den positive nyheten før tirsdagens match er at Che Adams er tilbake etter å ha vært i isolasjon, og Mohammed Salisu er også tilgjengelig etter å ha vært suspendert i FA-cupen. Saints mangler fortsatt Moussa Djenepo, Tino Livramento, Alex McCarthy, Thierry Small, Yan Valery og Kyle Walker-Peters.

Brentford på sin side får tilbake Sergi Canos og Mathias Jensen.Josh Dasilva, Tariqe Fosu, Charlie Goode, Rico Henry, Mathias Jørgensen og David Raya er fortsatt ute, mens Frank Onyeka er i Afrikamesterskapet.

Southampton har funnet formen

The Saints har klatret opp til 14.-plass på tabellen etter å ha spilt uavgjort mot Crystal Palace og Spurs og vunnet borte mot West Ham.

Begge lag har scoret i alle disse kampene, og vi tror at den trenden fortsetter for Southampton mot et Brentford-lag som har tapt to av de tre siste kampene, og som ikke har vunnet noen av de siste fem bortekampene i toppdivisjonen.

Vi tror det blir en underholdende kamp på St Mary’s, hvor begge lag scorer og the Saints vinner. Med tre poeng i tirsdagens kamp vil Southampton gå forbi Brentford på tabellen.

Ralph Hasenhuttls lag går ofte ut i et forrykende tempo, men de har hatt en tendens til å gå tom utover i kampene.

Sjekk oddsen på at Moi Elyounoussi scorer kampens første mål.

På tabellen for resultater i andre omgang ville Saints lagt nest sist med kun syv mål. Brentford på sin side har den syvende beste statistikken i de siste 45 minuttene i Premier League, og de er ingen lag som har sluppet inn færre mål enn dem i andre omgang (8). Med Bryan Mbeumo tilbake på topp sammen med Ivan Toney, har the Bees en spissduo som kan straffe et slapt Southampton-forsvar.

Vi tror at begge lag scorer og at Southampton vinner tirsdagens kamp på St. Mary's. Det kan du spille på her til 4,20 i odds.