Sportspills øvrige onsdagsmeny:
Tippetips: Skyhøy bonuspott på midtukekupongen
Oddssingel PL: Manchester City skal tilbake på toppen
Oddssingel Skottland: Knalltøff bortekamp for Gerrard
VM Super-G menn
: Aamodt Kilde har form til å vinne
V76 Bjerke: Vi jakter V75-opptur på Bjerke
V4 Bergsåker: Frekke V4-objekter til lunsj
Vikinglotto onsdag: Hele 117 millioner kr i potten
Alpint-VM: Dette er programmet for alpin-VM 2019
Flax: Vinn reisegavekort og metervis med ReiseFlax

NB! Onsdag er det ca 117 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Det er et strålende langoddsprogram vi har foran oss onsdag. Det er Super-G for menn under VM i alpint i Åre. I tillegg er det duket for Barcelona mot Real Madrid i første semifinaleoppgjør av Copa del Rey. I Premier League kan Manchester City overta serieledelsen dersom de vinner sin bortekamp mot Everton. Ellers er det cupfotball fra Tyskland og det er full serierunde i skotsk Premiership. Her hjemme spilles det en rekke kamper i Eliteserien i håndball både for kvinner og menn.

Halden - ØIF Arendal - handikap fulltid 1-0 B 1,68 (spillestopp kl 18.25)
Halden har tapt de fire siste kampene. Det er over to måneder siden sist de vant en håndballkamp. De slo Runar 33-31 på hjemmebane 5. desember.

Kampen Halden Topphåndball - ØIF Arendal vises på Nasport. Klikk på denne lenken for å se kampen live fra klokken 1830.

Arenaen er Remmenhallen, en fryktet hall i Håndball-Norge. Den er som en gymsal, trang og intim. Selv om hallen har vært som et fort å regne for Halden, så har de gått på to strake hjemmetap der nå.

Det er egentlig lite som tyder på at de skal klare å snu den negative trenden mot serieleder Arendal. Haldenserne har nemlig tapt de fem siste seriekampene mot laget fra Aust-Agder.

Arendal har faktisk vunnet åtte av de ni siste kampene mellom lagene.

ØIF Arendal hadde muligheten til å feste grepet om førsteplassen etter at de slo Elverum 25-24 i forrige uke, men søndag gikk de på et overraskende tremålstap mot Runar på hjemmebane. Gjestene fra Sandefjord tok teten etter at lagene hadde fulgt hverandre til 3-3. Etter det var Runar ett skritt foran ut omgangen og kunne gå til pause på stillingen 16-13. Etter pause fortsatte Runar å vere i tet, og ledet på det meste med syv mål (23-16). Kampen endte til slutt med Runar seier 31-

Det er en revansjesugen Arendal-gjeng som drar til svenskegrensen onsdag. De vil hevne semifinaletapet i cupen, og de vil slå tilbake etter den svake prestasjonen mot Runar i forrige serierunde.

Halden står med fire tap på rad før onsdagens match på hjemmebane. De har tapt knepent mot Elverum 27-28 og mot Drammen 30-32. Nå venter en ny tøff match.

Det er ingen tvil om at ØIF har størst kapasitet av disse to lagene, og jeg tror de vinner denne matchen med to mål eller mer. Oddsen er 1,68. Denne brukes i et dobbelttips.

Bækkelaget - Elverum - handikap fulltid 3-0) B 1,85 (spillestopp kl 18.25)

Bækkelaget og Elverum har allerede møttes to ganger denne sesongen. Seriekampen i Terningen Arena fikk en dramatisk avslutning. Oslo-laget ledet med ett mål da det gjensto ti sekunder.

Kampen Bækkelaget - Elverum vises på Nasport. Klikk på denne lenken for å se kampen live fra klokken 1830.

Nikolay Hauge trodde Morten Nergaard var ute av målet og kastet ballen mot målet. Nergaard reddet forsøket, og like etterpå skaffet Magnus Fredriksen straffe som Elverum satte kontrollert i mål. Dermed endte kampen 32-32. I semifinalen i cupen var Elverum overlegen. Da slo de Oslo-laget hele 37-26.

Elverum tapte den viktige toppkampen mot Arendal i forrige uke, men slo tilbake mot Halden, hvor de vant 28-27. Spillemessig var de ikke helt på topp, men de tok to viktige poeng.

Bækkelaget leverte en strålende prestasjon da de vant mot Kolstad i første kampen etter VM-pausen, men oppturen ble kortvarig for hovedstadslaget. I helgen tapte de nemlig mot Drammen. BSK har spillere som kan lage problemer for hedmarkingene. Emil Sundal er eliteseriens toppscorer med sine 107 mål. Han må Elverum passe på. Nikolay Hauge og talentet Fabian Sandven er to andre spillere Elverum må stoppe i onsdagens match.

Elverum har ikke levert spillemessig i de to første kampen etter VM-pausen. De må heve seg om de ikke skal gå på flere smeller. Jeg tror det er en skjerpet Elverum-gjeng som kommer til Oslo onsdag. De skal være i stand til å vinne med fire mål eller mer mot Bækkelaget, tror jeg. Oddsen på et slikt scenario er 1,85. Denne brukes i en pen håndballdobbel.

Onsdagens dobbelttips er Arendal-seier med to mål eller mer mot Holden + Elverum-seier med fire mål eller mer mot Bækkelaget. Denne kombinasjonen gir flotte 3, 11 i odds. Spillestopp er klokken 1825.

Klikk her for å levere dette spillet