Gå til sidens hovedinnhold

Fulham tar poeng i Nederland

Twente får det tøffere enn antatt når Jols Fulham kommer på besøk. Her er dagens andre oddstips.

Langoddsen byr på ishockey fra Norge, Sverige og Finland og en rekke objekter fra Europa League.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens første oddstips: Huntelaar skal gi oss oddsgevinst

Dagens langskudd
115. FC Salzburg - Paris Saint-Germain H 3,70
Her har Norsk Tipping gjort hjemmelaget til for stor outsider, mener vi. Salzburg kan nå 16-delsfinalene med seier her, de er motiverte og er slett ikke ufarlige på hjemmebane. PSG har ikke lykkes på bortebane i Europa og mangler etter det vi hører flere faste spillere. Mulig at franskmennene går for 0-0, et greit resultat for dem, men vi er slett ikke sikre på at de klarer det. 3,70 på hjemmeseieren er god odds og blir dagens langskudd.

Dagens avslag
97. HV 71 - Djurgården H 1,60
Det er et visst "alle slår alle" preg over Elitserien for tiden, og det frister lite å spille HV71 til 1,60 når vi må seks matcher bakover i resultatlistene for å finne sist de vant etter tre perioder. Forrige hjemmekamp tapte de 1-3 for Luleå, før det røk de 2-4 for MODO, ganske fortjent begge ganger. HV71 er ikke form og de tapte tilsvarende oppgjør den 15. september med 1-2. Vi kan ikke se at de forsvarer et 1,60-favorittstempel i dag.

Dagens spill
Begge våre vinnerkandidater i Europa League i går, AZ og Udinese, skuffet med 0-0, men vi gir oss ikke av den grunn. Schalke 04 blir klare favoritter i dag, og vi kombinerer dem med et ishockeyobjekt til fin odds i dagens tips nummer 1. Så avslutter vi med en godt betalt uavgjort når Fulham tar turen til Enschede.

106. FC Twente - Fulham
Europa League gruppe K. Twente leder gruppen med 10 poeng og blir dårligst nummer 2. Fulham har 7 poeng og kan fortsatt vinne gruppen. Twente har vunnet begge hjemmekampene sine, 4-1 mot Wisla Krakow og 3-2 mot OB. De spilte også 1-1 på Craven Cottage i det omvendte oppgjøret, og med 4-1 i Odense har Twente full kontroll i denne gruppen. Men de bør nok ikke tape i kveld, da blir det fort 2. plass. I hjemlig liga har Twente sett noe skrøpelige ut den siste tiden, 1-1 mot Heracles og 0-0 mot Vitesse er ikke helt i toppklasse. I Eredivisie står Tewnte med 7-6-1 totalt.

Det er ventet at manager Co Adriaanse gjør enkelte endringer i startoppstillingen, siden Twente er sikret avansement, men ikke alt for mange. "Vi vil vinne gruppen og vi vil alltid prestere på hjemmebane", sier Adriaanse. Willem Janssen (m) deltok ikke på siste trening på grunn av sykdom og er ute, mens Peter Wisgerhof (f) ser ut til å bli frisk etter sykdom. Boschker og Kuiper er ute. Dette er troppen:

Mihaylov, Marsman, Rosales, Cornelisse, Douglas, Wisgerhof, Bengtsson, Tiendalli, Buysse, Brama, Fer, Landzaat, De Jong, Janko, Bajrami, John, Chadli, Gouriye.

Fulham har sett rimelig solide ut, men de tapte 0-1 i Krakow og ligger derfor tre poeng bak Twente. Den andre bortekampen vant de 2-0 i Odense. Både OB og Wisla Krakow står med 3 poeng hver, så selv om Fulham skulle tape mot Twente vil de sikre 2. plassen med hjemmeseier mot OB i siste runde.

Fulham melder på sin nettside at Chris Baird (f) blir hjemme av personlige årsaker, og at Clint Dempsey (m/a) er usikker med en liten skade. Steve Sidwell (m) er ute, mens Damien Duff (m) og Stephen Kelly (f) er tilbake etter å ha stått over 1-1-kampen mot Arsenal i helgen. Fulham har reist med en tropp på 21 mann. Flere hos Twente gleder seg til et gjensyn med sin tidligere spiller Martin Jol, nå trener hos Fulham.

Norsk Tipping har lagt seg på 3,15 for uavgjort, det synes vi er godt betalt i en kamp som har flere forutsetninger for å ende uavgjort: Lagene er jevne i kvalitet, begge spiller mye uavgjort i sine hjemlige ligaer og begge tåler fint en uavgjort i dette oppgjøret. Vi setter 100 kroner på U til 3,15, spillefristen er klokken 18.55 her også.

106. FC Twente - Fulham 1,70 3,15 3,70

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Kommentarer til denne saken