Sportspills øvrige søndagsmeny:
Tippetips: Vi går for 12 rette også søndag
V75 sverige: Strålende V75-omgang fra Sverige
Oddsdobbel Fa-cupen: En deilig cupdobbel spilles i England
Oddssingel LaLiga: Sevilla spilles til overodds
Oddssingel Ligue 1: Rennes er i ferd med å våkne
Oddssingel Slalåm: Henrik Kristoffersen jakter nytt VM-gull
V4-lunsj Danmark: Internasjonal V4-søndag i Billund
Flax: Vinn reisegavekort og metervis med ReiseFlax

Søndag avsluttes verdensmesterskapet i alpint og det er slalåm for menn som er avslutningsøvelsen. Søndagens langoddsprogram byr ellers på flere kamper fra FA-cupen i England, mens det spilles en rekke seriekamper i både Italia, Spania, Tyskland og Frankrike. I tillegg er det verdenscup langrenn i Cogne i Italia og det er verdenscup hopp i Willingen. Det spilles også håndball her hjemme, både i Eliteserien for menn og kvinner.

NB! Førstepremiepotten i Vikinglotto er på herlige 158 millioner kroner onsdag. Lever kupongen her!

FyllingenBergen - Kolstad 2,10 - 7,50 - 1,90 H (spillestopp kl. 1755)

Klikk her for å levere dette spillet

Tabellnaboer. Kolstad ligger på fjerdeplass med 20 poeng. Fyllingen-Bergen på femte med sine 19 poeng.

Kampen spilles i Fana Arena, og ikke i Framohallen hvor Fyllingen vanligvis spiller kampene sine. Det trenger ikke å være noen ulempe. Det vil antakeligvis være fulle tribuner, for det er invitert til håndballfest i Fana Arena med to eliteseriekamper på rad.

Fyllingen står med to seire på rad. Med seier mot Kolstad vil bergenserne plutselig ha muligheten til å kjempe om en topp fire-plassering, men da må de blå-gule vinne søndagens kamp.

Laget fra Fyllingsdalen har vært bra på hjemmebane. Statistikken viser 6-0-2. Samtidig er det verdt å nevne at Kolstad har vært en ekkel motstander for Fyllingen. Trønderne har vunnet to av de tre siste kampene i Bergen.

Kolstad overpresterte før jul. De tapte kun to av de første tolv kampene, men etter VM-pausen har de kommet ettertrykkelig ned på jorden. Før søndagens kamp har trønderne fire tap på rad.

Kampen mellom Fyllingen og Kolstad vises på ba.no. Klikk på denne lenken for å se kampen live fra klokken 1800.

I forrige serierunde ledet de med fem mål til pause mot Runar hjemme i Trondheim, men tapte likevel kampen.

På bortebane har Kolstad har vært ujevne på bortebane, hvor de står med fire seire og like mange tap. De har tapt mot Haslum, Bækkelaget, ØIF Arendal og Halden. Tre av lagene ligger på nedre halvdel av tabellen.

Fyllingen skal ha gode muligheter til å ta sin tredje seier på rad, men jeg, men da må de få angrepsspillet til å flyte. Bakover på banen har de nemlig vært solide, men offensivt har de slitt etter at danske Kasper Gudnitz ble skadet. Dansken er så langt toppscorer for Fyllingen med 75 mål på sine tolv seriekamper. Han er den eneste venstrehendte bakspilleren på laget.

Selv om Fyllingen må klare seg uten den målfarlige dansken, så tror jeg de kan vinne søndagens kamp. De vil ha hjemmepublikummet i ryggen, og jeg tror laget fra Dalen er sugen på revansj fra tapet tidligere i sesongen. Kolstad har starter 2019 med fire tap på rad. Selvtilliten er ikke på topp hos trønderne.

Oddsen på Fyllingen-seier er 2,10. Det funker som et singelspill, mener jeg.

Klikk her for å levere dette spillet