Sportspills øvrige meny 2. påskedag:
Tippetips: Kan ikke gi full tillit til Rosenborg
Oddssingel Eliteserien: Mer trøbbel i vente for Molde
Oddssingel Eliteserien: Nå kommer vårløsningen for Brann
Oddssingel Championship: West Bromwich er sjanseløse
Oddsdobbel 1: Mjøndalen er voldsomt forbedret
Oddsdobbel 2: Derby kjemper en desperat kamp for å nå playoff
Oddssingel Toppserien: Gaveodds på Sandviken
V4 Hagmyren: Frekke objekter til lunsj

Det er som vanlig fullspekket med norsk fotball 2. påskedag. Det spilles sju kamper både i Eliteserien og OBOS-ligaen. I tillegg er det fulle serierunder i begge avdelingene i PostNord-ligaen og det spilles en rekke kamper i Norsk Tipping-ligaen. Også i Toppserien for kvinner er det full serierunde. I tillegg spilles det en meget viktig Premier League-kamp mellom Chelsea og Burnley og det er full serierunde i både Championship, League One og League Two i England. I Serie A spilles det kamp mellom Napoli og Atalanta.

NB! Onsdag er det ca 29 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Kolbotn - Sandviken B 2,20 (spillestopp kl 14.55)

Toppserien for kvinner og fjerde serierunde. Kolbotn møtte LSK kvinner i seriepremieren på Lillestrøm og var i ferd med å stelle i stand en sensasjon. Ledet 3-2 kvarteret før slutt, men to LSK-scoringer i sluttfasen gjorde at landets klart beste kvinnelag, rodde land i seieren. Det skal tillegges at LSK kvinner nok var i Champions League-fokus på det tidspunktet. Uken etter ble det 1-2 tap hjemme for Vålerenga, mens det forrige lørdag endte 0-0 borte mot Lyn. Isabell Herlovsen er den største profilen i laget. Forsvarsspilleren My Haugland Sørsdahl ble utvist mot Lyn sist lørdag og soner således karantene i dag.

Klikk på denne lenken for å se Kolbotn – Sandviken direkte på Nasport fra kl 1500.

Ambisiøse Sandviken innledet med et meget skuffende hjemmetap mot Røa (0-2). Som ventet var Sandviken overlegne mot Fart i andre serierunde og vant 3-0 borte. Forrige lørdag kom så sesongens første hjemmeseier da Stabæk ble slått med komfortable 3-0 hjemme på Stemmemyren. Sandviken endte a poeng med byrival Arna-Bjørnar forrige sesong, men Arna-Bjørnar hadde bedre målforskjell og tok dermed bronsen.

Det endte 1-1 i tilsvarende kamp mellom Kolbotn og Sandviken forrige sesong. Det er nok en viss U-fare også i dag, men Sandviken er vesentlig forsterket denne sesongen og av mange tippet som toer i årets serie. 2,20 på borteseier er så bra odds, at den skal testes i dag.

Klikk her for å levere spillet