Historien til Bayern München i 8.-delsfinalene i Champions League gjør at vi tror onsdagens kamp vil by på stor underholdning.

Dette spillet på Bayern-seier gir 2,55 i odds. Sjekk her!

De seks siste sesongene har Bayern nemlig vært involvert i flere av de mest målrike 8.-delsfinalene i Champions League. Det har totalt vært scoret 49 mål i den tyske gigantens tolv siste 8.-delsfinaler i verdens gjeveste klubbturnering.

Det gir et snitt på 4,08 mål per kamp. I hele ni av de tolv 8.-delsfinalene har det vært scoret fire mål eller flere.

Vi tror på en ny underholdende kamp onsdag.

RB Salzburg - Bayern München

Odds: Bayern vinner og det scores over 3,5 mål i kampen - 2,55 i odds

Kampstart onsdag 16. februar klokken 21.00

Spillestopp kl 20.59 Live odds etter kampstart

Villa Park

Slik ser du kampen:

Den vises på TV2 Sport 1/TV2 Play Det får du tilgang til her. Du kan også se den på Strim - du får 7 dager gratis her

Vi tror Bayern München vinner og at det scores over 3,5 mål i kampen. Det spiller du på her til 2,55 i oddsonsdag.

Bayern München er blant favorittene til å vinne Champions League denne sesongen. De har scoret flest mål av samtlige lag i gruppespillet i Champions League denne sesongen. De scoret 22 mål på seks kamper, to flere enn Ajax som scoret 20.

De tyske gigantene var også det beste defensive laget i gruppespillet. De slapp kun inn tre mål, men etter vinterpausen i Bundesliga har de vist svakhetstegn, særlig bakover på banen.

Bayern må vise bedre form enn de gjorde i Bundesliga i helgen om de skal vinne i Salzburg.

Se kampen mellom Salzburg og Bayern gratis her

Lørdag gikk den tyske storklubben på et sjokktap mot nyopprykkede Bochum. Robert Lewandowski ga som ventet Bayern München ledelsen, men derfra og ut var ingenting som normalt. Vertene overrasket med en fullt fortjent 4-2-seier.

Salzburg er ikke akkurat noen nykommer i Champions League-sammenheng. Dette er tredje sesongen på rad de deltar i turneringen, men dette er første gang de har tatt seg til 8.-delsfinalene.

Norsk Tipping har 129 spill på kampen mellom Salzburg og Bayern. Klikk på denne lenken og velg deretter lenken fotball i menyen til venstre.

Østerrikerne viser fin form. De står med fem strake seire. Og de vant alle tre hjemmekampene i gruppespillet, hvor de blant andre slo Sevilla, som er serietoer i La Liga, og fjorårets seriemester i Frankrike, Lille.

Bayern er kjempefavoritter til å vinne onsdagens kamp, og vi tror de innfrir, men 1,35 i odds på borteseier til de tyske gigantene frister ikke. Det vi derimot mener er et interessant spill er å gå for Bayern-seier og at det scores over 3,5 mål i kampen.

Begge lagene er i scoringsform. Salzburg har scoret minst to mål i fire av de fem siste kampene, totalt 13, mens Bayern har scoret minst to mål i ni av de ti siste kampene.

Over 3,5 mål er et spennende spill her. Det er et spill som ville gått inn i seks av de siste ti hjemmekampene til østerrikerne i alle turneringer. Det er også et spill som ville gått inn i seks av de siste syv kampene til Bayern.

Målrike kamper sist sesong

Disse to klubbene møttes i gruppespillet i Champions League sist sesong, og det ble scoret minst fire mål i begge kampene. Ja, det ble faktisk scoret tolv mål totalt i de to kampene.

Onsdag er det ca. 30 millioner i Viking Lotto-potten. Legg din kupong her!

At det blir en målfest i Amadeus Mozarts fødeby onsdag kveld virker svært sannsynlig.

Bayern er fast inventar i utslagsrundene i Champions League. De har tatt seg til kvartfinalen i denne turneringen ni av de siste ti sesongene. Det tyske storlaget slo Østerrikes beste lag i begge kampene sist sesong. De vant 6-2 på bortebane og vant 3-1 hjemme, og det ville være en gedigen overraskelse om de tapte onsdag. på

Men Bayern er ikke i sin aller beste form i øyeblikket. De har tapt to av de siste fem kampene, så jeg tror Salzburg kan skape problemer for tyskerne.

Vi tror Bayern München vinner og at det scores over 3,5 mål i kampen. Det spiller du på her til 2,55 i oddsonsdag.