Foto: MIGUEL RIOPA

Gjøvik vinner toppkampen

Vi plasserer innsatsen på topplagene Gjøvik FF og Bjarg i dagens oddstips.

Kommersielt

Sportspills meny torsdag:
Øvrevoll: Store penger på gang
Trav Bergen: Svein Ove Wassberg tar storeslem
Lesertips: Lesernes oddstips torsdag

Langoddsen åpner med tennisobjekter fra French Open, før det går i norsk 3. divisjon og litt ymse fotball utover dagen. Vi har også muligheten til å spille objekter fra EM-kvalifiseringen fredag og lørdag.

Vi fortsetter der vi slapp i går og satser på mer suksess i 3. divisjon, med to vinnerkandidater på bortebane.

Flisa - Gjøvik FF
3. divisjon avdeling 2. Flisa var spådd i toppen, og de er heller ikke langt unna per i dag. 3-1-0 hjemme og 1-0-2 borte holder til 6. plass i denne tøffe avdelingen. Man har altså levert varene på hjemmebane, der Moelven, Fu/Vo og HamKam 2 er slått. Det ble 2-2 mot sterke Ottestad, ingen skam i det. Det er bortetapene mot Eidskog (1-4) og nå sist Eidsvold Turn (2-5) som holder Flisa litt under de aller beste på tabellen. Man ledet 2-0 mot Eidsvoll Turn til pause, men det man selv beskriver som kollektiv kollaps i 2. omgang førte til et klart tap.

Det var syv mann ute med skader i 2-5 tapet for Eidsvoll sist. Situasjonen ser ut til å være den samme nå, for Flisa forteller følgende på egen nettside: "Skadesituasjonen er ikke helt bra, vi mangler følgende spillere i morgen: Elvis Fazlic, Stefan Karlsen, Peder Bye Foss, Ferdaws Hewad, David Pedersen og mest sannsynlig Kristoffer Lie." Det betyr at Flisa igjen stiller med målfarlige Mergim Thaqi på topp, og selv om syv mann ute høres mye ut, kommer nok Flisa til å stille et brukbart lag, ganske likt som sist.

Gjøvik FF har vi tipset om før, med hell, da de vant toppoppgjøret borte mot Ottestad 1-0. Som sagt mener vi Gjøvik FF er blant landets aller beste 3. divisjonslag, og de var bare en hårsbredd unna opprykk forrige sesong, men ble slått på målstreken av Elverum, som nå kjemper helt i toppen av 2. divisjon avdeling 2. Gjøvik satser hardt på opprykk og er i rute med 6-1-0 på de syv første. De har kun avgitt poeng borte mot Funnefoss/Vormsund, det ble 2-2. Gjøvik holdt også Lillestrøm til 0-2 i cupen etter å ha slått ut Frigg. Sist gjorde man en svak kamp mot Stange, som man riktignok vant 3-2, men seieren burde vært klarere. Men som klubben selv poengterer, er det uhyre sjelden de gjør to svake kamper på rad.

Stian Simenstad er tilbake fra karantene. På skadelisten står Blom-Jensen, Slapgard og Lønstad Onsrud, mens kapteinen Solheim er usikker, melder klubben på egen nettside. Toppscorer Fremo var tilbake på topp sist og noterte seg for enda et mål, han er med i dag.

Gjøvik FF betegner selv bortekampen på Glåmdalen Bilsenter stadion som en av årets vanskeligste. Det er nok riktig, men vi mener Gjøvik FF blir klare favoritter likevel, for de holder jevnt høyt nivå. Vi fikk 1,80 på Gjøvik borte mot Ottestad, nå får vi bare 1,70 og motstanden er av samme kaliber. Dog viste Flisa svakheter da de slapp inn hele 5 baklengs i 2. omgang mot Turn sist, og vi kjøper 1,70 på Gjøvik FF. Objektet må kombineres.

Lever Lotto og Tipping på mobilen!

Stryn - Bjarg
3. divisjon avdeling 8. Stryn var sterke forrige sesong, men denne gangen har de slitt. 2-1-4 på de syv første og 10. plass er under pari. Resultatene varierer, fra 1-0 hjemme mot gode Tertnes, til tap 2-3 mot Florø og 1-5 mot Voss i de to siste rundene. Mot Tertnes gjorde man ingen stor kamp, men det gjorde ikke Tertnes heller, og da motstander ble redusert til 10 mann fikk Stryn til slutt ut fingern og satte 1-0. Stryn har scoret 8 mål på de syv første rundene, det er ikke nok. Vi holder Stryn for et av de bedre lagene, men de har levert noen litt skuffende forestillinger denne sesongen.

Vi har ingen skadeinfo fra Stryn. Det er ingen suspensjoner, ser det ut til, utfra oversikten på firda.no, men flere lever farlig.

Bjarg har mye ungt i stallen, og tre -fire erfarne spillere. Laget oppnår sterke resultater og topper tabellen etter syv runder, på bedre målforskjell enn Voss. Bjarg har bare spilt to bortekamper. Den forrige endte 3-3 mot Løv-Ham 2, og her var man meget nær seieren. Før det slo man Fjøra 2-1, i april. Resultater fra cupen, 4-0 over Nest-Sotra og 0-3 mot Haugesund, viser at Erik Huseklepps barndomsklubb holder jevnt høyt nivå. Nå skal man visstnok også få 200.000 kroner fra Bari etter Branns salg av sistnevnte. Vi krysser fingrene for at pengene fra det sydlige Italia finner veien til Hordaland.

Bjarg har en god målvakt i Martín Sanchez Olsen. Vi har ingen skadeinfo fra Bjarg, men registrerer at de stilte et godt lag forrige runde.

Dette kan bli jevnt, for Stryn er et sterkt hjemmelag, de var det forrige sesong hvertfall. Resultatene fra inneværende sesong lyver imidlertid ikke, Stryn scorer lite, slipper inn for mange, og har plassert seg på nedre halvdel. Bjarg ser gode ut og de scorer tre mål per kamp i snitt. Vi lar oss friste av 1,70 på at Bjargs fremgang fortsetter. Dette gir oss en dobbel til 2,89 og vi setter en hundrelapp. Spillefristen er klokken 15.55.

71. Flisa - Gjøvik FF 2,40 4,10 1,70
78. Stryn - Bjarg 2,40 4,10 1,70

Total odds 2,89

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Sportspill.no on Facebook

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus