*Nettavisen* Sportspill.

Glem Paris, vi tror på United!

Manchester United er i hetluften og tirsdags kveld kan de fint slå PSG på Old Trafford. Foto: Anthony Devlin (Pa Photos)

Vi tror ikke Solskjær og Manchester United sin ubeseirede rekke stopper i kveld!

12.02.19 11:45

Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
Oddssingel Champions League: Porto gir Roma kamp
V65 Momarken: Vi går for Paradise og Tore på Momarken
V64 jackpot: Stor V64-jackpot med over en million ekstra
Oddsdobbel Championship: Bristol City har fått opp dampen
V4-lunsj: Vi jakter ny V4-opptur til lunsj
Vikinglotto onsdag: Hele 136 mill kr i førstepremiepotten
Flax: Vinn reisegavekort og metervis med ReiseFlax

Dagens oddsmeny har vi ventet lenge på - det er nemlig dags for sluttspill i Champions League! Vi skal få servert to deilig kamper, men det er ingen tvil om at de fleste har rettet fokus mot Manchester der Paris Saint-Germain kommer på besøk. Roma - Porto er den andre kampen, og dette er et åpent oppgjør. Det spilles og en kamp i Europa Ligaen mellom Fenerbache og Zenit. Vi skal heller ikke glemme at det spilles fem kamper i Championship denne tirsdagen. Det er og lagkonkurranse i Alpint-VM, og dette begynner 16:00!

NB! Førstepremiepotten i Vikinglotto er på fantastiske 136 millioner kroner onsdag. Lever kupongen her!

Manchester United - Paris Saint-Germain H - 2,15 (Spillestopp 20:55)

Klikk her for å levere dette spillet

De aller fleste har fått med seg at Manchester United har forbedret seg kraftig under ledelse av Ole Gunnar Solskjær. Da de røde djevlene trakk PSG til dagens åttendedelsfinale, tenkte nok mange United-fans at dette kommer til å bli bli stygt - forståelig tankegang! Da var Jose Mourinho trener og det hele så bekmørkt ut. Nå er ballen snudd helt om. Det er ingen tvil om at Manchester United er i stand til å slå ut Paris Saint-Germain her.

10-1-0 på de 11 første kampene etter at Mourinho dro og Solskjær tok over er ekstreme tall. Den gamle United-følelsen som Sir Alex Ferguson bruke to tiår på å bygge opp er tilbake. Troen på at det kan gå er så til de grader tilbake på Old Trafford. Husk på at både Tottenham og Arsenal er slått på bortebane under ledelse av Ole Gunnar.

I helgen som var startet man med en forsvarsfirer bestående av Dalot, Smalling, Jones og Shaw. Ingen firer som har vært drillet mye sammen dette, men allikevel leverer alle fire en solid kamp. Det ble til slutt en meget enkel 3-0-seier mot Fulham for United. Ikke bare vinner man med tre mål på Craven Cottage, en bane som Tottenham slet med å ta tre poeng på for noen få uker siden, men prestasjonen var også fem-stjerners. Jeg tør å påstå at United var dønn overlegne hele kampen gjennom. Hele seks forandringer ble det gjort fra kampen mot Leicester. Paul Pogba var enormt god. Det skal mye til for at ikke Herrera, Matic og Pogba også starter mot PSG tirsdag kveld. Alle disse tre har tatt store steg etter at Mourinho føyk ut dørene på Old Trafford.

Med 10-1-0 på de 11 siste, hvorfor skal man tenke på å spille i mot United i dag? Det er spillere som blomstrer over av selvtillit og det hele går på skinner. Gledelig var det og at Rashford og Lingard fikk hvile hele kampen mot Fulham. Det samme fikk Lindelöf, som har spilt mye den siste tiden. Alle disse er fort i startoppstillingen i kveld, ihvertfall Rashford og Lindelöf. Positivitet er kommet inn i United-garderoben og negativitet har forsvunnet. Psyken til spillerne er tilbake, og gleden av å spille fotball virker til å være stor.

Paris Saint-Germain har hatt en trøblete oppkjøring til denne kampen, og jeg tviler på at trener Thomas Tuchel er den roligste mannen i Paris for tiden. Tapet av lagets beste spiller Neymar er gedigent. Du ser det også på PSG for tiden, at de finner ikke helt ut av det når Neymar ble skadet. De har til og med lagt om formasjonen sin til 4-4-2 etter at Neymar måtte ut. I tillegg til dette ble Edison Cavani byttet ut etter å ha satt straffesparket i helgen mot Bordeaux. Det rapporteres om at også han mister kampen tirsdag kveld. Vi skal følge med tirsdags morgen, og oppdatere denne saken om han skulle bli klar, men det heller mot at han må stå over. Adrien Rabiot vil ikke skrive under ny kontrakt og er helt ute i kulden for tiden.

PSG leverte et godkjent gruppespill i Champions League. De vant sin gruppe med to poeng. Liverpool, Napoli og Røde Stjerne var med. Seks poeng mot sistnevnte var en selvfølge. Men to poeng mot Napoli var ikke all verden. Mens tap borte og seier hjemme mot Liverpool var godkjent. Gruppen levde tross alt helt til siste kamp.

Statistikken er helt unødvendig å bruke når det gjelder Paris. Det er bedre å si at de er dønn overlegne i Ligue 1. De leder med ti poeng, men har to kamper til gode. Undertegnede var å så laget live mot Rennes 27. januar. Dette var tredje siste seriekamp. Her spilte laget en elendig førsteomgang. Rennes var svake og til slutt ble det 4-1. I kampen etter var det dags for møte med Lyon. Her tok laget en tidlig ledelse, men her var Lyon klart best i førsteomgang. Her møtte man et bedre lag og det endte med 2-1-tap. Et fortjent tap. I helgen spilte Paris mot Bordeaux på hjemmebane. En kontrollert 1-0-seier, men ingen stor prestasjon.

I tillegg til at både Neymar og trolig Cavani er ute, så har heller ikke Kylian Mpabbe storspilt - og dette er heller ikke gledelig. En formløs Mpabbe og Di Maria skremmer plutselig ikke like mye lenger.

Begrunnelse hjemmeseier: United flyr for tiden. 2,15 på hjemmeseier her er helt i grenseland. Men det er dette jeg tror på - og da får 2,15 gå. Jeg tror Manchester United vinner kampen og sikrer seg et godt utgangspunkt.

Klikk her for å levere dette spillet

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag