Portugal - Spania

Odds: Portugal vinner og det blir over 1,5 mål

Kampstart tirsdag 27. september kl 20.45

Spillestopp kl 20.44 Live odds etter kampstart

Braga Municipal Stadium

Kampen vises på TV2 Sport Premium 2 og TV2 Play

Vi tror Portugal vinner og det blir over 1,5 mål totalt. Det spiller du på her til 3.10 i odds

Gigantene og erkerivalene Portugal og Spania braker sammen til avgjørende kamp om gruppeseieren i Nations League A gruppe 2 tirsdag kveld. Vinneren av oppgjøret går til sluttspillet neste sommer, så her står mye på spill.

Portugal strutter av selvtillit etter at de reiste til Tsjekkia og vant 4-0 i sitt siste oppgjør, mens Spania mistet gruppeledelsen da de skuffende røk 1-2 hjemme for Sveits på Estadio de La Romareda i Zaragoza.

Diogo Dalot vikarierte for en suspendert Joao Cancelo på høyrebacken i kampen mot Tsjekkia og han takket for tilliten med å sette inn sine to første landslagsmål. Først gjorde han 1-0 fra kort hold i første omgang, før han økte ledelsen til 3-0 på et langskudd via en tsjekkisk forsvarer.

Mellom scoringene til Dalot var det Bruno Fernandes som satte det andre, før Diogo Jota - etter assist fra Cristiano Ronaldo - dukket opp på bakre stolpe og headet inn 4-0 med ti minutter igjen på klokka.

Det var en meget overbevisende forestilling, og når de tar i mot Spania tirsdag kveld greier de seg faktisk med uavgjort for å gå til sluttspillet neste sommer.

Selv ikke på straffespark maktet Tsjekkia å score, og Portugal har nå holdt buret rent i tre av de fire siste kampene i Nations League. Mannskapet til Fernando Santos har kun sluppet inn to mål i hele turneringen, og har den beste defensive rekorden av alle de 16 lagene i League A.

Det er ca. 307 millioner kroner i eurojackpot-potten. Spillefrist tirsdag kl 19

Spania rotet bort gruppeledelsen

Seier over Sveits ville holdt Spania i førersetet i kampen om gruppeseieren, men det overraskende tapet hjemme i Zaragoza gjorde at de nå må vinne borte mot Portugal.

I kampen mot Sveits var det Manuel Akanji som ga gjestene ledelsen da han stanget hjørnesparket fra Ruben Vargas vakkert inn etter 21 minutters spill. Tross stort overtak i ballbesittelse fra Spania(75-25), måtte de vente helt til det 55. minutt før utligningen kom.

Ett vakkert forarbeid av Marco Asensio endte med en perfekt pasning til Jordi Alba. Han stormet opp langs venstrekanten og hamret ballen i nettet bak Yann Sommer.

Spania var ikke så lenge i paradis, for sveitserne svarte umiddelbart. Tre minutter senere fikk de hjørnespark igjen, og nok en gang var Manuel Akanji involvert. Han stusset ballen videre til Breel Embolo som fikk en enkel jobb med å sette inn 2-1.

For første gang siden England vant 3-2 i oktober 2018 tapte Spania en kamp på hjemmebane. Scoringen til Jordi Alba førte til at Spania nå har scoret i 19 kamper på rad, og det er jo noe å ta med seg til Portugal - i kampen de må vinne.

Luis Enrique var naturligvis ikke fornøyd med prestasjonen til mannskapet sitt, og meldte etter kampen at han aldri hadde sett laget gjøre så mange feil under hans ledelse. Han har nå vært sjef i 38 kamper, så det sier litt om hvilken Spania-utgave dette var.

Har du lyst å spille Fantasy og vinne penger? Klikk her!

Spania må gå for seier

Utgangspunktet før kampen er enkel. Portugal greier seg med uavgjort for å vinne gruppen, mens for Spania er det kun seier som teller.

Spanjolene har scoret i 19 kamper på rad, men møter i dette oppgjøret et av de gjerrigste forsvarene i landslagsfotballens verden.

Mannskapet til Luis Enrique må gå for seier og er nødt til å ta mer sjanser enn i en normal kamp. Dette kan åpne for gode kontringsmuligheter for Portugals hurtige og teknisk begavede angrepsspillere.

Oppgjøret i Spania mellom lagene i juni endte 1-1, og de har nå delt poengene i fem kamper på rad.

Inngangen til denne kampen gjør at vi trolig får en mer åpen og heftigere forestilling, og vårt tips er at Portugal stikker av med seieren og det blir over 1,5 mål totalt.

Det spillet leverer du her til fine 3.10 i odds

All oddsen på Portugal-Spania finner du her