*Nettavisen* Sportspill.

Gratiskonkurranse: Bli vekket - vinn 100.000 kr!

Nesten en halv million mennesker meldte seg på vekking fra Hamar. Lørdag kl. 11 vinner én av disse 100 000 kroner direkte på Facebook.

07.02.20 16:22

En uke med vekking fra Hamar er forbi - hele 450 000 nordmenn meldte seg på. Moroa er ikke over enda. Lørdag klokken 11 sender Norsk Tipping direkte på Facebook. Her ringes en heldig vinner av 100 000 kroner og to vinnere av 10 000 kroner hver. I tillegg vil syv heldige stikke av med tusen kroner hver.

Ta telefonen innen 60 sekunder

Vinnerne trekkes tilfeldig ut fra listen over påmeldte i vekking fra Hamar. Det er viktig å ha telefonen i nærheten. Vinnerne av de tre største pengepremiene må ta telefonen når det ringer fra 625 60 000 innen 60 sekunder.

- Dette er er avslutning på vekkeuka for vår del; en ekstratrekning for å gå ut av uka med et smell, sier Ingrid Roterud Mathisen i Norsk Tipping.

Sammen med kollega Pernille Storholm Skaret skal hun nok en gang ringe vinnere, denne gangen på direkten.

- Det har vært en helt utrolig morsom uke, hvor vi har vekket veldig, veldig mange nordmenn. Så har vi fått ringt noen ekstra heldige med hyggelige overraskelser, det er alltid en glede, legger hun til.

Gikk glipp av 100 000 kroner

Selve vekkingen ble avsluttet fredag. Det er altså ingen som blir vekket lørdag. Likevel kan det være lurt å følge med på telefonen for dem var påmeldt i vekking fra Hamar.

- I løpet av uka har vi opplevd at enkelte ikke har tatt telefonen da vi ringer, noe som har medført at noen har gått glipp av 100 000 kroner. På direktesendingen lørdag trekkes det tilfeldig ut av lista over påmeldte, og de som blir oppringt må ta telefonen innen det har gått ett minutt. Gjør de ikke det, går premien videre til neste person på lista, sier Pernille Storholm Skaret i Norsk Tipping.

(Vinnersannsynligheten i trekningen er 1:antall påmeldte deltakere. I denne konkurransen er premier på over 10.000 kroner skattepliktige. Du må være minst 18 år for å delta.)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag