*Nettavisen* Sportspill.

Gruppevinner selv med tap

Foto: AFP/Scanpix

MIDTØSTEN/OSLO (Sportspill.no): Iran tar det piano i ettermiddag, og vi spiller Emiratene til pene 3 i odds.

19.01.11 12:04

Onsdagens meny:
Tippetips:Leeds kan vinne mot Arsenal
Oddstips 2:Inter jager Milan

V65-tips:Håkon byr på en nordmann i Sverige

Nyttig:Lesernes oddstips onsdag

Viking Lotto:Vinn 21mill her!

Onsdagens oddsprogram byr på 39 objekter, og vi starter dagen med et tips fra Asiamesterskapet, der vi har truffet på samtlige spillforslag, bortsett fra ett, så langt. Husk spillstopp kl 17.10.

SJEKK HVORDAN: Nå kan du spille uten kortleser!

De forente arabiske emirater – Iran
Siste runde i gruppe D i Asiamesterskapet i fotball.

Forutsetningene for kampen er enkel: Iran har allerede vunnet puljen etter 2-1 over Irak og 1-0 over Nord-Korea. I kvartfinalen venter meget gode Sør-Korea. Emiratene har ett poeng og 0-1 i målforskjell, men kan kapre andreplassen med seier.

Iran har imponert så langt i mesterskapet, men landslagssjef Afshin Ghotbi har varslet flere endringer på laget i denne, for Iran, betydningsløse kampen.

Ghotbi er en slu ringrev, og i åpningskampen mot Irak sparte han et par av de beste angrepsspillerne til et stykke ut i andre omgang, etter å ha startet med noen kraft- og løpsmaskiner til å mørne det irakiske forsvaret. Taktikken fungerte utmerket, og Iran klarte å snu 0-1 til seier.

Iran spilte også en taktisk god kamp i seieren over Nord-Korea, og selv om Ghotbi på gårsdagens pressekonferanse uttalte at de ønsker å bli det eneste laget som går videre med full pott i gruppespillet, er det nok langt viktigere å unngå kort og skader på sentrale spillere før møtet med Sør-Korea. For Iran er kvartfinalen og drømmen omg gull det eneste som betyr noe.

Emiratene tapte 0-1 for Irak og spilte 0-0 mot Nord-Korea i de to første kampene. De har på ingen måte gjort seg bort, og med litt mer dyktighet foran motstandernes mål, kunne Gulf-landet fort ha bokført flere poeng i regnskapet.

På gårsdagens pressekonferanse var det en svært offensiv tone, og det er ingen tvil om at spillerne kommer til å ofre alt for tre poeng.

Kampen kan ikke spilles som singel, så vi er nødt til å kombinere den med et annet objekt. Vi var inne på tanken å foreslå Irak til 2,2 i odds mot Nord-Korea, men ettersom irakerne er videre med uavgjort, føler vi også ikke helt komfortable med H.

Derfor faller valget på en av kveldens tilsynelatende sikreste kamper:

SJEKK HVORDAN:Nå kan du spille uten kortleser!

Inter – Cesena
Hengekamp i italiensk Serie A. Inter har funnet formen etter trenerbyttet og står med tre strake trepoengere, samt cupseier mot Genoa med Leonardo ved roret.

Med fullklaff i de to kampene man har til gode på lagene over, vil Inter klatre helt opp på andreplass på tabellen.

Cesena spiller i Serie A for første gang på 19 år, og comebacket har vært nokså brutalt. Det er blitt 19 poeng på 19 kamper, og kun målforskjellen skiller laget fra nedrykksplass.

Cesena slipper inn færre mål (22) enn de fleste lagene rundt seg på tabellen, men det er bare blitt stusselige 13 nettkjenninger så langt. Tapte 0-1 hjemme for Roma i helgen (selvmål i sluttminuttene), og står med 1-2-5 på fremmed gress.

Inter har 5-3-1 på San Siro.

Inter mangler fortsatt langtidsskadde Walter Samuel og Julio Cesar, og Inter-fansen må fortsatt vente på at Wesley Sneijder er tilbake. Men verdensstjernene Samuel Eto'o og Diego Milito danner frontlinjen, og ellers er det ingen tvil om at Inter er ferd med å finne seg selv igjen.

Vi ender dermed opp med denne dobbelen til 3,6 i odds. Innsatsen er 100 kroner.
FAE - Iran 3,00 -2,90 - 2,00
Inter Cesena 1,20 - 4,35 - 8,80
Klikk her for å levere dette spillet.

Husk spillstopp kl 17.10.

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

HTML EMBED

Annonsebilag