Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix

Gutan spiller heavy Metall

Vi tror Tromsø får en god start mot Metallurg Donetsk i Europa League-kvalifiseringen.

Kommersielt

Sportspills meny torsdag:
Oddstips 2: Aalesund får heteslag
Lunsjtips Bjerke: Emil bak Superman
Galopp: Lettløst på Øvrevoll?

Basel sørget for at det ble fullklaff for Sportspills oddstips for andre dag på rad onsdag. I tillegg gikk langskuddet (uavgjort i BATE Borisov - Debrecen) inn til 3,15 i odds.

Torsdagens langoddsprogram inneholder flere interessante kamper fra tredje runde av Europa League-kvalifiseringen.

Dagens langskudd
86. Bnei Yehuda - PAOK Saloniki H 2,75
Bnei Yehuda tok seg enkelt videre til tredje runde i Europa League-kvalifisering på bekostning av armenske Shirak Gyumri. Tapte bare to hjemmekamper i den israelske serien forrige sesong. PAOK Saloniki har hatt noen avganger på sentrale spillere i sommer, og dette er sesongens første offisielle match. 2,75 på hjemmesterke Bnei Yehuda kan prøves.

102. Videoton – Gent H 3,15
Videoton har etablert seg som en av de beste og rikeste klubbene i Ungarn og har tatt gull og sølv i serien de to siste sesongene. Spilte uavgjort i begge møtene med brukbare Slovan Bratislava forrige kvalifiseringsrunde i Europa League, men tok seg videre på bortemålsregelen. Gent har mistet store deler av førsteelleveren fra forrige sesong og overbeviste ikke mot lille Differdange 03 fra Luxembourg forrige runde. Hjemmeseier til 3,15 er ok betalt.

Dagens avslag
75. Arsenal Kiev – Mura H 1,22
Arsenal Kiev er ikke blant de beste lagene i Ukraina og har åpnet sesongen med 1-0-2 og 3-8 i målforskjell i den hjemlige ligaen. Mura har heller ikke startet bra i den slovenske ligaen (0-1-2), men endte på tredjeplass forrige sesong. 1,22 på hjemmeseier hopper vi elegant over.

Vinn på trav med Nettavisens eksperter:

Dagens spill
77. Tromsø - Metallurg Donetsk H 2,55
Tromsø imponerte ikke i forrige kvalifinseringsrunde i Europa League og måtte ha ekstraomganger mot slovenske Olimpija for å ta seg videre. Har heller ikke vært på sitt beste i Tippeligaen i sommer, men berget uavgjort mot Rosenborg i helgen takket være en god andreomgang.

Kara Mbodj og Saliou Ciss er uaktuelle grunnet OL-spill for Senegal. Steffen Nystrøm er eneste skadefravær. Den nye spissen Aleksandar Prijovic er ikke spilleklar ennå.

Metallurg Donetsk er på et langt lavere nivå enn mer kjente, ukrainske klubber som Shakthar Donetsk og Dynamo Kiev og har havnet i Europa League-kvalifiseringen grunnet godt cupspill forrige sesong. Endte ikke høyere enn 7. plass i ligaen, og årets sesong har startet med tre strake tap og stusselige 1-5 i målforskjell. Slo lekende lett ut Celik forrige kvalifiseringsrunde, men det er et meget svakt lag fra Montenegro (rykket opp fra 2. divisjon forrige sesong).

Tromsø er normalt gode hjemme på kunstgresset på Alfheim. Dersom Gutan stiller skjerpet i kveld, bør seier og et godt utgangspunkt før returkampen være innen rekkevidde.

Dagens første spill blir dermed:
77. Tromsø - Metallurg Donetsk 2,55 - 2,95 - 2,25
Klikk her for å levere dette spillet!

Her finner du dagens andre oddstips: Aalesund får heteslag

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus