Gå til sidens hovedinnhold

Haaland er Bayern Münchens skrekk

Etter at Erling Braut Haaland kom til Dortmund, har han vært oftere involvert i scoringer enn Lionel Messi var i Barcelona. Vi tror også nordmannen scorer mot Bayern München i Supercup-finalen.

Dortmund og Erling Braut Haaland banket Jens Petter Hauge og Eintracht Frankfurt 5-2 i lørdagens norske duell i Bundesliga.

Det er ca. 260 millioner i Viking Lotto-potten. Legg din kupong her!

Det som gjorde resultatet så vanvittig var det faktum at Haaland var involvert i alle Dortmund-scoringene. Den norske stjernespissen scoret to mål og hadde i tillegg tre målgivende pasninger.

At Erling Braut Haaland scorer mot Bayern Munchen gir 1,77 i odds

Haaland har vært involvert i alle åtte målene til Dortmund så langt denne sesongen. Han scoret hat-trick mot Wehen Wiesbaden i den tyske cupen 7. august, og fulgte opp med to scoringer og tre målgivende pasninger i første serierunden mot Eintracht Frankfurt i helgen. 21-åringen fra Jæren har nå scoret 62 mål og har 18 målgivende pasninger på 61 kamper for Dortmund siden han kom til klubben i januar 2020. Totalt har han spilt 5.007 minutter for den tyske storklubben.

Det betyr at Haaland har scoret eller vært nest sist på ballen hvert 63. minutt, ifølge nettstedet transfermarkt. Tallene til den norske landslagsspissen er bedre enn Messis statistikk i Barcelona. Han hadde et mål eller en assist hvert 65 minutt før han gikk til Paris Saint-Germain i sommer.

Borussia Dortmund - Bayern München - Erling Braut Haaland scorer mål - 1,77 (spillestopp tirsdag kl. 20.29)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Bayern München er det det neste laget som skal forsøke å temme Erling Braut Haaland når de regjerende Bundesliga-mesterne møter cupmester Dortmund i den tyske Supercup-finalen.

Men Bayern-forsvaret har dårlige minner fra de tre siste kampene mot den norske 21-åringen. Målmaskinen har scoret fire mål på de tre siste kampene mot Bayern München. Det er kun én kamp Haaland har gått av banen uten å score mot Bayern etter at han kom til tysk fotball.

Her er hele tirsdagens oddsprogram!

21-åringen er i kjempeform, og det burde gjøre Bayern-forsvaret bekymret. For nordmannen har faktisk skapt større problemer for Bayern enn Lionel Messi.

Haaland har scoret fire mål på 289 minutter mot dem, mens Messi står med fire mål på 540 minutter. Det betyr at Haaland i snitt scorer hvert 72. minutt, altså minst ett mål per kamp.

Vi tror ikke Bayern Munchen klarer å stoppe Dortmunds superspiss. Oddsen på at han scorer i tirsdagens Supercup-kamp er 1,77. Det er ok.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset