Bare Bayern München med sine 56 mål har scoret flere mål enn Dortmund i Bundesliga denne sesongen. Marco Roses menn har scoret 41 ganger på 17 kamper, noe som gir et snitt på 2,41 mål per kamp.

Ca. 14 millioner kroner i Lotto-potten. Spillefrist lørdag klokken 18:00.

Vi tror de også kommer til å score i lørdagens kamp mot et Eintracht Frankfurt-lag som har sluppet inn mål i seks av de syv siste hjemmekampene. Frankfurt klarer ikke å stoppe Haaland.

Den norske målmaskinen har scoret vanvittige 76 mål på 75 kamper for Dortmund, og vi tror mål nummer 76 kommer i lørdagens kamp.

Eintracht Frankfurt - Dortmund

Odds: Erling Braut Haaland scorer mål - 1,72

Kampstart lørdag 8. januar klokken 18.30

Spillestopp kl 18.29 Live odds etter kampstart

Commerzbank-Arena

Kampen kan sees på Viaplay og Vsport1

Vi tror at Erling Braut Haaland scorer mål mot Eintracht Frankfurt. Det spiller du på her til 1,72 i odds

Vinterpausen i Bundesliga kunne neppe kommet på et dårligere tidspunkt for Frankfurt. Jens Petter Hauges klubb var i kjempeform før pausen. De slo Mainz 1-0 i den siste kampen før jul, og det var lagets sjette seier på syv kamper.

Laget fra finansbyen ligger på sjetteplass, kun ett poeng bak en Champions League-kvalikplass.

Se Haaland og Dortmund mot Frankfurt på ViasatSport1. Skaff deg tilgang her

Den tidligere Bodø/Glimt-spilleren Jens Petter Hauge er ifølge Bundesliga.com ute med skade, og spiller ikke lørdagens kamp. Det gjør heller ikke Jesper Lindström. Dansken har vært ellevill form i første del av sesongen, men er ikke med i denne kampen. Goncalo Paciencia er ventet å erstatte ham. Han kommer til å spille sammen med Rafael Borre, som har vært direkte involvert i fem mål på de fire siste ligakampene.

Dortmunds formkurve derimot pekte nedover før vinterpausen. De tok kun fire poeng på de fire siste kampene, og de trenger tre poeng i Frankfurt for å henge med Bayern i toppen. Erling Braut Haaland gikk av banen uten å score mot Hertha Berlin. Det opplever vi ikke ofte.

Spekulasjonene om hvor den norske landslagsstjernen skal fortsette karrieren raser rundt i alle de store europeiske sportsavisene, men det later ikke til å forstyrre ham nevneverdig.

Ca. 14 millioner kroner i Lotto-potten. Spillefrist lørdag klokken 18:00.

21-åringen har scoret seks mål på de seks siste kampene i alle turneringer, og toppscorerlisten i Bundesliga viser at har scoret 13 mål på elleve kamper denne sesongen, men det er interessant å notere seg at kun tre av scoringene har kommet på bortebane.

Målmaskinen fra Jæren har scoret tre mål på tre kamper for Dortmund mot Eintracht Frankfurt, men alle tre scoringene har kommet på hjemmebane. Lørdag tror vi han scorer sitt første mål på Commerzbank-Arena. Oddsen er 1,72.

Vi tror at Erling Braut Haaland scorer mål mot Eintracht Frankfurt. Det spiller du på her til 1,72 i odds

Eintracht Frankfurt - Dortmund

Odds: Totalt antall mål over/under 3.5 - 2,10

Kampstart lørdag 8. januar klokken 18.30

Spillestopp kl 18.29 Live odds etter kampstart

Kampen kan sees på Viaplay og Vsport1

Commerzbank-Arena

Vi tror at det scores over 3,5 mål mellom Frankfurt og Dortmund. Det spiller du på her til 2,10 i odds

Toppkamp i Bundesliga. Frankfurt har vært vanskelige å slå på hjemmebane denne sesongen. De har kun tapt én av åtte hjemmekamper så langt (3-4-1). Tapet kom mot Hertha Berlin tilbake i midten av oktober.

Dortmund har målsetting om å utfordre Bayern München, men det ser allerede ut til at de kan glemme ligatittelen. De ligger allerede ni poeng bak de regjerende mesterne, men en seier i Frankfurt vil gjøre at de fester grepet om andreplassen og skaffer seg en luke på hele ni poeng ned til femteplassen.

Se Haaland og Dortmund mot Frankfurt på ViasatSport1. Skaff deg tilgang her

Det ligger an til å bli god underholdning fra Commerzbank-Arena for de nøytrale TV-seerne. Begge lagene har vært involvert i flere målrike kamper denne sesongen. Det omvendte møtet mellom disse to lagene inneholdt syv mål. Den kampen vant Dortmund 5-2. Dortmund har scoret fire mål eller flere i ni av de første 17 kampene til Dortmund, mens Frankfurt har scoret fire mål eller mer i tre av de siste fire kampene.

Seks av de siste ti kampene mellom disse to lagene har inneholdt tre mål eller flere, og vi tror også at lørdagens match blir en målfest.

Oddsen på at det scores over 3,5 mål i kampen er 2,10. Det er et ok spill.