Revierderbyet er tysk fotballs heftigste lokaloppgjør. Bundesligas offisielle nettsted kaller det «alle derbys mor». Byene Dortmund og Gelsenkirchen ligger bare 30 kilometer fra hverandre i Ruhr-regionen.

Lørdag er det ca 14 millioner kroner i Lotto-potten. Spill før lørdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Mens religion, økonomiske og politiske forskjeller fyrer opp under andre derby, handler Revierderbyet bare om lidenskap. Begge klubbene har fanbasen sin i arbeiderklassen, og de er fullstendig fotballgale.

Schalke 04 - Borussia Dortmund - Erling Braut Haaland scorer i 1. omgang - 2,30 (spillestopp lørdag kl. 18.30)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Erling Braut Haaland har spilt to Revierderby etter at han kom til Dortmund, og han har scoret i begge. Dortmund vant 4-0 i mai i fjor, og de slo rivalen 3-0 i oktober.

Dortmund er lørdag favoritter til å vinne mot et Schalke-lag som ligger på bunn i Bundesliga denne sesongen. Laget fra Gelsenkirchen har kun scoret 15 mål denne sesongen. Haaland har scoret like mange mål som hele Schalke-laget til sammen.

Jærbuen er i kjempeform for øyeblikket. Han scoret to mål da Dortmund slo Sevilla 3-2 på bortebane i Champions League onsdag.

Han kunne hatt et hat-trick mot Hoffenheim sist lørdag, men to av scoringene hans ble annullert for offside.

Lørdag er det ca 14 millioner kroner i Lotto-potten. Spill før lørdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Haaland har kun scoret tre av 15 mål i første omgang, men vi tror Dortmund vil gå ut i hundre i dette lokaloppgjøret. Da kan det komme en scoring tidlig, og med den evnen Haaland har til å plassere seg i boksen, tror vi kan komme til score i løpet av de første 45 minuttene på Veltins-Arena. 2,30 i odds på at Haaland scorer i første omgang er ok.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset