Haaland scorer i snitt 1,75 mål per kamp, ​​og fortsetter han den scoringsfrekvensen vil ende opp på 66 mål denne sesongen, nesten en dobling av den eksisterende Premier League-rekorden på 34 som ble satt av Andy Cole i 1993-94 og matchet av Shearer året etter.

Dette spillet på Haaland-scoringer mot Southampton gir 3,90 i odds

Den fenomenale starten til Haaland gjør at en rekord, som så langt har vært sett på som uoverkommelig, plutselig er innenfor rekkevidde, ifølge den britiske avisen the Guardian. Tidenes toppscorerrekord i den engelske toppdivisjonen er 60 mål. Den ble satt av Dixie Dean for Everton i 1927-1928, en sesong på 42 kamper.

Haaland har allerede flere hat-trick på åtte kamper i Premier League enn landsmennene Steffen Iversen og Joshua King fikk på henholdsvis 159 kamper og 204 kamper. Begge scoret to hat-trick.

Og han har nå tangert Ole Gunnar Solskjær, som scoret tre hat-trick på 235 kamper for Manchester United i Premier League. Lørdag kan han trone alene på toppen over nordmenn med flest hat-trick i Premier League.

Manchester City - Southampton

Odds: Erling Braut Haaland scorer hat-trick - 3,90 i odds

Kampstart lørdag 8. oktober klokken 16.00

Spillestopp kl 15.59 Live odds etter kampstart

Etihad Stadium

Slik ser du kampen:

Den vises på TV3+ Skaff deg tilgang her

Se Erling Braut Haaland og Manchester City mot Southampton på TV3+. Skaff deg tilgang her!

Erling Braut Haaland scorer hat-trick. Det kan du spille på her til 3,90 i odds

Southampton spilte uavgjort to ganger mot Manchester City sist sesong, men de frykter det verste når de kommer til Etihad lørdag, og det med god grunn.

Erling Braut Haaland er i verdens beste form, og nå møter han et Southampton-forsvar som ikke har klart å holde nullen en eneste gang denne sesongen.

Saints har tapt fire av de fem siste Premier League-kampene, og hvis ryktene stemmer, er de i ferd med å avslutte samarbeidet med Ralph Hasenhuttl, men de vil ikke få noen sympati hos et City-lag som er i kjempeform og en spiss som virker helt ustoppelig i øyeblikket.

Erling Braut Haaland har allerede scoret 20 mål for City, hvorav 14 av dem har kommet i Premier League. Målmaskinen fra Jæren har kun gått målløs av banen i én av Citys siste elleve kamper, og han ville antakeligvis scoret hat-trick nummer fire for Manchester City om han ikke hadde blitt tatt av banen etter de første 45 minuttene mot FC København i Champions League i midtuken.

Nærmer seg pappa

Det gikk ikke mange kampene i Premier League før oddsen på Haaland-scoring stupte. At 22-åringen scorer mot Southampton står til 1,30 i odds og et fjerde hat-trick på rad på hjemmebane i Premier League gir 3,90 i odds.

Men det er forståelig.

Det er vanskelig å se for seg at nordmannen ikke skal score mot et Southampton-lag som mangler selvtillit etter flere svake resultater. De tre siste tapene til Saints har alle kommet mot lag i bunnen av tabellen.

Vi tror Haalands målfest i Premier League fortsetter på Etihad lørdag ettermiddag. Nå har han farens målrekord i sikte. Han mangler kun fem mål for å slå den. Pappa Alf-Inge Haaland scoret 18 mål på 181 kamper i Premier League

1,30 i odds på Haaland-scoring er sikkert riktig, men siden han har scoret tre mål i de tre første hjemmekampene, og nå møter et svakt Southampton-lag, tror vi han kan sette tre baller til i noten.

Erling Braut Haaland scorer hat-trick. Det kan du spille på her til 3,90 i odds