Gå til sidens hovedinnhold

Haaland lager målshow i cupen

Erling Braut Haaland har kun scoret ett mål i den tyske cupen denne sesongen, og den var kontroversiell.

20-åringen fikk annullert et mål på overtid i andre omgang på grunn av en VAR-avgjørelse, men fire minutter ut i den første ekstraomgangen ble han igjen spilt alene med keeper og nok en gang satte han ballen i mål

Lørdag er det ca 14 millioner kroner i Lotto-potten.

Og nok en gang måtte VAR se på situasjonen. Etter en fem minutter lang VAR-sjekk ble det klart at nordmannen ble redningsmannen til Borussia Dortmund.

At Braut Haaland scorer to mål eller mer mot Holstein Kiel gir 2,50 i odds

Haalands scoring gjorde at Dortmund tok seg videre til kvartfinalen i den tyske cupen. Nordmannen scoret to mål mot Wolfsburg sist helg, og vi tror målmaskinen fra Jæren kan gjøre det samme mot overraskelseslaget fra 2. Bundesliga.

Borussia Dortmund - Holstein Kiel - Erling Braut Haaland Scorer minst 2 mål - 2,50 (spillestopp lørdag kl. 20.25)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Dortmund har vunnet den tyske cupen fire ganger. De tok seg til fire strake finaler i perioden fra 2014 til 2017, men denne sesongen er første gangen lget har tatt seg forbi åttendedelsfinalene siden den gang.

Cupen er siste muligheten til Dortmund å redde sesongen etter svake prestasjoner i Bundesliga. Braut Haaland & co møter underdogen Holstein Kiel i den tyske cup-semifinalen, og alt annet enn seier i denne kampen vil være en gedigen skuffelse for klubbens store fanskare.

For å klare det, må de ikke gjøre samme tabben som Bayern München.

Kiel slo ut Bayern

Bayern gjorde den feilen at de undervurderte Holstein Kiel, og storklubben ble slått ut av cupen etter å ha tapt på straffespark-konkurransen

BVB har vunnet mot Kiel i cupen tidligere. De slo dem 4-0 i kvartfinalen i 2011-2012-sesongen. Den gangen vant Dortmund the double i Tyskland under nåværende Liverpool-trener Jürgen Klopp. De vinner ikke det double denne sesongen, men vi tror de kan ta seg til cupfinalen.

Lørdag er det ca 14 millioner kroner i Lotto-potten.

Jadon Sancho var tilbake hos Dortmund sist helg, og samarbeidet mellom ham og Haaland har resultatet i mange scoringer. Sancho er også den mestscorende spilleren hos Dortmund i cupen. Han har scoret i alle cuprundene til de gule og svarte.

Det er godt mulig Sancho scorer lørdag, men vi satser pengene på Haaland.

14 ganger tomålsscorer

20-åringen har scoret fire mål på de tre siste Bundesliga-kampene. Han scoret to mål mot både Werder Bremen og forrige helg mot Wolfsburg. Dermed har den norske landslagsspissen scoret totalt 53 mål på 56 kamper for de gule og svarte. Haaland har scoret minst to mål i 14 kamper denne sesongen, blant annet i de fem siste Bundesliga-kampene han har scoret i.

Lørdag er det ca 14 millioner kroner i Lotto-potten.

Førstekeeper Ioannis Gelios er usikker, men ellers har Kiel-trener Ole Werner en full tropp med seg til Signal Iduna Park. Selv om Holstein har det beste forsvaret i 2. Bundesliga denne sesongen (26 baklengs på 27 kamper), tror vi ikke de klarer å stoppe den norske målmaskinen.

At han skal klare å score to ganger mot Holstein Kiel lørdag kveld virker sannsynlig. 2,50 i odds på at han scorer to ganger mot 2. Bundesliga-laget er ok.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset