Gå til sidens hovedinnhold

Haaland og Lewandoski lager målfest

Vi tror på en målfest i den tyske Supercupen mellom Dortmund og Bayern München.

Bayern spiller Supercup-finale for 14. gang. De har vunnet den syv ganger og tapt seks.

Borussia Dortmund - Bayern München Over/Under ant. mål fulltid 3.5 - Over 1,75 (spillestopp kl 20.25)

Klikk her for å levere tips på denne kampen

Tysk Supercup-finale. Merk at finalen spilles på Allianz Arena i München, altså Bayerns hjemmebane. Således er det misvisende at Borussia Dortmund står først i oppstillingen.

Bayern München var fullstendig overlegne i 2019-2020-sesongen. De vant Bundesliga, Champions League og den tyske cupen. Ikke nok med det. Bayern slo også Sevilla i Supercupen for en uke siden.

Onsdag er det ca. 76 millioner kroner i Vikinglotto-potten.

I helgen var de regjerende Bundesliga-mesterne tilbake i i den hjemlige ligaen, men etter å ha vunnet 23 kamper på rad , noe som er en rekord for lagene i de fem øverste ligaene i Europa - og ha vært ubeseiret i 33 kamper, tapte storlaget 1-4 mot Hoffenheim.

Det virket som det var et slitent Bayern-lag som spilte i helgen. Robert Lewandowski startet på benken, men kom inn i andre omgang. Den polske stjernespissen scoret 55 mål i alle turneringer sist sesong. Han vil etter all sannsynlighet erstatte unge Joshua Zirkzee på topp. Bayern har vært gode offensivt De har kun gått målløs av banen i én av de siste 29 kampene i 2020.

Sane ute med skade

Nysigneringen Leroy Sane startet de tre første kampene til Bayern. Den tidligere Manchester City-spilleren har scoret ett må og har to målgivende, men han spiller ikke kampen mot Dortmund på grunn av en kneskade han pådro seg i kampen mot Hoffenheim.

Matchvinneren i Champions League-finalen, Kingsley Coman, ligger an til å erstatte Sane. Leon Goretzka kommer også trolig inn i startelleveren for Corentin Tolisso. David Alaba er usikker. Dersom han ikke spiller vil Jerome Boateng spile sammen med Niklas Süle i midtforsvaret til Bayern.

Dortmund slo Bayern i sist sesongs Super-finale, men den kampen ble spilt på Signal Iduna Park. Denne gangen spilles kampen i München.

Onsdag er det ca. 76 millioner kroner i Vikinglotto-potten.

Dortmund tapte imidlertid begge kampene mot de regjerende mesterne i Bundesliga Erling Braut Haaland og lagkameratene startet 2020-2021-sesongen med å score fem mål mot Duisburg i den tyske cupen, og de fulgte opp med å vinne 3-0 mot Borussia Mönchengladbach i serieåpningen.

Men i helgen var det bråstopp mot Augsburg. Dortmund tapte 0-2 mot laget fra Bayern.

Kapteinen aktuell fra start

Trener Lucien Favre mangler keeper Roman Bürki og Jadon Sancho til kampen på Allianz Arena. Marvin Hitz starter trolig i mål, mens Julian Brandt og Marco Reus starter på midten. For Reus vil det være den første kampen hans sisden februar. Reinier Jesus, som er innlånt fra Real Madrid, kan få sjansen offensivt i denne kampen. Erling Braut Haaland er den eneste som er sikker i startelleveren av de tre på topp.

Lukasz Piszczek og Dan-Axel Zagadou er fortsatt utet, så Manuel Akanji vil sannsynigvis spille sammen med de to tidigere Bayern-spillerne Emre Can og Mats Hummels i forsvaret.

Her kan du skrape Flax på nett.

I åtte av de siste elleve kampene mellom Dortmund og Bayern München har det vært scoret tre mål eller mer. Etter helgens kamper, hvor begge lagene viste at de lekker bakover, tror vi det kan bli en målrik kamp på Allianz Arena onsdag kveld. At det scores 3,5 mål i kampen gir 1,75 i odds. Spillestopp er klokken 20.25.

Klikk her for å levere tips på denne kampen

Kommentarer til denne saken