Gå til sidens hovedinnhold

Haaland og Sancho ordner cupgull til Dortmund

Erling Braut Haaland og Jadon Sancho har virkelig funnet kjemien på banen. Vi tror de sørger for seier i cupfinalen mot Leipzig torsdag.

En skadet Erling Braut Haaland så Dortmund vinne over RB Leipzig fra tribunen lørdag. Det var andre kampen på rad at nordmannen ikke var i troppen til Borussia Dortmund, etter muskelskaden han pådro seg i kampen mot Wolfsburg for to uker siden.

Fredag er det ca. 620 millioner i Eurojackpot-potten.

Men torsdag er målmaskinen tilbake på banen for de gule og svarte. Da gjenforenes han med Jadon Sancho.

Det er dårlige nyheter for Leipzig.

Duoen har scoret til sammen 51 mål for Dortmund i alle turneringer denne sesongen. Haaland har 37 mål på 38 kamper, mens Sancho står med 14 mål på 35 kamper. Engelskmannen har åtte ligamål så langt denne sesongen, men han har også ni målgivende pasninger. Det betyr at han har vært involvert i 17 av Dortmunds mål denne sesongen. Det vil si nesten 25 prosent av scoringene.

Her kan du skrape Flax på nett

London-karen har også vært den farligste offensive spilleren cupen denne sesongen, hvor han har fire mål og fire målgivende. Han har scoret hvert 54. minutt.

Leipzig skal passe seg.

RB Leipzig - Borussia Dortmund 2,60 - 3,40 - 2,45 B (spillestopp torsdag kl. 20.40)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Borussia Dortmund og RB Leipzig møtes for andre gang på fem dager. Lørdag vant Dortmund 3-2 i en høydramatisk kamp på Signal Iduna Park. Tapet sendte RB Leipzig ut av tittelkampen, og gjorde Bayern München til seriemestere i Bundesliga. Samtidig klatret Borussia Dortmund opp til fjerdeplass, en plass som vil gi plass i neste sesongs Champions League.

Torsdag barker lagene sammen igjen i den tyske cupfinalen på Olympiastadion i Berlin.

Vil avslutte med et trofé

RB Leipzig-manager Julian Nagelsmann, som tar over ligamesterne Bayern Munchen etter sesongen, vil med seier i cupfinalen forlate Red Bull Arena med klubbens første trofé, fem dager før Die Roten Bullen feirer 12-årsjubileum.

Men vi tror ikke han klarer det.

Her kan du skrape Flax på nett

Dortmund er det laget som har scoret nest mest denne sesongen i Bundesliga. Kun seriemester Bayern Munchen har scoret flere mål enn dem.

Dortmund har 69 mål, tolv mål mer enn Leipzigs 57.

Av de 69 målene har Erling Braut Haaland scoret 25 mål på 26 kamper. Det betyr at han har scoret over 36 prosent av målene til Dortmund.

Duoen har et godt tak på Leipzig

Jærbuen har en tendens til å score flere mål i slengen. Ni ganger denne sesongen har han scoret mål i samme kamp, og i en kamp scoret han hele fire mål. Det var mot Hertha Berlin.

Fredag er det ca. 620 millioner i Eurojackpot-potten.

Han har også scoret to mål i de to kampene han har spilt mot RB Leipzig.

Jadon Sancho på sin side har vært involvert i syv mål på de siste seks kampene mot Leipzig. Han har scoret fire mål og har tre målgivende. To av scoringene kom i helgens kamp.

Alexander Sørloth satt på benken da Leipzig tapte mot Dortmund i helgen, men ifølge Bundesliga.com starter han cupfinalen.

Sannsynlig Leipzig-lag: Gulacsi - Klostermann, Upamecano, Orban - Mukiele, Sabitzer, Kampl, Halstenberg - Olmo, Haidara - Sörloth.

Dortmund vil trolig stille med dette laget: Bürki - Piszczek, Akanji, Hummels, Guerreiro - Can, Bellingham - Sancho, Reus, Reyna - Haaland.

Vi tror Sancho og Haaland leder Dortmund til seier mot Leipzig torsdag. Dortmund har vunnet de tre siste kampene mot Leipzig, og de er ubeseiret i de siste syv. Vi tror Dortmund tar sin femte cuptittel torsdag.

Oddsen på seier til de gule og svarte er 2,45. Det er ok.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset