Sir Alex Ferguson vant i løpet av sin legendariske trenerkarriere hele 49 titler. Ingen fotballmanager har vunnet flere trofeer enn ham.

Her kan du spille på at Erling Braut Haaland scorer i kveld

Fire av trofeene vant Manchester United-legenden i ligacupen. Det er rekord, men den rekorden deler han med Brian Clough og Pep Guardiola.

Guardiola har vunnet 31 titler, men han kan bli manageren med flest ligacuptitler i England om han vinner turneringen denne sesongen. En målkåt Erling Braut Haaland vil bli viktig på veien til å klare det.

Southampton - Manchester City

Odds: Erling Braut Haaland scorer mål - 1,32 i odds

Kampstart onsdag 11. januar kl. 21.00

Spillestopp kl 20.59

St. Mary's Stadium

Kampen kan sees på Vsport1 Skaff deg tilgang her

Vi tror Erling Braut Haaland scorer mål. Det spiller du på her til 1,32 i odds

Erling Braut Haaland så hele søndagens FA-cupkamp mot Chelsea fra benken, og vi tror Pep Guardiola lot ham få en pust i bakken før lørdagens Manchester-derby.

Jærbuen scoret det siste målet til Manchester City da de slo the Saints 4-0 på Etihad Stadium i oktober. Den scoringen kom etter 65 minutter, men hvis han starter onsdagens kamp tror vi Southampton-forsvaret skal få kjørt.

Haaland scoret i ligacupdebuten mot Liverpool i desember, og statistikken viser at han scorer ett mål hvert 61. minutt. Det er en helt rå tall.

22-åringen fra Bryne har scoret to mål eller flere i åtte kamper denne sesongen, og etter å sittet på benken i søndagens kamp mot Chelsea og heller ikke klart å komme på scoringslisten i torsdagens Premier League-kamp mot Chelsea, tror vi det er en målkåt nordmann som går på banen på St. Mary's.

Foreløpig tilbyr Norsk Tipping kun tre spill på målscorer: 1. målscorer, siste målscorer og scorer mål.

Dersom Haaland starter vil 1. målscorer til 2,65 i odds være et interessant spill, men skulle han starte på benken tror vi det er andre lagkamerater som kan komme ham i forkjøpet.

Vi tror uansett ikke Haaland blir sittende på benken i 90 minutter mot Southampton. Siden statistikken forteller oss at han ikke trenger mange minuttene på banen for å score, går vi for et spill på Haaland-scoring.

Vi tror Erling Braut Haaland scorer mål. Det spiller du på her til 1,32 i odds