Gå til sidens hovedinnhold

Haaland-tallene som knuser Messi, Ronaldo og Zlatan

Erling Braut Haaland har spilt fire landskamper på rad uten å score. Vi tror Norge og Haaland slår tilbake mot Luxembourg.

I en alder av bare 20 år, har Erling Braut Haaland scoret over 100 mål på seniornivå, nummer 99 og 100 kom i løpet av de ti første minuttene mot Bayern München i mars, ifølge den spanske sportsavisen AS.

At Norge vinner mot Luxembourg gir 1,37 i odds

Siden den gang har han scoret ytterlige 14 mål i Bundesliga, den tyske cupen og i Champions League. Til sammenligning brukte Cristiano Ronaldo 305 kamper på å nå den samme milepælen. Portugiseren er imidlertid den spilleren som raskest har scoret 100 mål for samme klubb. Han scoret 100 mål på 105 kamper for Real Madrid.

Onsdag er det ca 314 millioner kroner i Vikinglotto-potten

Den spanske avisen har sett på hvor mange kamper de andre stjernespillerne har spilt for å nå 100 mål. Oversikten viser at Haaland knuste profiler som Zlatan Ibrahimovic (245), Messi (210) og Kylian Mbappé (180).

Haaland brukte 146 kamper.

Norge - Luxembourg - Erling Braut Haaland første målscorer - 2,40 (spillestopp onsdag kl. 18.55)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Privatlandskamp. Spilles på La Rosaleda i Malaga. Før privatlandskampen mot Luxembourg har han scoret 114 mål på seniornivå på 163 kamper. Kommer mål nummer 115 på La Roseleda onsdag?

Vi tror Erling Braut Haaland slår tilbake i onsdagens kamp.

Haaland ble toppscorer i Champions League med ti mål denne sesongen, og han har scoret totalt 41 mål på 41 kamper for Borussia Dortmund denne sesongen.

Onsdag er det ca 314 millioner kroner i Vikinglotto-potten

316 minutter uten å score for Norge

På landslaget derimot har han ikke scoret et eneste mål i kalenderåret 2021. Målmaskinen fra Jæren har faktisk spilt 316 minutter med landslagsdrakten uten å score mål. Det siste landslagsmålet hans kom mot Romania i oktober i fjor. I den kampen scoret han kampens første mål.

Vi tror Braut Haaland har veldig lyst til å vise seg frem i denne kampen. 2,40 i odds på at han scorer det første målet i kampen mot Luxembourg er greit.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset