Haaland herjet med Hertha Berlin og keeper Alexander Schwolow i slutten av november. Hovedstadslaget ledet 1-0 etter første omgang, men i det 47. minutt utlignet den norske målmaskinen for Dortmund.

To minutter senere satte 20-åringen inn sitt andre for kvelden alene med keeper Schwolow, før han i 62. minutt fullførte hat tricket sitt.

Lørdag er det ca 14 millioner kroner i Lotto-potten.

Men nordmannen stoppet ikke der. Elleve minutter før slutt overlistet Haaland Hertha-målvakten for fjerde gang.

Alexander Schwolow er nok glad for at han sitter på benken lørdag. Denne gangen må Haaland lure landslagskollega Rune Almenning Jarstein om han skal komme på scoringslisten.

Jarstein tilbake i Hertha-buret

Telemarkingen har startet i mål i de seks siste kampene hos Hertha. Almenning Jarstein ble tatt inn i varmen av den nyansatte Herta-treneren Pál Dárdai før 1-3-tapet for Eintracht Frankfurt.

Her finner du hele oddsprogrammet.

Det var Jarsteins første seriekamp denne sesongen. Han har stått i mål i de seks siste kampene, og sluppet inn 1,83 mål i snitt per kamp. Han har faktisk sluppet inn flere mål i snitt enn Alexander Schwolow (1,77 mål per kamp) som er plassert på benken.

Vi tror Jarstein taper duellen mot Haaland.

Borussia Dortmund - Hertha Berlin - Erling Braut Haaand scorer minst 2 mål - 3,25 (spillestopp lørdag kl. 18.25)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Erling Braut Haaland har scoret 19 mål i Bundesliga så langt denne sesongen, etter at han satte inn to mål i løpet av de ni første minuttene i sist lørdags 2-4-tap mot Bayern München.

Etter drøye 60 minutters spill måtte 20-åringen forlate banen med skade, men han var tilbake i startelleveren i tirsdagens returkamp i Champions League mot Sevilla, hvor han scoret to mål.

Lørdag er det ca 14 millioner kroner i Lotto-potten.

Haaland har nå scoret i hver eneste kamp i Europa så langt denne sesongen, og han har banket ballen i mål fem ganger på de fire siste Bundesliga-kampene.

Totalt har Dortmund-angriperen scoret 31 mål på 29 kamper i 2020-2021-sesongen.

Etter at Haaland kom til Bundesliga i januar i fjor har jærbuen scoret 32 mål på 34 Bundesliga-kamper. Kun legendariske Uwe Seeler har scoret 32 mål kjappere enn ham. Tyskeren brukte 33 kamper.

Åtte mål på seks kamper

Hertha-trener Dardai har møtt Dortmund elleve ganger som trener. Han har kun vunnet én gang, spilt tre kamper uavgjort og tapt seks. Det eneste laget han har opplevd å tape flere ganger mot er Bayern München (7). Det virker ikke som Darlai har klart å tette Hertha-forsvaret. De har sluppet inn 43 mål så langt denne sesongen, kun to lag har flere baklengs enn dem. Haaland vil garantert utnytte det slurvete forsvarsspillet.

Her finner du hele oddsprogrammet.

Med den formen Haaland viser i øyeblikket, er det vanskelig ikke å plassere penger på at den norske målmaskinen scorer mot Hertha. Oddsen på at han scorer er bare 1,50. Sist gang scoret han fire ganger mot Hertha. Vi tviler på en reprise, men at han kan score to mål er slett ikke usannsynlig slik han presterer akkurat nå.

Haaland har scoret to mål i fire av de seks siste kampene, og vi tror han kan klare det igjen lørdag. Oddsen på at rogalendingen scorer to mål eller mer er 3,25. Det er spillbart.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset