Ralf Rangnick vant sin første kamp som Manchester United-manager 1-0 mot Crystal Palace på Old Trafford, og tyskeren ledet De røde djevlene til sin andre ligaseier på rad i lørdagens kamp mot Norwich. Den kampen ble også vunnet 1-0.

Begge kampene ble vunnet etter scoringer i løpet av det siste kvarteret av kampen. Fred ble matchvinner mot Palace i det 77. minutt, mens Cristiano Ronaldo satte inn kampens eneste scoring mot Norwich fra straffemerket etter 75 minutter.

Det er ca. 216 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spillefrist onsdag kl 18

Det er ingen manager i Manchester United-historien som har klart å holde nullen i de tre første kampene.

Rangnick kan tirsdag bli den første, og han har statistikken på sin side. United har nemlig vunnet hele 34 Premier League-kamper på tirsdager. Det er mest av samtlige lag i den engelske toppdivisjonen.

Vi tror det tallet er 35 etter kampen mot Brentford.

Brentford - Manchester United

Odds: Manchester United vinner og holder nullen - 3,20

Kampstart tirsdag kl. 20.30

Spillestopp kl 20.29 Live odds etter kampstart

Brentford Community Stadium

Kampen kan sees på TV2 Sport Premium

Vi tror at Manchester United vinner og holder nullen mot Brentford. Spill på det til 3,20 i odds her

Brentford fikk en god start på livet i Premier League. De tapte kun én av de syv første kampene. Deretter gikk de gjennom en vanskelig periode, hvor de kun tok ett poeng på fem kamper. Nå har Thomas Franks menn funnet formen igjen.

The Bees tok fredag sin andre hjemmeseier på rad i Premier League. De lå under 0-1 etter 23 minutter, men et sent comeback gjorde at de vant kampen 2-1.

Det klabbet skikkelig for Manchester United i lørdagens kamp på Carrow Road, men Cristiano Ronaldo tok ansvar. 36-åringen fikk straffespark da han ble revet ned i Norwich-feltet, og han satte selv straffesparket i mål. Portugiseren var ikke den eneste som sto frem som redningsmann mot Norwich. David de Gea måtte ved flere anledninger varte opp med redninger fra øverste hylle, slik han har gjort flere ganger denne sesongen.

Dermed er Manchester United fortsatt ubeseiret i seks kamper på rad siden Ole Gunnar Solskjær forlot Old Trafford. De har vunnet fire av kampene, og kun tapt poeng borte mot Chelsea og hjemme mot Young Boys i Champions League, hvor Ralf Rangnick byttet ut hele laget.

Det er ca. 216 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spillefrist onsdag kl 18

Den største endringen etter at Solskjær ble sparket er Manchester Uniteds defensive prestasjoner. De har kun sluppet inn mål i fire av de siste seks kampene, og det skyldes først og fremst at de har en fremragende De Gea i mål. For å sette det i perspektiv, så slapp han ikke 15 mål på de siste seks kampene til Solskjær i klubben.

Tolv kamper uten tap i London

Manchester United er ubeseiret i de seks siste kampene i alle turneringer, og vi tror ikke de taper mot Brentford heller. Ralf Rangnick har sagt at han vil jobbe med å forbedre den defensive organiseringen hos Manchester United, og det ser ut til at han har klart. Tirsdag kan han bli den første manageren som har ledet United i sine tre første kamper uten å slippe inn mål. Det tror vi han klarer.

40 ekstra Lotto-millionærer lørdag 18. desember. Lever kupongen her!

Brentford får tilbake toppscorer Ivan Toney som har vært ute med covid-19-sykdom.Seks førstelagsspillere er fortsatt ute med skader, men Sergi Canos er tilbake etter å ha vært suspendert i kampen mot Watford.

Det er foreløpig ikke klart hvor mange Manchester United-spillere som går glipp av kampen i London, som følge av coronautbruddet på Old Trafford.

Victor Lindelof må sjekkes før kampen. Han slet med pustevansker mot Norwich City.

De røde djevlene er ubeseiret i de siste tolv Premier League-kampene mot lag fra London. Den statistikken tror vi holder seg også etter tirsdagens visitt til Brentford Community Stadium. Vi tror Manchester United vinner og at de holder nullen enda en gang.

Vi tror at Manchester United vinner og holder nullen mot Brentford. Spill på det til 3,20 i odds her