Gå til sidens hovedinnhold

Han blir kalt «Den neste Haaland». I dag ødelegger han for Danmark.

Premier League-klubbene ligger langflate etter Sasa Kalajdzic. Onsdag vil østerrikeren lage problemer for Danmark i VM-kvalifiseringen.

Kalajdzic omtales ifølge britiske avisen Daily Express som «Den neste Haaland». Nordmannen hadde en sensasjonell første sesong i Bundesliga med Borussia Dortmund, og den østerrikske landslagsspilleren opplever det samme etter opprykket med Stuttgart. 23-åringen har scoret 13 mål for Stuttgart på 25 kamper for Die Roten.

Liverpool er en av flere Premier League-klubber som har vist interesse for Stuttgarts toppscorer.

23-åringen har nylig innrømmet at han er fan av Liverpool, som skal være interessert i å signere ham.

Onsdag er det ca 130 millioner kroner i Vikinglotto-potten.

- Klubben er helt spesiell for meg, sa Sasa Kalajdzic til Bild.

- Som liten gutt så jeg Champions League-finalen i 2015, da Liverpool kom tilbake etter å ha ligget under 0-3 mot AC Milan. Det grep meg.

Tre mål på to landskamper

Kalajdzic startet karrieren i det østerrikske laget SR Donaufeld og dro videre til Admira Wacker i 2016. Spissen kom til Stuttgart i 2019, men debuterte ikke på førstelaget før i mai 2020.

Stuttgart rykket opp til Bundesliga, og Kalajdzic har blitt en viktig spiller for laget denne sesongen. Den østerrikske landslagsangriperen har scoret 13 mål og har tre målgivende på kun 15 ligakamper fra start denne sesongen.

Supertrekning lørdag. Ca 45 ekstra Lotto-millionærer. Spill her!

Nå kjemper klubber over hele Europa om signaturen hans. Det italienske nettstedet TuttoJuve.com skriver at Everton og Newcastle er to av Premier League-klubbene som jakter Kalajdzic, og i papirutgaven av Sport Bild hevdes det at også West Ham jakter spilleren.

Serie A-gigantene Juventus og Bundesliga-toer RB Leipzig er også blant beilerne.

Østerrike - Danmark - Sasa Kalajdzic scorer mål - 3,00 (spillestopp onsdag kl. 20.40)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

I VM-kvalifiseringen har Sasa Kalajdzic vist hvorfor storklubbene jakter signaturen hans. Sasa Kalajdzic scoret begge målene da Østerrike spilte 2-2 mot Skottland, og han scoret ett av målene da Østerrike vant 3-1 mot Færøyene.

Stuttgart-spissen er i superform. Kalajdzic har scoret syv mål på de syv siste kampene med Stuttgart i Bundesliga. Det betyr at han har scoret ti mål på de ni siste kampene. Vi tror suksessen fortsetter for den østerrikske målmaskinen.

Onsdag lager den Premier League-aktuelle spilleren trøbbel for danskene. 3,00 i odds på at Sasa Kalajdzic scorer mot Danmark er et interessant spill.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Østerrike - Danmark (Over/Under ant. mål fulltid 2.5) Over 2,10 (spillestopp onsdag kl. 20.40)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Toppkamp i gruppe F. Danmark topper gruppe F etter å ha vunnet de to første kampene, men onsdag venter en vanskelig bortekamp mot Østerrike som har en brukbar hjemmestatistikk. De er ubeseiret i de fire siste landskampene, og de har vunnet syv av ni hjemmekamper.

Østerrike har fått en brukbar start på VM-kvaliken. De spilte 2-2 borte mot Skottland i sin åpningskamp, mens det ble 3-1 seier hjemme mot Færøyene søndag.

Onsdag er det ca 130 millioner kroner i Vikinglotto-potten.

De håper å kunne fortsette å være ubeseiret etter møte med danskene, men dette er antakeligvis den tøffeste kampen i kvalifiseringen for dem. Sasa Kalajdzic har vært i storform for østerrikerne, og han blir en trussel for danskene må nøytralisere om de skal få med seg poeng fra Ernst-Happel-Stadion.

Danmark skiftet ut stort sett hele førsteelleveren til søndagens hjemmekamp mot Moldova, men vant likevel hele 8-0. Stilte med toppet lag i åpningskampen borte mot Israel forrige torsdag og vant 2-0.

Målrik match i vente

Det betyr at Danmark har vunnet syv av de åtte siste kampene, og det eneste tapet i denne perioden kom mot Belgia (2-4).

Det ligger an til å bli en underholdene match onsdag kveld. Vi tror det kan bli mange mål. Slik disse to lagene har spilt i de to første kampene virker det sannsynlig at det scores mer enn 2,5 mål i kampen.

I fire av de fem siste kampene til Østerrike har det vært scoret tre mål eller mer, mens det har vært scoret over 2,5 mål i tre av de fire siste kampene til danskene.

Også statistikken innbyrdes mellom Østerrike og Danmark tyder på en målrik kamp. Det har nemlig vært scoret tre mål eller mer i tre av de fire siste kampene mellom disse to lagene. 2,10 i odds på at det scores over 2,5 mål er ok.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset