Gå til sidens hovedinnhold

- Han er en X-faktor-spiller

Rosenborg-kometen kan bli en nøkkelspiller på landslaget allerede nå.

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=26WY1sGFL9L0SM9c9qjp4smdKxdeACrJ9brw3deFcJNzVb-ceas5atmg2rBJTQk3kRtJib2RWr4GLQJWm8IlCVLOGtXwDKDHqHFlfd0ycNVFXTUZOXfQ_41zzBWyBrRZnJwAUTo-T10&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

Landslagssjef Per-Mathias Høgmo er mektig imponert over Pål André Helland, som har etablert seg som en målfarlig angrepsspiller i Rosenborg siden Kåre Ingebrigtsen overtok trenerjobben på Lerkendal.

- Pål André er en X-faktor-spiller med evne til å avgjøre fotballkamper. Det blir gøy å se om han klarer å stabilisere seg og videreutvikle seg, sier Høgmo.

Nettavisens fotballekspert Joacim Jonsson mener at Helland allerede nå må rett inn i startelleveren til Norge. Først må imidlertid den fargerike kantspilleren bli skadefri.

Helland pådro seg en strekk i første serierunde, etter at han hadde scoret to av Rosenborgs fem mål mot Aalesund. Han må derfor stå over helgens kamp.

Forhåpentlig blir han spilleklar igjen til tredje serierunde.

I forbindelse med Nettavisens nye fotballsatsing «Tippemagasinet» møtte vi Helland på Lerkendal. Både for å sjekke skadeomfanget, for å få hans tanker om landslagsspill og for å få ham til å kommentere sine egne scoringer i Roar Stokke-stil.

Den kommenteringen lukter det karsk av, for å si det sånn. Se reportasjen i videovinduet øverst!

Kommentarer til denne saken