Mario Balotelli ble skadet forrige kamp mot Atletico Madrid, men er nå tilbake i aksjon.
Mario Balotelli ble skadet forrige kamp mot Atletico Madrid, men er nå tilbake i aksjon. Foto: Emilio Andreoli (Ap)

Han er her igjen

Mario Balotelli er spillesugen og tilbake fra skade. Han må levere om Milan skal holde Europa-drømmen i livet.

Kommersielt

Oddstips 1:Fornyet tillit til Doncaster
V65 Momarken:Taper ikke feilfritt
V5 Drammen:
Truls liker ikke vinteren

tirsdagens langoddsprogram er det full sving i det engelske ligasystemet. I tillegg er det to storkamper i Champions League på menyen!

Dagens spill
Leeds – Reading, H 2,35

Hjemmelaget gikk på en kjempesmell mot et nyinspirert Bolton forrige runde. 1-5 stod det på måltavlen til slutt, men resultatet lyver. Leeds hadde mye av banespillet og ble regelrett kontret i senk av et sterkt Bolton. Før det har de vært uheldige i en rekke kamper, og fått mye mindre betalt for smøret de har solgt. Klarer de å omsette det spillemessige overtaket til mål i dag, har de gode sjanser mot et Reading som imponerer få.

Leeds har ingen fravær sett bort fra El Hadji Diouf.

Reading har sviktet i det siste, og står med kun én seier på de fem siste kampene. De har spilt under pari, og toppscorer Adam le Fondre har ikke stått på scoringslisten siden slutten av januar.

I tillegg har de en merkbar skadeliste. To er helt utilgjengelige, mens blant annet Wayne Bridge er blant de tre tvilsomme spillerne som tar turen til Leeds.

Leeds har ikke fått bra betalt de siste kampene. Men med en odds på 2,35 for hjemmeseier, kan de gi bra betalt til dem som velger å gi hjemmelaget tillit.

Leeds United – Reading, 2,35 – 3,05 – 2,60.

Klikk her for å levere dagens singel.

Dagens langskudd
Atletico Madrid – Milan, U 4,10

Atletico Madrid er inne i en kritisk del av sesongen. De er avhengig av så mange poeng de kan få for å henge på Real Madrid i kampen om ligaen. Samtidig har de en gylden sjanse til å avansere til kvartfinalen i Champions League.

Diego Simeone valgte å spare en hel del spillere i borteoppgjøret mot Celta Vigo, og det var David Villa som måtte ordne seieren med to mål. Nå er blant annet en viss Diego Costa tilbake. Av en eller annen grunn har han fått kritikk i det siste, men viste hvor viktig han er i bortekampen mot Milan.

Atleticos trener har den sjeldne luksus av å kun mangle Javier Manquillo, og har hatt en nær optimal oppladning til kampen.

Spør Real om hjelp
Milans mektige visepresident Adriano Galliani sa mandag at han henvendte seg til Real Madrid for hjelp før kveldens kamp. Det kan laget hans komme til å trenge.

Med et lag preget av rotasjonsspillere tapte Milan 1-0 borte mot Udinese, og gikk målløse av banen for andre kamp på rad.

Spissen Giampaolo Pazzini har vært veldig livlig i begge disse kampene, men har hatt problemer med å omsette sjansene sine. Nå er Mario Balotelli tilbake fra skade, og går mest sannsynlig rett inn i startelleveren. Han blir en viktig brikke for et Milanlag som må score mål.

Seedorf må klare seg uten Stephan el Shaarawy, Riccardo Montolivo og Keisuke Honda. I tillegg er Cristian Zapata tvilsom.

Både Milan og Atletico Madrid har en vanskelig taktisk oppgave, og må finne en gylden balanse mellom å våge for mye fremover og bli for baktunge. Hjemmelaget har uten tvil mest å tape, mens Milan satser hele sesongen på denne kampen.

Oddsen er altfor dårlig på hjemmeseier til Atletico, og uavgjort er mer sannsynlig enn oddssetterne vil ha det til.

Atletico Madrid – Milan, 1,43 – 4,10 – 5,95.

Klikk her for å levere dagens langskudd.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus