Atalanta har fått rykte på seg å være blant Europas mest målfarlige og underholdende fotballag.

Ca. 70 millioner kroner i Vikinglotto-potten.

Gian Piero Gasperinis menn har vært det mestscorende laget i Serie A de tre siste sesongene. De har scoret vanvittige 265 mål i denne perioden. De har hamret inn mål i Europa, hvor de blant annet har vunnet 8-4 sammenlagt mot Valencia og 3-0 og 4-0 mot henholdsvis Shakhtar Donetsk og FC Midtjylland.

Josip Ilicic har vært en viktig spiller for dem, og han er en mann Manchester United må passe på onsdag.

Manchester United - Atalanta

Josip Ilicic scorer mål - 3,25

Kampstart onsdag kl. 21.00

Spillestopp kl 20.59 Live odds etter kampstart

Old Trafford

Kampen kan sees på TV2 Sport Premium 1

Vi tror Josip Ilicic scorer mål mot United. Det spiller du på her til 3,25 i odds

Atalanta varmet opp til Champions League-kampen mot Manchester United med å vinne 4-1 mot Empoli i Serie A i helgen. Josip Ilicic scoret to mål i løpet av de første 26 minuttene.

Den slovenske veteranspissen har funnet formen på feil tidspunkt for Manchester United. Ilicic kan bli et mareritt for United-forsvaret. 33-åringen var en nøkkelspiller hos Atalanta i den suksessfulle 2019-2020-sesongen, da Atalanta tok seg til kvartfinalen i Champions League. Han scoret 21 mål den sesongen, men sist sesong scoret han kun syv ganger.

Lotto har spillefrist lørdag kl. 18.00.

Denne sesongen har han startet tregt. Han scoret ikke fra august til oktober, men i landslagspausen løsnet det for sloveneren. Ilicic scoret to mål da Slovenia slo Malta 4-0, og han scoret slovenernes eneste mål i 1-2-tapet mot Russland.

I helgen fulgte han opp med to mål i Atalantas 4-1-seier mot Empoli. Dermed er han oppe i 57 mål i alle turneringer for Atalanta på de fire siste sesongene.

Farlig angrepstrio

En Ilicic i form gjør Atalanta til et farligere lag offensivt, og legger man til at de også har to søramerikanske angrepsstjerner i Luis Muriel og Duvan Zapata, ja, da ser det skummelt ut for Manchester United-forsvaret som slapp inn fire mål mot Leicester i helgen.

Ilicic kan brukes både som ensom spiss, men også som angrepsspiller i tospann med en av de andre Atalanta-spissene. Da fungerer han vanligvis som bindeledd mellom spissen og midtbanen.

Her er hele onsdagens oddsprogram!

For to sesonger siden scoret Ilicic alle fire målene da Atalanta slo Valencia i Champions League, og han har egenskaper i form av fart og fysikk som gjør ham til en ubehagelig motstander for Manchester United-forsvaret.

United-forsvaret spiller ikke bra om dagen, og Ilicic kan lage mer problemer for dem.

Vi tror Josip Ilicic scorer mål mot United. Det spiller du på her til 3,25 i odds