Det nærer seg halvspilt sesong i Championship, og Fulham-angriperen Aleksandar Mitrovic har i snitt scoret over ett mål per kamp. På 21 ligakamper har den serbiske landslagsspissen scoret 22 mål og han har fem målgivende pasninger.

Onsdag er det ca 30 millioner i Vikinglotto-potten. Lever kupongen her før kl. 18.00

Det betyr at 27-åringen har vært involvert i nesten halvparten av målene til the Cottagers denne sesongen. Fulham har scoret 51 mål så langt, og det er 14 mål flere enn de nærmeste rivalene som er Bournemouth.

Det er også verdt å merke seg at Mitrovic ikke scoret mot Sheffield United i Premier League sist sesong, men han scoret to ganger mot the Blades sist de to lagene møttes i London i Championship. Sheffield United har en vanskelig oppgave med å temme serberen mandag kveld.

At Aleksandar Mitrovic scorer i mandagens kamp mot Sheffield United gir 1,75 i odds

Men Blades-sjef Paul Heckingbottom har uttalt til YorkshireLive at han har en plan for å stoppe Championships toppscorer Aleksandar Mitrović i mandagens kamp. På spørsmål om hvordan, sa den nye Sheffield United-manageren:

- Det er vanskelig. Planen er å være på vakt mot ham. Han trenger å få ballen av noen, men hvis han ikke får den, scorer han heller ikke mål.

- Det er en plan for ham - hvor som helst i den siste tredjedelen er han farlig, spesielt rundt boksen - men det er vel så viktig å hindre dem som skal spille ham frem.

Fulham - Sheffield United

Odds: HUB og antall mål - Fulham og over 2,5 mål - 2,55

Kampstart mandag 20. desember 20.45

Spillestopp kl 20.44 Live odds etter kampstart

Craven Cottage

Vi tror at Fulham vinner kampen og at det scores over 2,5 mål. Det spiller du på her til 2,55 i odds

Begge lagene rykket ned fra Premier League etter sist sesong, og de fikk en vidt forskjellig start på livet i Championship.

Sheffield United sto uten seier i de fem første kampene, mens Fulham vant fire av de fem første kampene.

I november tok tålmodigheten slutt for Sheffield United. Slavisa Jokanovic fikk sparken på Bramall Lane, og han ble erstattet av Paul Heckingbottom. Nå har Yorkshire-klubben funnet formen. Laget fra stålbyen har tatt ti poeng på de fire siste kampene. De har blant annet vunnet de to siste kampene etter at Paul Heckingbottom ble manager.

Fulham på sin side har ikke vunnet én kamp på over en måned. Nedturen startet da Marco Silva begynte å rotere på laget. Det virket som tenket at de nest beste var i stand til å hamle opp med et Derby-lag i krise, men den kampen endte 0-0. Deretter spilte de 1-1 mot et Preston-lag som var i ferd med å sparken manageren, og de spilte 1-1 mot opprykksrival Bournemouth som har stoppet å score mål. I helgen ledet de 1-0 mot Luton, men rotet vekk ledelsen i andre omgang.

Her er hele mandagens oddsprogram

Sheffield United, som har like mange poeng som Luton Town, kan bli oppmuntret av hvordan the Hatters skapte problemer for Fulham i andre omgang. Fulhams forsvarsspill var ikke på samme nivå som i oktober og starten av november da de holdt nullen i fem kamper på rad før landslagspausen.

Scorer nesten alltid på hjemmebane

Fulham har kun gått målløse av banen i én av de siste elleve hjemmekampene i ligaen denne sesongen. Det var da toppscorer Aleksandr Mitrovic ble hvilt mot Wayne Rooneys Derby. Han blir ikke hvilt i mandagens kamp, og vi tror ikke han går målløs av banen.

Sheffield United får John Fleck tilbake etter skade, mens Rhian Brewster og Adlène Guedioura er fortsatt ute med henholdsvis en strekkskade og en ankelskade. The Blades må også klare seg uten keeper Robin Olsen, som er på lån fra Roma. Han fikk en muskelskade på landslagsoppdrag med Sverige.

Lørdag er det Gull-trekning i Lotto. Lever kupongen her før kl 18.00.

Etter å ha gått av banen uten scoring i to kamper på rad, var Aleksandar Mitrovic tilbake på scoringslisten i helgens kamp på Kenilworth Road. Fulham klarte ikke å holde på 1-0-ledelsen mot Luton. Kampen endte 1-1. Dermed spilte Marco Silvas menn uavgjort i sin fjerde kamp på rad.

Det har kun vært scoret tre mål eller flere i tre av de siste elleve kampene mellom disse to lagene, og det har vært scoret under tre mål i de fire siste kampene til Fulham. Likevel tror vi det scores over 2,5 mål i mandagens kamp.

Det har nemlig vært scoret tre mål eller mer i fire av de siste seks bortekampene til the Blades, og siden forsvaret til Fulham har slått sprekker i de siste kampene, tror vi det kan komme scoringer begge veier. 2-1 eller 3-1 til Fulham?

At Fulham vinner og at det scores over 2,5 mål gir iallfall 2,55 i odds