Callum Robinson scoret bare fem mål i Premier League sist sesong i det som var en svært tung sesong for West Brom. Nå er han klar for en sesong i Championship, hvor han er kapabel til å bli en nøkkelspiller hos the Baggies.

750 millioner i Eurojackpot-potten. Spillefrist er fredag kl. 19.00

På nest øverste nivå i England har Robinson hatt bedre uttelling foran mål. i Championship har han scoret 35 mål på 146 kamper. Han har ifølge statistikk nettstedet transfermarkt scoret ett mål per 261. minutt.

At Callum Robinson scorer for West Brom mot Bournemouth gir 3,40 i odds

26-åringen er lynrask, og han vil være en trussel på kontringer for West Brom i fredagens seriepremiere mot opprykksrival Bournemouth. Albions nye manager Valerien Ismael vil satse offensivt, og vi venter at Robinson og WBA får en sterk start på sesongen borte mot Bournemouth.

Bournemouth - West Bromwich Albin 2.25 - 3.25 - 2.90 B (spillestopp fredag kl. 2044)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

To av de største opprykksfavorittene i Championship, Bournemouth og West Bromwich Albion, spiller den første kampen i Championship fredag kveld.

Begge klubbene har nye managere på sidelinjen. Scott Parker forlot Fulham i sommer, og han skal denne sesongen forsøke å lede the Cherries tilbake til Premier League. The Baggies har ansatt Valerien Ismael, som tok Barnsley fra å være en nedrykkskandidat til playoffen i 2020-2021-sesongen.

750 millioner i Eurojackpot-potten. Spillefrist er fredag kl. 19.00

Målrik serieåpning?

Bournemouth og West Bromwich Albion har begge ambisjoner om å rykke opp denne sesongen, og the Cherries har ansatt en manager som har erfaring med å ta lag opp i Premier League.

Scott Parker har klart den prestasjonen med Fulham tidligere. West Brom rykket ned fra Premier League etter sist sesong, og de stoler på at Valerien Ismael skal gjøre det han nesten klarte med Barnsley sist sesong, da han tapte i playoffen. Begge managerne har arvet flere sterke offensive spillere.

Albion har Callum Robinson, Kenneth Zohore og imponerende Grady Diangana, mens Bournemouth har spennende typer som tidligere Liverpool-spiller Dominic Solanke, Arnaut Danjuma og David Brooks i stallen.

Elleve av de the Cherries 19 kamper i andre halvdel av 2020-2021-sesongen i Championship hadde over 2,5 mål. Det hadde også åtte av de siste ni kampene til Albion i Premier League.

Vi tror det kan bli målrikt på Vitality Stadium fredag. Oddsen på at det scores over 2,5 mål i kampen er 1,82

Svekket Bournemouth-lag

Bournemouth må klare seg uten den walisiske landslagsspilleren Chris Mepham og Jefferson Lerma. Begge er suspendert, mens Steve Cook og Jack Stacey ligger an til å stå over kampen på grunn av skader. I tillegg er Davis, Ben Pearson og Arnaut Danjuma usikre.

Det betyr at Scott Parkers mannskap vil være noe redusert i serieåpningen. West Brom-manager Ismael har opplyst at nysigneringen Reach ikke vil spille i kampen mot Bournemouth. Også ungguttene Quevin Castro og Taylor Gardner-Hickman er ute med skader.

Spill MillionFlax her!

Matheus Pereira, som imponerte for West Brom i Premier League sist sesong, er på vei vekk fra klubben, og det er ikke ventet at han spiller fredagens match. Men Matt Phillips, Karlan Grant, Callum Robinson og Grady Diangana kan lage problemer for Bournemouth.West Brom har kun vunnet én av de siste fem bortekampene mot Bournemouth, men vi tror de gjør noe med den statistikken fredag. Gjestene har en mer erfaren tropp, og de møter et noe redusert the Cherries-lag. Det gjør at vi tror på borteseier til WBA. Det gir 2,90 i odds. Det er spillbart.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset