Gå til sidens hovedinnhold

Håndball-dobbel til nesten fem ganger innsatsen

Vi stoler på Fyllingen og Bækkelaget i onsdagens håndballrunde.

Sportspills øvrige onsdagsmeny:
Tippetips: Midtukekupong med PSG - Manchester United
Oddssingel CL: En umulig oppgave for Solskjær
Oddssingel CL: Kylian Mbappè lar seg ikke stoppe
Oddssingel CL: Marega kan senke Roma
V75 Bjerke:
Gedigen V75-omgang i kveld
V4 Bergsåker:
Stortalent i årsdebut
VM skiskyting
: Her er programmet
Vikinglotto onsdag: 199 millioner grunnert til å spille Vikinglotto

Onsdagens langoddsprogram har sitt soleklare høydepunkt i Champions League-oppgjøret mellom Paris Saint-Germain og Manchester United. I tillegg skal Porto ta imot Roma. Ellers er det stort sett håndball som dominerer på langoddsprogrammet. Det spilles seks kamper i Eliteserien for menn, og tre kamper i Eliteserien for kvinner. På hockeyfronten er det full runde i Hockeyallsvenskan og natt til torsdag spilles det fire kamper i NHL.

Supertreffere tirsdag
Det ble skikkelig bonanza for våre tips til tirsdagens to kamper i Champions League. I kampen Real Madrid – Ajax lanserte vi Bspesialobjektet « uavgjort tilbakebetales» til herlige 3,60 i odds. Og i kampen Borussia Dortmund – Tottenham lanserte vi B til flotte 3,45 i odds.

Halden Topphåndball – FyllingenBergen (Handikap fulltid 1-0) B 1,82 (spillestopp kl 17.55)
Halden Topphåndball kjemper for en plass i sluttspillet med tre serierunder igjen. De ligger på den viktige åttendeplassen med 17 poeng før onsdagens kamper.

Halden er bak Nærbø på innbyrdes oppgjør, og bare ett poeng foran Bækkelaget – som kommer til Remmen neste onsdag. I tillegg jager Haslum, som kanskje har det «letteste» kampprogrammet igjen, tre poeng bak Halden.

Østfoldingene trenger derfor to poeng i onsdagens hjemmekamp. Halden har tatt elleve av sine 17 poeng hjemme i Remmenhallen.

Jan Thomas Lauritzens tropper har vunnet fire av de fem siste hjemmekampene. De har allerede sendt topplagene Runar og ØIF Arendal hjem med tap, så Fyllingen får ingen enkel oppgave i grensebyen.

Men Fyllingen er i kjempeform. De har vunnet seks av de syv kampene de har spilt i 2019. Hjemmekampen vant bergenserne med ett fattig mål etter en elendig avslutning på kampen fra haldenserne. Fyllingen har faktisk vunnet de tre siste hjemmekampene sine mot Halden. På bortebane har det ikke gått like bra.

Begge Fyllingens to tidligere besøk i grensebyen har endt med tap, og i begge kampene slapp de inn over 30 mål.

Det virker som Fyllingen-trener Andreas Gjeitrem har fått skikk på forsvarsspillet til Fyllingen nå. I fire av de fem siste kampene har de sluppet inn 27 mål eller mindre. Det er kun fire lag i Eliteserien som har sluppet inn færre mål enn dem denne sesongen.

Kampen mellom Halden Topphåndball og Fyllingen vises på nasport.no. Klikk på denne lenken for å se kampen live fra klokken 1800.

Fyllingen tar ut keeper og spiller med syv mann i angrep. Det er en måte å spille på som ikke alle lagene klarer å finne ut av. Jeg tror Fyllingen lukter medaljer nå, og da vet de at kun seier er godt nok i Remmenhallen. Fyllingen har et bedre mannskap enn haldenserne, og jeg tror de vil vise det i onsdagens kamp. Jeg satser på at de vinner kampen mot Halden med to mål eller mer. Det gir oss 1,82 i odds. Denne bruker jeg i en dobbel sammen med hjemmeseier til Bækkelaget.

Bækkelaget Elite – Runar H 2,60 (spillestopp kl 18.25)

Bækkelaget ligger nede på en skuffende niendeplass med 16 poeng, men de har bare vett poeng opp til Halden og Nærbø som innehar de to siste sluttspillplassene. De er også kun to poeng over Haslum som er på nedrykkskvalik. Bækkelaget er derfor desperate etter tre poeng i denne kampen.

BSK tapte 32–36 mot ØIF Arendal i forrige serierunde, men da manglet de toppscorer Emil Sundal. Han ventes å være tilbake mot Runar.

Det er verdt å merke seg at Bækkelaget har vært sterke hjemme i Ekeberghallen, hvor de har vunnet fire av de fem siste kampene. De tapte mot serieleder Elverum, men ble på ingen måte feid av banen. Kampen endte 32–35 til hedmarkingene.

Bækkelaget har hatt et godt tak på Runar hjemme i hovedstaden. De har vunnet de tre siste hjemmekampene mot vestfoldingene, og de har vunnet med seks mål eller mer i alle kampene.

Kampen mellom Bækkelaget og Runar vises på nasport.no. Klikk på denne lenken for å se kampen direkte fra klokken 1800.

Runar har overrasket stort denne sesongen, og ligger på en femteplass i eliteserien. Haukerød-laget har vunnet fem av de seks siste kampene. Det eneste tapet i denne perioden kom hjemme mot medaljerival Fyllingen.

Målet før årets sesong var en plass i sluttspillet (topp-8). Det har Runar allerede klart, selv om det gjenstår tre seriekamper. Nå kan de faktisk sikre seg en plass bant de fire beste. Det burde gi massevis av motivasjon før kampen i Oslo.

I det omvendte oppgjøret vant Bækkelaget 34–31 i Sandefjord. Men Runar har vært bedre hjemme enn borte denne sesongen. Runar er faktisk det beste bortelaget i Eliteserien. De står med 6-0-3 og 271–255 i målforskjell på bortebane. Jeg tror likevel at de onsdag kan gå på sitt fjerde bortetap denne sesongen.

Det er mest som står på spill for Bækkelaget i denne kampen. De får trolig tilbake Emil Sundal til denne kampen. Han er toppscorer i Eliteserien, og det vil forsterke Oslo-laget betydelig. 2,60 i odds på BSK er absolutt spillbart, slik jeg ser det. Kombinert med tomålsseier eller mer til Fyllingen får vi da en dobbelodds på 4,73.

Kommentarer til denne saken