Sportspills øvrige onsdagsmeny:
Oddssingel CL: Lillestrøm gir aldri opp
Oddssingel håndball: Fyllingen vil ikke tilbake til Sandefjord
V75 Bonus Bjerke: Bjerkefest med Rennesvik
V4 Østersund: Svært spennende lunsj fra Östersund
Eliteserien fotball: Her er Nettavisens tabelltips

Onsdagens langoddsprogram byr på alle fire returkampene i kvartfinalene i Champions League for kvinner. I tillegg starter sluttspillet i håndball for menn i kveld. Eliteserien i håndball for kvinner er ikke helt ferdigspilt enda og her spilles det fire kamper i kveld. På hockeyfronten er det klart for fjerde kvartfinale mellom Frisk og Vålerenga og det spilles to kvartfinaler i Sverige. Natt til torsdag spilles det fire kamper i NHL.

NB! Onsdag er det ca 42 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Tertnes – Byåsen H 1,75 (spillestopp kl. 1825)
Eliteserien, håndball kvinner. Tertnes er eliteseriens nest beste hjemmelag. De har vunnet åtte av ni hjemmekamper denne sesongen. Serieleder Vipers er det eneste laget som har slått dem i Haukelandshallen denne sesongen.

Kampen mellom Tertnes og Byåsen vises på nasport.no. Klikk på denne lenken for å se kampen live fra klokken 1830.

Byåsen har vært et lag Tore Johannessen og jentene hans har hatt problemer mot de siste sesongene, men Tertnes vant 20–16 da lagene møttes i Trondheim i september.

Det var kun bergensernes andre seier på de åtte siste kampene mot trønderne.

Tertnes har vunnet mange jevne kamper på hjemmebane denne sesongen, blant annet mot Storhamar (29-28). De feide også over Larvik og vant 28–15.

Tertnes ligger på tredjeplass, men har fortsatt mulighet til å ta annenplassen. De er kun to poeng bak Storhamar med fire kamper igjen av seriespillet.

Jeg forventer en ny tett og jevn kamp i Haukelandshallen onsdag. Byåsen var det tredje beste bortelaget denne sesongen. De slo et kriserammet Larvik 28–25 i forrige serierunde. Ida Alstad & Co. er absolutt i stand til å sette kjepper i hjulene for bergenserne

For Byåsen har de to siste sesongene vært turbulente med stadige utskiftninger både sportslig og administrativt. Det er ikke rart det har preget prestasjonene.

Etter det siste trenerskifte har trønderne hatt fremgang, og i sist kamp imponerte de med en sterk borteseier mot Larvik. Selv om Tertnes vant i Trondheim i fjor høst, så er ikke Byåsen noen pushover.

Tertnes har fordelen av hjemmebane, og de har vært sterke hjemme i Haukelandshallen. Samtidig jakter de sølvmedaljer i seriespillet Jeg går for Tertnes-seier til 1,75 i odds. Den funker flott i en dobbel.

Nøtterøy – Haslum HK B 1,72 (spillestopp kl 18.55)

Nedrykkskvalik, eliteserien håndball. Kvalifiseringskampene avgjøres i best av tre kamper. Haslum har vært en av Norges aller beste håndballklubber siden opprykket i 2003, men denne sesongen endte de tredje sist i seriespillet.

Kampen mellom Nøtterøy og Haslum vises på nasport.no. Klikk på denne lenken for å se kampen live fra klokken 1900.

Det er første gang i klubbens 20 år lange levetid at bæringene må spille kvalifisering for å overleve i Eliteserien.

Laget har slitt hele sesongen og endte på en skuffende tiendeplass i serien. De slet også i den første kvalikkampen mot Nøtterøy. Etter å ha ledet med tre mål ti pause, sto det 29–29 etter ordinær spiletid i Nadderudhalen på søndag. Dermed måtte det spilles ekstraomganger.

Det var jevnt hele veien, og med ett sekund igjen scoret 18-åringen Tobias Grøndahl det avgjørende målet. Haslum vant 32–31.

Vertene sikret seg med seieren et godt utgangspunkt før returoppgjøret i kveld.

Om Nøtterøy vinner den kampen, må det spilles en tredje og avgjørende kamp. Den vil eventuelt bli spilt i Nadderud Arena søndag 31. mars. Hvis Haslum vinner, er de sikret eliteseriespill i 2019-2020-sesongen også.

Haslum er inne i en god stim. De har nå vunnet de tre siste kampene, og alle tre seirene har kommet mot lag fra Vestfold. De slo Falk 24–18 i Horten, og deretter vant de 26–24 i den siste seriekampen mot Runar hjemme i Nadderudhallen og de slo Nøtterøy hjemme i den første kvalikkampen. Jeg tror de tar den fjerde strake seieren mot et Vestfold-lag onsdag. Oddsen på Haslum er 1,72. Det funker fint i en dobbel.

Onsdagens håndballdobbel er Tertnes + Haslum. Denne kombinasjonen gir finfine 3,01 i odds. Spillestopp er klokken 1825.

Klikk her for å levere spillet