*Nettavisen* Sportspill.

Håndballdobbel til over tre ganger pengene

Halden og keeper Dragan Kondic har en tøff bortekamp mot Runar i kveld. Her er Halden-målvakten i aksjon mot Elverum i NM-finalen. Foto: Ørn E. Borgen / NTB scanpix

Vi stoler på to hjemmefavoritter i kveld.

27.02.19 15:29

Sportspills øvrige onsdagsmeny:
Tippetips: Midtukekupong med Premier League
Oddssingel PL: Solskjær får trøbbel i kveld
Oddssingel PL: 3,65 i odds på Liverpool-seier
Oddssingel PL:
Mane betyr trøbbel for Watford
Oddssingel PL
: Stamford Bridge er Tottenhams marerittbane
Oddssingel PL: Fulham mot alle odds
V76 Bjerke: Vi jakter ny V75-opptur på Bjerke
Vikinglotto onsdag: Utrolige 179 mill kr i førstepremiepotten

For et herlig langoddsprogram vi har foran oss denne onsdagen. Høydepunktene står i kø. Det er seks kamper fra Premier League, og fem av kampene involverer de seks topplagene. Det spilles også en svært interessant semifinale i Copa del Rey mellom Real Madrid og Barcelona. Den første kampen mellom de spanske gigantene endte 1–1. Onsdag kveld skal det avgjøres hvilke av lagene som går til finalen. Det er også full serierunde i eliteserien i håndball for herrer og kvinner, og det er en rekke ishockeykamper fra forskjellige ligaer. Og i Seefeld er det klart for 15 km intervallstart for menn, mens Maren Lundby er storfavoritt til å ta gullet i hopp normal bakke for kvinner.

NB! Onsdag er det ca 179 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Fredrikstad BK - Byåsen (Handikap fulltid 0-1) H 1,80 (spillestopp kl 17.55)
Onsdag jakter FBK sin tiende strake triumf når Byåsen gjester Kongstenhallen. Dersom de skulle klare det, vil de klatre opp til annenplass i Eliteserien.

Fredrikstad er det nest beste hjemmelaget i ligaen, bare serieleder Vips har tatt flere poeng på hjemmebane enn østfoldingene. Da lagene møttes i Trondheim Spektrum i starten av januar vant Fredrikstad 27-25.

Byåsen har vist fremgang i de tre siste kampene, og de er ubeseiret i februar. Denne måneden startet med at de spilte 21-21 på bortebane mot Molde. Deretter har de vunnet mot bunnlagene Skrim og Gjerpen. Nå venter en betydelig tøffere oppgave for trønderne.

Men: Byåsen har faktisk tatt flere poeng borte enn hjemme denne sesongen. De har tatt åtte poeng på bortebane, og står med syv poeng på kampene hjemme i Trondheim.

Trønderne er også det laget som spiller mest uavgjort i Eliteserien denne sesongen. De har delt poengene i tre av 14 kamper så langt. Jeg tror ikke det skjer i onsdagens kamp. Fredrikstad jakter en topp-plassering denne sesongen, og de misbruker ikke denne muligheten til å legge press på Storhamar i kampen om seriesølvet. Byåsen holder ikke samme kvalitet som tidligere. Jeg tror Fredrikstad vinner denne hjemmekampen med to mål eller mer. Det gir småpene 1,80 i odds. Den funker i en dobbel.


Runar - Halden Topphåndball H 1,85 (spillestopp kl 19.55)

Runar sin seiersrekke ble brutt på søndag da de tapte 33-35 mot Fyllingen. De sto med fire seire på rad før tapet mot bergenserne.

Hvittrøyene hadde med seier hoppet opp til fjerdeplass på eliteserietabellen. I stedet står laget nå stedet hvil, på sjetteplass med 20 poeng.

Leif Gautestad sine gutter har så vidt ristet av seg skuffelsen etter tapet mot Fyllingen, før de møter Halden. De vil med seier i onsdagens kamp kunne klatre opp til femteplass på tabellen.

Da Runar møtte nettopp Halden i høstsesongen, vant Østfold-laget 33-31. Den gangen scoret Sandefjord-lagets storskytter Kennie Boysen 13 mål på 15 forsøk og herjet med ulvene fra Østfold. Kampen endte likevel som søndagens Fyllingen-kamp, med tomålstap.

Runar har hjemmebanen onsdag, men helt hjemme blir det imidlertid ikke. Kampen som egentlig skulle ha vært spilt i Runarhallen, er nemlig flyttet til Boligmappa Arena i Larvik. Det skal være Boligmesse i Runarhallen, og på grunn av rigging til den måtte de flytte kampen til Larvik.

Det trenger ikke å være noen ulempe for Sandefjord-klubben.

Denne sesongen har Runar faktisk hatt bedre prestasjoner på bortebane. De har blant annet slått ØIF Arendal, Drammen og Kolstad borte

Halden ligger på syvendeplass på tabellen, tre poeng bak Runar. Halden vant oppgjøret i Remmenhallen 5. desember med 33-31, men det var likt helt til det gjensto ett minutt. Halden hr hatt et godt tak på Runar. Seieren i desember var den femte på rad mot vestfoldingene. Den rekken tror jeg blir brutt i dag.

Runar og Leif Gautestad vil reise seg etter tapet mot Fyllingen i helgen, og de vil ha revansj for det knepne bortetapet i desember. Jeg tror på hjemmeseier til 1,85 i odds her. Det er litt snaut som singeltips. Derfor bruker jeg det i en dobbel.

Onsdagens dobbelttips er Fredrikstad-seier med to mål eller mer + Runar. Det gir flotte 3,33 i odds. Spillestopp er onsdag klokken 1755.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag