I Eurojackpot-trekningen fredag 16. april ble tre nordmenn nye Eurojackpot-millionærer.

En mann fra Oteren i Troms og Finnmark delte andrepremien med tre utenlandske spillere og vant med det hele 6 287 400 kroner, mens en mann fra Trøndelag stakk av med to tredjepremier og kan derfor vente seg å få inn totalt 2 219 350 kroner på kontoen.

En kvinne fra Ski kunne juble over å ha vunnet én million kroner, som er den nasjonale premien i Eurojackpot.

Norsk Tipping fikk tak i to av de nye Eurojackpot-millionærene fredag kveld, men etter fem dager med ringing har de fortsatt ikke kommet i kontakt med en mann fra Melhus.

Onsdag er det ca 190 millioner kroner i Vikinglotto-potten.

- Vi forsøkte å få tak i ham på fredag, og gjorde nye forsøk på lørdag og søndag. Vi har også forsøkt i dag (tirsdag), men han tar ikke telefonen, sier Line Troller, trekningsredaktør hos Norsk Tipping.

- Ringer tilbake når de sjekker kontoen

Trønderen får uansett en hyggelig overraskelse når han sjekker kontoen. Der vil det stå over 2,2 millioner kroner som han ikke hadde på fredag.

- Det bruker å ta ca. 1-3 virkedager før premien kommer inn på konto. Det gjør den uavhengig om vi får tak i ham eller ikke. Vinnere vi ikke oppnår kontakt med pleier ofte å ringe tilbake når de ser pengene på konto, forteller Troller.

Fredag er det ca. 220 millioner i Eurojackpot-potten.

Er du mann med adresse i Melhus, kjøpte Eurojackpot-kupongen hos Bunnpris Stubban i Trondheim og har flere ubesvarte anrop fra nummeret 625 60 000, da kan de hende du er millionær nå.

Ta en titt på kontoen.

Du kan ha vunnet 2,2 millioner kroner.

Dette er tallene som ble trukket ut:

31 - 28 - 12 - 20 - 19

Dette var stjernetallene:

6 - 9

Vinnersjanse Eurojackpot:

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 10 mulige. Det gir totalt ca. 95 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:95 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:6 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:1,6 mill. per rekke. Les mer om vinnersjanse i Eurojackpot her.