*Nettavisen* Sportspill.

Har tro på en norsk Manuel Neuer

Norsk keeperlegende ser optimistisk på framtiden.

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=ZAT3iRLrpne6Ld8B4XZVAFW3_DePO4Jb473GJg62ghVnVFZwcSM-6QIHVJvFGib-_lEQOlIbH66y0ds4CP3Ga1wAG4S3R1gz8UcnwTKfHNXMnkJG4PsFWDfHIvtzeaJNj90mb08SlhE&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

I denne ukens Tippemagasinet kan du møte landslagets keepertrener Frode Grodås. Han har besøkt unge keeper under Norway Cup.

Den tidligere Chelsea- og Tottenham-mannen brenner for at Norge igjen skal få burvoktere i verdenstoppen og tror det kan skje når som helst.

Grodås ser ikke bort ifra at vi snart får en norsk Manuel Neuer.

50-åringen har også store forhåpninger til landslagskeeper Ørjan Nyland og håper at den ferske tysklandsproffen får mye spilletid i ny klubb.

Se møtet med Grodås i videovinduet over og hør hva han har å si.

Ellers er denne ukens Tippemagasinet også spekket med mange andre godbiter fra norsk fotball - både reportasjer, fotballprat og tippetips.

Programleder er Jonas Bergh-Johnsen og Joacim Jonsson er ekspert.

Se hele Tippemagaisnet her:

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=2ZXWNoD96qmVxmoL8NobqDwv0Ea57QJ_AMbT7SYBDKFgovUkYglCpT0rDjJdrJkb5t7wC3HH4_0zKpAdF8OeUW4z_I_4uI9m93nVIiU924c623bxQyvQi7VWDRz6_bYU-a8gQF6bq9s&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

Annonsebilag