Gå til sidens hovedinnhold

Harry Kane scorer sitt 33. mål for England

Harry Kane har scoret i alle England sine syv siste EM- og VM-kvalikkamper på bortebane. Vi tror også at Tottenham-stjernen scorer mot Albania søndag.

England reiser til Albania søndag, og det forventes at The Three Lions tar sin andre seier av to mulige og beholder topp-plasseringen i gruppe I i VM-kvalifiseringen.

Begge lagene vant sine åpningskamper torsdag. England slo San Marino 5-0 på Wembley, mens Albania vant 1-0 mot en annen fotball-lilleputt, Andorra. De to siste lagene i gruppen, Polen og Ungarn, spilte 3-3. Dermed er England garantert tabelltoppen i gruppen med seier i søndagens kamp.

England holdt ikke overraskende nullen i torsdagens kamp mot San Marino, som er et av de lavest rangerte lagene i verden. 15-0 til England på skuddstatistikken forteller alt om kampen.

Onsdag er det ca 130 millioner kroner i Vikinglotto-potten.

Albania ligger på 66.-plass på FIFA-rankingen, og 1-0-seieren mot Andorra var lagets fjerde seier på rad. Selv om de er et bedre lag enn San Marino, bør engelskmennene klare å holde tett bakover i søndagens kamp.

Med formspillere som Harry Maguire og John Stones i midtforsvaret, og med Declan Rice som defensiv midtbanespiller er det vanskelig å tro at albanerne skal score.

I tre av de fire kampene til England mot Albania har de holdt nullen, og Gareth Southgates menn har ikke sluppet inn mål i åtte av de ni siste kampene de har vunnet. Vi tror de klarer det samme i Tirana, og vi tror den engelske landslagskapteinen kommer på scoringslisten.

Albania - England - Harry Kane scorer mål - 1,70 (spillestopp søndag kl. 17.55)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Harry Kane spilte ikke da England smadret fotball-lilleputten San Marino 5-0 torsdag, men Tottenham-stjernen er ventet å starte mot Albania.

Mot San Marino gikk Kane glipp av en god mulighet til å score flere landslagsmål. England hadde 32 sjanser mot lilleputtnasjonen.

Onsdag er det ca 130 millioner kroner i Vikinglotto-potten.

Dominic Calvert-Lewin og landslagsdebutanten Ollie Watkins scoret henholdsvis to og ett mål hver torsdag, men søndag er en uthvilt Harry Kane, som har scoret i de syv siste bortekampene i EM- og VM-kvalifiseringen for England, tilbake på topp hos engelskmennene.

England bør ha nok kvaliteter i laget til å skape mange sjanser i Tirana, og vi tror Harry Kane scorer minst ett mål mot Albania søndag. Oddsen på Kane-scoring er 1,70. Det funker som et singelspill.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset