Gå til sidens hovedinnhold

Harry Kane slipper å møte den norske landslagsbacken

Rennes må klare seg uten nordmannen Birger Meling i torsdagens Conference League-kamp mot Tottenham.

Birger Meling og Rennes slo Rosenborg ut av Conference League. Nå møter RBK-dødarene Tottenham og Harry Kane i den første kampen i gruppespillet i Conference League. Men den kampen går den norske landslagsbacken glipp av.

Ca. 102 millioner i Eurojackpot-potten. Spillefrist fredag kl. 19.00.

Meling har vært en av Rennes-trener Bruno Genesio mest betrodde menn i seriestarten. Han har startet de fire første ligakampene, og var også i startelleveren i begge Conference League-playoff-kampene mot Rosenborg.

Men venstrebacken spilte ikke i helgens kamp mot Reims. 26-åringen sliter med en muskelskade, og må ifølge rapportene også stå over kampen mot Premier League-klubben Tottenham torsdag.

At Tottenham spiller uavgjort mot Rennes gir 3,25 i odds. Spill her!

Rennes - Tottenham 2.80 - 2.25 - 2.45 B (spillestopp torsdag kl. 18.44. Kampstart kl. 18.45)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Rennes viser elendig form i Ligue 1. De har kun én seier på de fem første kampene i den hjemlige serien, og ligger helt nede på ellevteplass på tabellen.

Tabellplasseringen stå ikke i stil med ambisjonene til klubben. Den nye klubbe n til nordmannen Birger Meling endte på sjetteplass sist sesong, noe som bare var tilstrekkelig til å delta i Conference League. De banket Rosenborg 5-1 sammenlagt i playoffen til Conference League-gruppespillet, men to tap i ligaen mot Angers og Reims gir grunn til bekymring for Bruno Genesio.

Her er hele torsdagens oddsprogram!

Nøkkelspiller ute med skade

Rennes hadde ambisjoner om å kvalifisere seg til Champions League eller Europa League neste sesong, men akkurat i øyeblikket ahr de mer enn nok med å henge med på øvre halvdel av tabellen i Ligue 1. Klubben har flere store talenter, men det største av dem,. Edouardo Camavinga, ble solgt til Real Madrid i slutten av august. Den fransk-angolsk spilleren er et unikt talent, og han scoret i debuten for den spanske giganten.

Ca. 102 millioner i Eurojackpot-potten. Spillefrist fredag kl. 19.00.

Det er ikke bare Birger Meling som er ute med skade hos Rennes. Angriperen Martin Terrier haltet av banen i helgens kamp, og han spiller neppe mot Tottenham. Også den belgiske landslagsprofilen Jeremy Doku, som blant annet har vært i søkelyset til Liverpool, er ute med en strekkskade. Han vil bli savnet. Den tidligere Nordsjælland-spilleren Kamaldeen Sulemana ligger an til å erstatte Terrier på venstreflanken. Samtidig kommer Loic Bade inn i midtforsvaret.

Alfred Gomis er i karantene og Lovro Majer sliter med en hofteskade.

Kane starter på benken?

Det er ikke i Conference League Tottenham helst ville spille, men det er her de er nå. Det eneste resultatet Spurs-fansen vil akseptere er at Nord-London-laget vinner turneringen.

Etter tre seire på rad i Premier League gikk Spurs på et overraskende 0-3-tap mot Crystal Palace i helgen, og nå reiser de til et land hvor de ikke akkurat har imponert resultatmessig.

Tottenham har nemlig ikke vunnet på de fem siste forsøkene i Frankrike. De står med tre uavgjorte og to tap.

Nuno Espirito Santo vil antakeligvis stille med et relativt sterkt Tottenham-lag i det som virker å være den tøffeste oppgaven for Spurs i Conference League. Han mangler imidlertid fortsatt den sørkoreanske stjernespissen Heung-min Son. Davinson Sanchez, Cristian Romero og Giovani Lo Celso er alle i karantene etter å ha spilt VM-kvalikkamper i Sør-Amerika.

Ryan Sessegnon og Eric Dier er ute med skader, mens Japhet Tanganga, som fikk rødt kort mot Palace, vil være tilgjengelig til Conference League-matchen i Frankrike. Ifølge nettstedet football.london vil Spurs stille med et sterkt lag. De spekulerer i at Harry Kane starter. Den engelske landslagskapteinen var god i VM-kvaliken for Engnd, men var en skygge av seg selv på Selhurst Park.

Bryan Gil, Matt Doherty og Joe Rodon er spillere som er aktuell for startelleveren. Keeper Pierluigi Gollini debuterte for Spurs i kvaliken, og han er ventet å starte torsdagens kamp.

Sannsynlig Spurs-lag, ifølge football.london: Gollini; Doherty, Tanganga, Rodon, Davies; Hojbjerg, Winks, Ndombele; Bergwijn, Kane, Gil.

Tottenham har kun tapt en av de sist ni bortekampene i Europa etter ordinær spilletid. De tapte 0-1 borte mot Antwerpen i oktober 2020.

Men; denne kampen er ikke veldig høyt oppe på Nuno Espirito Santos' prioriteringsliste, særlig siden de har hjemmekamp mot London-rival Chelsea på søndag.

SCa. 14 millioner i Lotto-potten. Spillefrist er lørdag kl. 18.00

Mot det sjette beste laget i den franske toppdivisjonen skal Tottenhams nest beste spillere være i stand til å unngå tap, men det blir neppe noen walkover. Verken Spurs eller Rennes har imponert offensivt denne sesongen. Rennes har slitt med å skape sjanser, og de får en vanskelig oppgave mot et Spurs-lag som har blitt bedre defensivt under Nunos ledelse. Begge lag kommer antakeligvis til å score i denne matchen, men vi tror kampen ender med poengdeling. 1-1? U gir 3,25 i odds.

At Tottenham spiller uavgjort mot Rennes gir 3,25 i odds. Spill her!