*Nettavisen* Sportspill.

Haugesund avslutter med stil

Foto: Jan Kåre Ness/Scanpix

Hjemmesterke Haugesund jager sin tiende hjemmeseier for sesongen mot bortesvake Strømsgodset. Sjekk vårt oddstips.

Sportspills meny søndag
Oddstips 1: Palermo jager sin sjette
Tippetips: Tromsø fikser sølvet
Tippeliga: Oversikt over skader og karantener

Søndagens langoddsprogram består av 92 objekter og inneholder blant annet siste runde i Tippeligaen. I England spilles det blant annet et svært interessant oppgjør mellom Liverpool og Manchester City. Ellers er det neturligvis kamper fra både Serie A og La Liga på dagens innholdsrike liste.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd
Cesena - Genoa
Hjemmelaget tok en svært viktig borteseier mot Bologna sist og viste at det finnes litt kapasitet i laget. I ettermiddag synes vi Cesena har bedre sjans enn det oddssettingen indikerer og Genoa imponerer ikke voldsomt om dagen. 2,60 for at Adrian Mutu og hans lagkamerater i Cesena tar en ny trepoenger er spennende.

Dagens avslag
Sarpsborg 08 -Odd
Hjemmelaget har ikke vunnet en tippeligakamp siden 19. mai og har 0-5-16 på sine 21 siste seriekamper. Odd har hatt en fantastisk høstsesong og står med utrolige 8-1-0 på sine ni siste seriekamper. Likevel synes vi 1,50 på borteseieren er svært lite fristende og utelukker ikke at hjemmelaget kan få noe ut av denne kampen. Styr unna.

Start - Tromsø
Nedrykksklare Start tar imot slvjagende Tromsø som kun har vunnet to av sine bortekamper denne sesongen. 1,75 for at Tromsø tar sin tredje borteseier for sesongen og sikrer sølvet er slett ikke noe å hoppe i taket for og hjemmelaget har definitivt kapasitet til å ta poeng.

Sjekk denne LIVE-tjenesten for all sport

Dagens spill
Haugesund - Strømsgodset
Hjemmelaget kommer til å ende et sted mellom 5. og 8. plass på tabellen. Sterk 2-1 seier borte mot formsvake Stabæk sist helg og hjemme i Haugesund går det meste på skinner. 9-4-1 er råsterke hjemmetall og med seier her gjør laget til Jostein Grindhaug en flott sesong. Ingen spesielle mannskapsproblemer.

Strømsgodset ligger på plassen foran Haugesund, men risikerer at både Haugesund og Vålerenga passerer laget med tap her. 36 av 45 poeng er tatt hjemme på Marienlyst. Borte er det ikke noe særlig bedring fra fjorårssesongen (1-6-7). Sterk snuoperasjon hjemme mot Vålerenga sist helg til 2-1 seier. Alexander Aas er ikke med her heller. Tilsvarende oppgjør i fjor endte 2-2, nå har vi svært god tro på hjemmesterke Haugesund.

Oddsen for at så skjer er 1,70, det er kanskje litt i knappeste laget, men vi kombinerer denne med en annen Tippeligakamp i søndagens andre oddstips.

Vålerenga - Stabæk
Vålerenga falt ned til 8. plass og ut av medaljekampen med 1-2-tapet i Drammen sist helg, deres tredje strake tap. For første gang innrømmer trener Andresen og flere spillere at styret rundt overgangen til Gunnarsson har påvirket negativt. Nå skal man prøve å runde av en middels sesong med seier over nettopp Stabæk, klubben Gunnarsson kom så mistenkelig billig fra. I kveld returnerer både Kristoffer Hæstad, Mohammed Fellah og Veigar Pall Gunnarsson etter å ha sonet karantene sist helg, og for første gang på lenge r Vålerenga tilnærmet skade- og karantenefritt.

Stabæk spilte antagelig sin siste kamp på Telenor Arena sist helg, neste sesong blir Nadderud igjen hjemmebane. Avskjedsfesten endte med tap 1-2 for Haugesund, og det er lite å juble for hos De Blaa om dagen. Spillemessig leverer de høyst middels, og hos dem er Gunnarsson-saken bare en av mange tunge utfordringer i tiden fremover. 0-3-2 på de fem siste spilte sier sitt. 0-0 i Sogndal i forrige bortekamp. Vi kan bare ønske Stabæk bedre lykke neste år, denne siste kampen hadde vært helt uten betydning hvis det ikke var rivalen fra Oslo øst som var motstander, og vi tror ikke dette blir noen høydare fra de blå.

Vålerenga kommer altså fra tre strake tap, men stiller endelig med toppet mannskap i kveld og mot et desillusjonert Stabæk bør det gå veien. Hjemmeseier betales med 1,50, det er ikke veldig spenstig odds, men hjemmelaget skal vinne denne.

Spilleforslag 2 søndag (totalodds 2,55 og innsats 100 kroner)
Kamp 46 Haugesund - Strømsgodset 1,70 3,25 3,95
Kamp 58 Vålerenga - Stabæk 1,50 3,50 5,05
Klikk her for å levere denne dobbelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag