Haugesund - Viking

Odds: 3.35 - 3.80 - 1.97

Kampstart lørdag 25. juni kl 16.00

Spillestopp kl 15.59 Live odds etter kampstart

Haugesund Sparebank Arena

Kampen vises på Eurosport Norge, Eurosport Player, discovery+ og TV 2 Play

Vi tror Haugesund vinner. Det spiller du på her til 3.35 i odds

Haugesund var tippet på den nedre halvdelen av Eliteserien av de fleste før sesongstart, og så langt har de innfridd dette. 14.plass på tabellen med to seiere, tre uavgjorte og seks tap gjør at de er godt plantet i nedrykksstriden.

Viking var et av lagene som ble sett på som en utfordrer til seriegullet, og i starten av sesongen har også de innfridd alle tipsene. De ligger på tredjeplass på tabellen med seks seiere, tre uavgjorte og tre tap, og har seks poeng opp til serieleder Lillestrøm.

Haugesund var på besøk i Tromsø i forrige serierunde, og det så lenge ut som de skulle få med seg alle poengene hjem.

Bortelaget hadde stått imot mange dødballer og innlegg fra hjemmelaget etter at Alioune Ndour sendte dem i føringen tidlig i 2. omgang på et straffespark, men forsvarsspillet var ikke like imponerende i sluttminuttene.

Etter 89 minutters spill dukket hjemmelagets Lasse Nilsen opp i feltet, og satte enkelt inn utligningen etter at markeringene i Haugesund-forsvaret sviktet.

– Vi trenger alt vi kan få, så en trepoenger hadde smakt voldsomt godt. Det er mange tekniske feil hos begge lag og ikke all verdens til kamp, oppsummerte Haugesund-trener Jostein Grindhaug etter kampen.

Siden seieren mot Odd(4-0 borte), har Haugesund nå tatt tre poeng på de fire siste. Tap 1-4 hjemme mot Bodø/Glimt har blitt fulgt opp med 3-3 borte mot Rosenborg, 2-2 hjemme mot Aalesund, og nevnte 1-1 borte mot Tromsø.

Det har vært vanskelige motstandere og mot et Viking-lag i motgang tror vi de har en god mulighet på seier.

Spillefrist for lotto er lørdag kl 18

Viking sliter i motvind

Viking tapte 2-1 borte mot Odd i serieåpningen, men kom seg kjapt inn på riktig spor i de neste kampene. Fire seiere og en uavgjort på de fem neste sendte laget helt opp i toppen av tabellen, med kun Lillestrøm foran.

Bortekampen mot Tromsø for en måned siden startet en periode der det har blåst frisk motvind for laget til Bjarte Lunde Aarsheim og Morten Jensen.

De ble holdt til 1-1 i Tromsø, der de egentlig var heldige som fikk med seg noe. I neste kamp hjemme mot HamKam stanget de mot et bastant bortelag. De tok ledelsen tidlig ved Niklas Sandberg, men når Markus Solbakken var uheldig og satte ballen i eget mål etter 64 minutter endte det med 1-1.

Borte mot den gang formsterke Strømsgodset måtte de reise tomhendte hjem til Stavanger. Et Strømsgodset med trøkk og tro på egne ferdigheter fightet Viking ut av stilen, og det var uvanlig mye slurv fra bortelaget. Selv to mål fra toppscorer Veton Berisha kunne ikke forhindre at hjemmelaget til slutt vant 3-2.

Hjemme mot Sandefjord sist helg skulle Viking reise seg. De var store favoritter før kampen, men det er ikke bestandig favoritten vinner.

Sandefjord var gode - Viking slet med effektiviteten - og bortelaget reiste meget fornøyde hjem med tre poeng etter å ha påført Viking sitt første hjemmetap denne sesongen

– Vi hadde ambisjoner om å gå ubeseiret hjemme, men der røk den. Vi ga bort to mål i dag, og det er helt utrolig at det går an. Det var en dårlig Viking-utgave i dag, og Sandefjord fortjente å vinne sa Viking-trener Morten Jensen etter kampen.

Har du lyst å spille Fantasy og vinne penger? Klikk her!

Det blir et jevnt derby

Dette oppgjøret er vanskelig å spå, for historien viser at oppgjørene mellom disse lagene - i Haugesund - kan gå alle veier. På de ti siste kampene har hjemmelaget vunnet fem, to har endt uavgjort og tre ganger har Viking vunnet.

Selv om begge lagene har spilt fire kamper uten seier er følelsen at Haugesund har møtt tøffere motstand, og Viking er inne i en liten blindgate.

I hele fjor vant hjemmelagene i Eliteserien 45% av kampene, og Haugesund var gode på eget gress. Selv om starten i år har vært litt trå tror vi hjemmebanefordelen denne gangen kan vippe det i Haugesunds favør.

Viking er på papiret et bedre lag enn Haugesund, men i serien der alle kan slå alle går vi for seier til Jostein Grindhaugs mannskap.

Seier til Haugesund spiller du på her til 3.35 i odds