Nielsen debuterte allerede som 16-åring, som tidenes yngste VIF-spiller i Eliteserien, og det vekket interessen hos Premier League-laget Tottenham og Serie A-giganten Inter. Han var på trening hos begge klubbene i 2012, men endte istedenfor opp i springbrettklubben Red Bull Salzburg for rundt 25 millioner.

Nielsen fikk lite spilletid i den østerrikske toppklubben, og ble i januar 2014 leid ut til den daværende Bundesliga-klubben Braunschweig. Nordmannen signert en låneavtale med Eintracht Braunschweig som strakk seg frem til juni 2015.

Onsdag er det ca 190 millioner kroner i Vikinglotto-potten.

I løpet av halvannen sesong i klubben spilte Oppsal-karen 46 kamper og scoret ti mål.

27-åringen scoret to mål på 16 kamper for Braunschweig i Bundesliga våren 2014, men det var ikke nok til å holde klubben i den tyske toppdivisjonen. Etter nedrykket scoret han åtte mål på 30 kamper for Braunschweig i 2. Bundesliga i 2014-2015-sesongen.

Nedturen fortsatte for laget fra Niedersachsen, og i 2018 rykket laget ned til nivå tre i tysk fotball. Før denne sesongen rykket de opp igjen, men oppholdet kan bli kortvarig. Med fem kamper igjen av sesongen ligger de kun tre poeng over nedrykksstreken.

Tirsdag tror vi at lagets toppscorer fra 2014-2015-sesongen, Håvard Nielsen, sender gamleklubben ett skritt nærmere nedrykk.

Greuther Fürth - Eintracht Braunschweig (Pause/fulltid dobbel) - H/H 2,05 (spillestopp tirsdag kl. 18.25)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Dette er topp mot bunn på nest øverste nivå i tysk fotball. Håvard Nielsen og Fürth kjemper om opprykk til Bundesliga denne sesongen.

Før tirsdagens kamp ligger Fürth på andreplassen som gir direkte opprykk. De er seks poeng bak serieleder Bochum, og ett poeng foran Hamburger SV.

Håvard Nielsen & co har ikke råd til å tape poeng i tirsdagens kamp mot Braunschweig, som rykket opp før denne sesongen, om de skal ta en av de to direkte opprykksplassene i 2. Bundesliga. .

Laget fra Bayern spilte 2-2 mot Darmstadt i forrige serierunde. De lå under 0-2 til pause, men klarte å komme tilbake i andre omgang og reddet ett poeng. Fürth har nå kun tapt én av de siste 13 kampene.

Fredag er det ca. 220 millioner i Eurojackpot-potten.

Sliter på bortebane

Braunschweig ligger å vaker rundt nedrykksstreken, men de har vist brukbar form de siste ukene. Laget har kun tapt én av de siste åtte kampene, men på bortebane har de vært en katastrofe. De har kun vunnet én av 14 bortekamper, og åtte av dem er tapt.

Fürt er ubeseiret i de tre siste hjemmekampene mot Eintracht Braunschweig, og de vant det omvendte oppgjøret 3-0. I den kampen ble alle målene scoret i andre omgang.

De har ligget under til pause i åtte av 14 bortekamper denne sesongen, og vi tror de får problemer mot et Fürth-lag som må vinne for å henge med i kampen om en direkte opprykksplass. Håvard Nielsen & co vil unngå å havne situasjon som i forrige serierunde, der de kom bakpå etter første omgang. Vi tror opprykksjagende Fürth leder til pause og etter 90 minitter. Oddsen på H/H-spillet er 2,05. Det er ok.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset