*Nettavisen* Sportspill.

Hektisk i Tippeligaen

Foto: Svein Ove Ekornesvåg (Scanpix)

Det er full runde igjen, og Rosenborg er på gang. Her er dagens tippetips.

19.06.11 09:49

Sportspills meny søndag
Tippetips: Nå skal vi få 12 rette
Oddstips 1: Molde og Senja spilles
Oddstips 2: Vålerenga er tilbake
Tippeligaen: Skader og karantener
Lesertips: Se hva andre tror på

Søndagskupongen er delt mellom Tippeliga og Adeccoliga. En spennende og vrien kupong, der vi kan glede oss til Rosenborg - Tromsø på TV 2 klokken 20.00.

Bonuspotten er oppe i hele 3.900.000 kroner. Bonuspotten tilfaller en eventuell alenevinner på dagens kupong.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Rosenborg - Tromsø
Så vant endelig Rosenborg igjen. Prica scoret og Rekdal kjeftet, og alt var som det pleier i Aalesund. 2-2-1 på de fem siste for Rosenborg er brukbart, i og med at de lå i bunnen av tabellen, men selvsagt langt unna forrige sesongs nivå. Kan de følge opp med en ny seier mot serieleder Tromsø? Selvsagt kan de det, for Rosenborg er fortsatt blant landets beste lag, bare selvtilliten er tilstede og hele laget gjør en innsats.

Michael Jamtfall (korsbånd/menisk) er ute for resten av sesongen. Boti Goa (kne) er også langtidsskadet. Jon Inge Høiland (overtråkk) rekker trolig heller ikke Tromsø-kampen søndag. Markus Henriksen er friskmeldt etter migreneanfallet han pådro seg mot Aalesund.

Tromsø viser en stødighet og jevn kvalitet som få eller ingen andre i årets Tippeliga er i nærheten av. De la på til tre strake hjemmeseire med 1-0 over Lillestrøm på torsdag. Mos fikk vende og skyte fra hjørnet av 16-meteren og plasserte ballen i en ørliten åpning mellom keeper og stanga. Tromsøs solide forsvar nektet bortelaget å score, og slik vinnes fotballkamper i Tromsø. 6-1-0 på hjemmebane er flott, men i dag er det bortekamp, og Tromsø har bare spilt tre av slaget, med 0-3-0 som resultat. Således er de ett av bare to lag som ikke har vunnet på bortebane denne sesongen.

Noe smårusk i troppen, men Ludvig Rinde skal være eneste spiller på skadelisten.

Innbyrdes oppgjør forrige sesong:

24.10.2010 Rosenborg - Tromsø 1 - 0
02.05.2010 Tromsø - Rosenborg 0 - 0

Vel har Rosenborg variert denne sesongen, men det begynner etter hvert å bli langt mellom tapene. Når Tromsø ennå ikke har vunnet en bortekamp har vi derfor vondt for å se dem vinne på Lerkendal, til tross for at de topper tabellen. Vi fikk en H og en U av disse forrige sesong, og det kan vi meget vel få denne sesongen også. HU i kamp 1.

Brann - Aalesund
Vi trodde Brann skulle ha gode muligheter borte mot et skadeskutt og desperat Viking, men der bommet vi på skiven. Det kan se ut som Brann ikke tåler å være favoritter på bortebane, det var de for så vidt ikke i Stavanger, men det var ikke langt unna. På egen stadion har de 3-0-2 totalt og tradisjoner for å vinne de prestisjefyllte oppgjørene. De slo Sogndal 2-0 sist de spilte hjemme, uten å overbevise i nevneverdig grad. Gode Austin er ikke med nå heller, men Ojo er alltid farlig på topp.

Rodolph Austin er fortsatt opptatt med Jamaicas landslag i Gold Cup. Juninho er ferdig i klubben. Ellers skadefri tropp. Karantene: Birkir Már Sævarsson (tre gule).

Aalesund kjemper i toppen, men på torsdag holdt det ikke på hjemmebane mot Rosenborg. Trener Rekdal var misfornøyd med dommeravgjørelser og mye annet, men alt i alt var Aalesund et godt stykke unna seier. Men det skal sies at de spørsmålstegnene mange satt ved Rekdals delvis unge og urutinerte mannskap i begynnelsen av sesongen, er borte nå. Laget er solid, og de med lite erfaring er også gode, til tross for 1-3 mot Rosenborg.

Demar Phillips og Jason Morrison spiller fortsatt Gold Cup for Jamaica. Pablo Hererra, Ole Christian Rørvik og Sander Post er ute med skader, og det er høyst tvilsomt om Lars Fuhre rekker Brann-kampen. Det er også noe usikkerhet knyttet til Solomon Okoronkwo.

Innbyrdes oppgjør forrige sesong:

31.10.2010 Aalesund - Brann 3 - 1
06.06.2010 Brann - Aalesund 2 - 1

Dette er nok et tippeligaoppgjør som kan ende med hva som helst, men flere faktorer taler for hjemmeseieren: Fravær hos Aalesund, som riktignok ikke har hatt noe som helst å si så langt, men som kan bli avgjørende før eller senere. Så har vi historien, som viser at det ble H forrige sesong, men først og fremst så er dette et vestlandsoppgjør, og Sportsklubben Brann hater å tape på hjemmebane for lag fra samme del av landet. H i kamp 2.

Fredrikstad - Odd
Fredrikstad har tapt tre bortekamper på rad, og i forrige hjemmekamp fikk de som ventet tøff mostand av rivalen Sarpsborg 08. Derbyet endte 1-1 etter at Tarik Elyounoussi utlignet for FFK i det 85. minutt. Samme mann scoret på straffe i Kristiansand på torsdag, og Thomassen skrudde en corner direkte i mål, men det ble tap 2-3 for et Start i nød. 0-1-3 på de fire siste er en liten nedtur for Fredrikstad, og at dette kommer mens Borges er borte i Gold Cup, er kanskje ikke helt tilfeldig.

Alex Valencia er fortsatt ute med kneskade, mens Raio Piiroja brakk nesa mot Start. Det er usikkert om sistnevte rekker kampen mot Odd søndag. Celso Borges er fremdeles på landslagsoppdrag. Karantene: Amin Askar (rødt kort), Vidar Martinsen (tre gule).

Odd har spilt 1-1 mot Viking, 1-1 mot Kongsvinger i cupen og 1-1 på Lillestrøm i sine tre siste bortekamper. Dette holder ikke, og med 1-2-2 både hjemme og borte i serien er man under streken. Der ønsker man selvsagt ikke å være, så det kommer ikke til å stå på innsatsen for Odds del i dag. Så får vi se hvordan det står til med evnene.

Mattias Andersson (kne) er ute på ubestemt tid. Fredrik Semb Berge (lår) og Torgeir Børven (rygg) er fortsatt uaktuelle. Karantene: Simen Brenne (rødt kort).

Det er fravær på sentrale spillere hos begge lag, men hjemmelaget er vel hakket mer svekket enn bortelaget. Men 11 runder av Tippeligaen har vist oss at skader og fravær ikke må vektlegges for mye, for det kommer inn juniorer og andre erstattere som er vel så gode eller dårlige som de faste starterne, alt ettersom, og det hele blir akkurat like bingopreget som alltid. Dette bør Fredrikstad vinne, men vi tror Odd kan knipe ett poeng med en ny 1-1-kamp. HU i kamp 3.

Lillestrøm - Strømsgodset
Lillestrøm har ikke bedre enn 1-1-3 på sine fem siste. Seieren kom når den var minst ventet, i den vanskelige bortekampen i Sarpsborg. På Åråsen ble det 1-1 mot Odd sist. Lillestrøm er best på bortebane så langt, hjemme har de bare 1-1-2.

Nosa Igiebor måtte stå over Tromsø-kampen grunnet sykdom, mens Stefan Gislason (strekk), Erling Knudtzon (leddbånd) og Mathis Bolly (lyskeoperert) er alle på bedringens vei. Da vi kontaktet LSK fredag formiddag, var beskjeden at det er for tidlig å si hvem av disse fire spillerne som eventuelt rekker kampen mot Strømsgodset. Edwin Eziyodawe har gjennomgått en ny kneoperasjon og er ute resten av sesongen. Youssef Sekour (korsbånd) er ute resten av kontraktsperioden. Bjørn Bergmann Sigurdarsson er fortsatt opptatt med U21-spill for Island.

Strømsgodset tapte sesongens første hjemmekamp på torsdag. Det var Molde, laget som røk 0-5 i Haugesund, som ble de første til å vinne på Marienlyst denne sesongen. I følge rapportene startet Godset tafatt, og kunstgresset deres ble for en gangs skyld en fordel for en hurtigspillende motstander. Godset har bare spilt 3 bortekamper, og har 1-0-2 på disse, etter seier mot Viking og tap for Start og Aalesund.

André Hanssen og Razak Nuhu er uaktuelle. Ellers ingen rapporter om nye skader siden tapet for Molde.

Innbyrdes oppgjør forrige sesong:

07.11.2010 Strømsgodset - Lillestrøm 5 - 4
09.05.2010 Lillestrøm - Strømsgodset 3 - 1

Vi holder fast ved fordums oppfatninger om at Godset vinner hjemme og taper borte, slik de gjorde forrige sesong. Det føles vondt å skulle stole på Lillestrøm i dag, men vi kan ikke gardere alle oppgjørene i Tippeligaen, og markeringen blir H i kamp 4.

Stabæk - Viking
I det vi slo fast at Stabæk hadde sluttet å spille uavgjort, kom sesongens første uavgjort med 1-1 i Sarpsborg forrige runde. Igjen trivdes Stabæk på bortebane, og de har 4-1-1 på seks bortekamper hittil, noe som er klart best i Tippeligaen. Da kan De Blaa kjempe i toppen, til tross for at de ryker for Sogndal og Aalesund på hjemmebane.

Troppen er skadefri, men Alain Junior Olle Olle er suspendert for tre gule kort.

Du verden så godt det smakte for Viking-spillerne, fansen og ikke minst trener Åge Hareide å slå Brann hele 3-0 på hjemmebane torsdag. En meget etterlengtet seier, og med skader i laget og flere gode unggutter på banen, sto veteranen Sæternes frem som en frelser. Sæternes var på riktig sted til riktig tid, og satte også en straffe helt på tampen og gjorde med det ekte hat-trick. Det noe reservepregede Viking-laget vi så på torsdag, spilte jo mye bedre ut enn hva et "toppet" Viking har gjort hittil. Så det blir spennende å se hvem Hareide bruker denne gangen. Erik Nevland og Valon Berisha er tilbake fra skade, samtidig som Birkir Bjarnason er på vei hjem fra EM-sluttspillet i Danmark.

Kneskadde Patrik Ingelsten (kne) er ute resten av sesongen. Tomasz Sokolowski (lår) og Tommy Knarvik (lår) er fortsatt uaktuelle. André Danielsen (leddbånd) er ute i ca fire uker.

Innbyrdes oppgjør forrige sesong:

10.07.2010 Stabæk - Viking 2 - 3
24.04.2010 Viking - Stabæk 2 - 0

Viking vant begge oppgjørene forrige sesong. Nå har de fått tilbake selvtilliten, og alt er mulig. Stabæks evne til å skuffe på hjemmebane øker uforutsigbarheten enda noen hakk, og vi skal igjen være så dristige at vi garderer en Stabæk-kamp HB. Selv om de spilte uvgjort forrige runde for første gang på evigheter, betyr ikke nødvendigvis det at ettpoengerne vil komme på løpende bånd. HB i kamp 5.

Vålerenga - Sarpsborg 08
Vålerenga har ikke spilt siden 29. mai. Da var formen dårlig og spillet satt på ingen måte, men en tabbe av Sogndal gjorde at Vålerenga tok tre meget heldige poeng på Fosshaugane. Før det hadde man en rekke på 0-2-4 og sank på tabellen. Det blir spennende å se hvordan VIF og trener Martin Andresen har brukt pausen. Forventningene er ganske høye.

Morten Berre er definitivt ute. Luton Shelton er fortsatt på landslagsoppdrag med Jamaica i Gold Cup, men ettersom Canada er ute av turneringen, er Lars Hirschfeld tilgjengelig igjen. Småskadde Koné, Boakye, Hæstad og Stranberg er med i troppen, men ikke Nouri. Dette er Vålerengas tropp, der unggutten Anene har fått plass for første gang:

Lars Hirschfeld, Gudmund Taksdal Kongshavn, Andreas Nordvik, André Muri, Freddy dos Santos, Fredrik Stoor, Fegor Ogude, Yssouf Koné, Håvard Nielsen, Mohammed Fellah, Isaac Boakye, Dawda Leigh, Kristofer Hæstad, Stefan Strandberg, Bojan Zajic, Adnan Haidar, Harmeet Singh, Chuma Anene.

Sarpsborg 08 holdt en stund fort på egen stadion, men når de tapte hjemmekampen for Lillestrøm for tre runder siden med 2-4, og bare klarte 1-1 mot Stabæk på torsdag, er litt av opprykksmagien borte. Mot Stabæk var man faktisk godt fornøyd med ett poeng. På bortebane har de til gode å vinne. 0-2-3 og målforskjell 7-13 er status.

Tobias Henanger er fortsatt ute med skade. Michael Røn (strekk) rekker heller ikke VIF-kampen, og Øyvind Hoås (kne/ankel), som spilte med store smerter mot Stabæk, må betegnes som tvilsom.

Siden Vålerenga var inne i en blindgate, må det være en fordel at de nå har hatt nesten tre uker til å trene og hvile. Det ligger i kortene at Vålerenga viser seg fra en bedre side idag, og det går trolig ut over bortesvake Sarpsborg, som kanskje må stille uten viktige Hoås. Vi tror på H i kamp 6.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Alta - Bodø/Glimt
Alta har falt litt av etter en god sesongstart. Skader på sentrale spillere er mye av årsaken. Kun Løv-Ham er slått på de syv siste spilte, og i serien har de tre siste hjemmekampene gitt 2-2 mot Hødd, 1-5 mot HamKam og 3-4 mot Asker. Finnmarkshallen er ikke lenger en uinntagelig festning. Når man ikke vinner bortekamper heller i videre grad, ligger man brått bare poenget over nedrykk.

Toppscorer Vegard Braaten (a), Thomas Braaten (f) og Jan Egil Brekke (f) har vært skadet et par kamper, og hvem som har vært savnet mest er ikke lett å si, for Alta har scoret 8 mål på sine fire siste, men sluppet inn 12. Det er Sega Ngom, erstatter for Vegard Braaten, som virkelig viser seg frem med finspill og scoringer for tiden. Nå er begge Braaten-gutta tilbake fra skade, og Aleksandar Vasilev (f) er tilbake fra suspensjon, så det blir et sterkt Alta i dag. Ngom og V. Braaten på topp lukter det svidd av.

Glimt er på gang, og med 4-0-1 på sine fem siste har de krøpet oppover tabellen. 2-0-4 på bortebane er middels, og etter borteseire mot Løv-Ham og Strømmen tapte man 2-3 på Hønefoss. Men det er ingen tvil om at Glimt seiler i medvind. Midlertidig trener Cato Hansen ser ut til å passe laget, og med de resultatene han kan vise til nå, med en tross alt ganske begrenset spillerstall, burde han få et godt tilbud fra klubben i aller nærmeste fremtid.

Imingen (f) er ute på lang sikt. Bjørnbak (f) sto over med hjernerystelse sist, og ble erstattet av Eek. Det kan være tilfelle i dag også. Berg (m) er tilbake og fikk et innhopp mot Kongsvinger, men holder neppe en hel kamp ennå. Jim Johansen er suspendert.

Innbyrdes oppgjør forrige sesong:

29.08.2010 Alta - Bodø/Glimt 0 - 1
04.07.2010 Bodø/Glimt - Alta 2 - 0

Det er mange mil fra Bodø til Alta, men oppgjørene mellom lagene i nord får gjerne et derby-preg over seg, uansett avstand. Alta er ikke i sin beste form, og er til å komme på talefot med i hallen. Selv med sentrale spillere tilbake i dag, setter vi et lite spørsmålstegn ved formen. Glimt viser meget gode takter, de vant begge innbyrdes forrige sesong, og vi heller mot borteseieren. Dristig B i kamp 7.

Hødd - Strømmen
For et comeback i Adeccoligaen av Hødd. Hvem hadde trodd at de skulle ligge på 2. plass med 4-6-1 totalt etter 11 runder. De er ubeseirede på Høddvoll, der de har 3-2-0 og sterke 10-3 i målforskjell. Hødd slipper inn få mål, takket være en solid defensiv og deres U21-landslagskeeper Ørjan Håskjold Nyland. Samtidig viser unge talenter seg frem og scorer mål, ved siden av toppscorer Diomande.

Tre spillere har vært ute en stund og er det trolig i dag også. Ørsal (m), Lid Kleppe (f) og Grodås (f).

Strømmen varierer veldig. Mai og juni har gitt seire over HamKam og Hønefoss, en uavgjort på Kongsvinger og tap for Mjøndalen, Glimt, Bryne og Løv-Ham. Å forutse disse resultatene utfra tabellsituasjon og form er det få, om ingen, som kunne klart. 0-1 hjemme for Mjøndalen på torsdag føyde seg inn i rekken av svake resultater, kampen var en heller kjedelig affære med én målsjanse til hvert lag. "Det var flaut å gå over banen og mot garderoben til pause," sa Strømmen-trener Andreas Holter etter kampen. Til tross for en god start på sesongen er Strømmen nå bare poenget over nedrykk.

Strøm-Pedersen (f), Sadeh (m), Bjørnevik (f), Haugstad (a) og Monteiro (m) står trolig over med skader.

Hødd er veldig greie, men litt dyre å tippe, for man vet aldri om de vinner eller spiller uavgjort. Strømmen kommer trolig til å løfte seg og kjempe mye hardere etter en laber og småflau kamp på torsdag, men her møter de et potte tett forsvar og fergeturen hjem kan bli tung. HU i kamp 8.

Nybergsund IL-Trysil - Bryne
Sundet hadde vi liten tro på før sesongen, da spillerstallen ikke akkurat oste av kvalitet og rutine. Men Sundet slår fra seg, hvertfall på hjemmebane. Mens 5 av 5 bortekamper er tapt, har de sterke 4-2-0 på eget gress. Hverken Løv-Ham, Asker, Sandefjord, Sandnes Ulf, Kongsvinger eller Alta har klart å vinne her. Forrige runde ble Løv-Ham slått 3-1, etter at Sundet sov i første omgang og gikk til pause med 0-1. Så slo man voldsomt tilbake siste 45.

Heier Solbakken (m) fikk seg en smell mot Hønefoss på torsdag, og er usikker. Kapteinen Durakovic (m) er suspendert.

Vi er usikre på om det er riktig å si at Bryne har dabbet litt av, eller om de bare ble hypet opp litt for mye i starten av sesongen, etter seirene i de to første rundene. Uansett har de fire siste gitt tap mot Glimt og Hønefoss, og uavgjort mot Sandefjord og Alta. Bryne er falt ned til 5. plass, og de har 2-2-1 på bortebane så langt.

Tommy Høiland blir ikke med østover. Han pådro seg sitt femte gule for sesongen hjemme mot Alta torsdag. Foreløpig er det usikkert om også Tommy Eide Møster må bli hjemme. Midtstopperen haltet nok en gang av banen, etter én times spill mot Alta. Dersom Eide Møster ikke blir klar, trekkes trolig Vegar Landro inn i midtforsvaret og Martin Norbye går inn på høyrebacken, melder Jærbladet.

Innbyrdes oppgjør forrige sesong:

17.10.2010 Nybergsund - Bryne 2 - 2
06.06.2010 Bryne - Nybergsund 5 - 1

Bryne har aldri vunnet på Nybergsund stadion, og vi må virkelig tenke oss om her, om de klarer det denne gangen. Viktige Helle ser ut til å være litt mindre skarp enn tidligere, og Høiland er ikke med. Hadde Sundet kunne stille toppet her, hadde dette vært en sannsynlig HU-kamp, men vi ender med å bruke helgarderingen her. HUB i kamp 9.

Randaberg - Ranheim
Randaberg sliter med nivået i Adeccoligaen etter det noe overraskende opprykket. Det sies også at laget har hatt stang ut, og egentlig kan bedre, men det er gått 11 runder nå og Randaberg har 5 poeng. De er sjanseløse i bortekampene, mens de har 1-2-2 på hjemmebane. Per i dag ser det ut til at Løv-Ham er det eneste laget de har sjanser til å ta igjen. Ser man positivt på det, så har Randaberg tatt poeng i sine tre siste hjemmekamper. Sundet er slått, mens habile Mjøndalen og Hødd er holdt til uavgjort.

Kärlefjärd (m) og Bigseth Olsen (m) er ute med skade, men vi har ikke sett noen tropp fra Randaberg i skrivende stund. Spissen Ezekiel Bala er tilbake, og Omar Sande er tilbake fra suspensjon. Mathias Raade Olsen debuterte i mål på torsdag.

Ranheim fikk sesongens første tap med 0-1 hjemme for Sandnes Ulf på torsdag. Her presterte de til tider svakt, og hadde ikke den samme roen som i mange tidligere kamper. Før det spilte de 0-0 borte mot Hødd. De er ett av fire lag som topper tabellen med 18 poeng. Bortestatistikken lyder 1-4-0.

"Vi reiser til Randaberg med et så å si skadefritt mannskap, bare Pål Andre Helland er sjuk. Heller ingen av våre soner for kort", sier assistenttrener Trond Nordsteien i et intervju på klubbens nettside.

Ranheim skal holde høyere kvalitet enn Randaberg. Når det er sagt, så har Ranheim spilt veldig mye uavgjort på bortebane og de gjorde en litt svak kamp sist. Hjemmelaget vil gå for seieren i dag, tror vi, da de har langt på vei lykkes på hjemmebane den siste tiden. Likevel tror vi UB skal holde i kamp 10.

Sandefjord - HamKam
Sandefjord tok en meget sterk 2-1-seier i Asker på torsdag, og viste med det at de kan slå hvem som helst på en god dag. De var tippet i toppen, og seieren over til da ubeseirede Asker er et tydelig signal om at de er på gang. 3-2-1 på hjemmebane er bra, det er på bortebane Sandefjord har feilet. Arne Sandstø gikk fra trenerjobben i Løv-Ham til Sandefjord i slutten av mai, og har vel ikke fått noen kanonstart, men vi teller 2-1-1 i kampene under hans ledelse, og det må være godkjent når motstanden har vært ganske sterk.

Det skal ikke være mange skadene hos Sandefjord, men Saric (a) er fortsatt ute og han regnes som langtidsskadd.

HamKams unggutter og trener Vegard Skogheim har fått vann på mølla. Etter en sesongstart der poengene måtte hales og dras i land, har de plutselig vunnet fem kamper på rad og topper tabellen. De to siste bortekampene har man utklasset Alta 5-1 og Mjøndalen 3-1. HamKam skal ha all ære for disse fantastiske resultatene, men vi må ha lov til å si at vi er overrasket, for et lag som består hovedsaklig av unge gutter fra Hamar-regionen med lite erfaring på dette nivået, trodde vi aldri skulle toppe tabellen på noe som helst tidspunkt. De har riktigbok en meget giftig spiss i Thomas Lehne Olsen, og det ser ut til at gutta klarer å løfte hverandre opp i prestasjonsnivå. Lagfølelsen er nok god på Hamar om dagen.

Kaptein Pål Schjerve er trolig fortsatt ute med skade, hvilket kan bety at Edmir Asani igjen får spille stopper i par med Oddbjørn Lie.

Før eller siden går HamKam på et tap igjen, og det kan fort bli i dag. Sandefjord er gode på hjemmebane og har målsetning om, og ikke minst spillermateriale til, å kjempe helt i toppen. Dette kan bli vanskelig for høytsvevende HamKam, og vi tror det er tilbake til hverdagen nå. H i kamp 11.

Sandnes Ulf - Asker
Sandnes Ulf er på gang, det er liten tvil etter at de slo sterke Ranheim 1-0 borte på torsdag. Seieren var fortjent, og den tredje på rad for Ulf. Nå ligger de midt på den jevne tabellen og har 4-0-2 på hjemmebane. Laget skal være skadefritt.

Asker ble tidvis utspilt på Føyka av Sandefjord på torsdag, og tapte 1-2. Det var sesongens første tap, og at det kom på hjemmebane var kanskje ikke så overraskende, da Asker hele tiden har aller vært best på bortebane. De er ligaens beste bortelag med sine 3-2-0 totalt.

Kristoffer Tollås var tilbake på midtbanen på torsdag etter skadefravær, mens Stian Solberg har vært syk og ikke trent i det siste. Han spilte ikke på torsdag, men kan muligens ha blitt bra til i dag.

Selv om Asker har vært veldig gode hittil, tror vi de møter en motstander nå som er i enda bedre form enn dem selv, og får et nytt tap på rappen. Valget blir H i kamp 12.

Klikk her for å levere vår 96-rekker

Klikk her for å levere vår 432-rekker

96-rekker:

HTML EMBED
Tipping Søndag, frist: 19.06.2011 17:55
1. Rosenborg - Tromsø H U
2. Brann - Aalesund H
3. Fredrikstad - Odd H U
4. Lillestrøm - Strømsgodset H
5. Stabæk - Viking H B
6. Vålerenga - Sarpsborg 08 H
7. Alta - Bodø/Glimt B
8. Hødd - Strømmen H U
9. Nybergsund IL-T - Bryne H U B
10. Randaberg - Ranheim U B
11. Sandefjord - HamKam H
12. Sandnes Ulf - Asker H

-

432-rekker:

HTML EMBED
Tipping Søndag, frist: 19.06.2011 17:55
1. Rosenborg - Tromsø H U
2. Brann - Aalesund H
3. Fredrikstad - Odd H U
4. Lillestrøm - Strømsgodset H
5. Stabæk - Viking H U B
6. Vålerenga - Sarpsborg 08 H
7. Alta - Bodø/Glimt H U B
8. Hødd - Strømmen H U
9. Nybergsund IL-T - Bryne H U B
10. Randaberg - Ranheim U B
11. Sandefjord - HamKam H
12. Sandnes Ulf - Asker H

-

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag