I flere uker har vi ventet i spenning på om noen ville klare å karre til seg Eurojackpotten. Den ventingen fortsetter. Ingen vant førstepremiepotten denne uken heller nemlig. Heldigvis betyr dette at du kan vinne enda mer neste uke.

Spill Eurojackpot her, lykke til!

Eurojackpot-tallene:

Hovedtall: 1 - 23 - 32 - 45 - 49

Stjernetall: 5 - 10

Vinner med tre ubesvarte anrop fra Norsk Tipping

Denne ukens vinner av den nasjonale trekningen er en kvinne fra Rana. I den nasjonale trekningen blir man tilfeldig uttrukket som vinner. Vinneren får en million kroner og et reisegavekort til en verdi av 100.000 kroner i premie. Gratulerer!

Kvinnen i 40-årene fra Rana i Nordland hadde tre ubesvarte anrop fra 625 60 000 fredag kveld. Hun trodde nemlig det var en selger som skulle ødelegge fredagsroen. Likevel søkte hun opp nummeret og forstod hvem som hadde ringt.

- Jeg har sittet med hjerte i halsen og ventet på at dere (Norsk Tipping) skal ringe opp igjen. Samboeren min sa det sikkert bare var en spørreundersøkelse.

Er det vinnernummeret 625 60 000 som står på skjermen din, er det aldri en spørreundersøkelse i andre enden. Da har du rett og slett vunnet.

Oppgraderer fra Granca til Cuba

- Åh, herregud! Å, herregud! Sier en gråtkvalt og tydelig preget vinner når Norsk Tipping forteller om premien. Kvinnen sier videre at hun har spilt flere ganger, men har aldri trodd på premie.

- Jeg trodde aldri jeg skulle vinne. Likevel har jeg alltid sagt "når jeg vinner, ikke om jeg vinner", sier den nybakte millionæren fleipete.

Selv om kvinnen var i sjokk, var hun klar på hva hun skulle bruke pengene på.

- Jeg skal kjøpe meg hus, sier hun kontant. Et hus har jeg lenge drømt om.

Sammen med millionpremien sikret hun seg også et reisegavekort. Øverst på lista over drømmereisemål står Cuba.

- Det har alltid vært litt for eksotisk og langt unna, men nå kan jeg faktisk dra. Det blir nok heller Cuba enn Granca nå, sier hun og ler.

Vi gratulerer kvinnen fra Rana.Svær Eurojackpot neste uke

Uavhengig om du øyner noen lykketall eller liker tanken om tilfeldig trekning, er det nye muligheter også neste fredag. Da blir det lagt til ytterligere noen millioner i tillegg til denne ukens allerede store premie på over en halv milliard kroner.

Spill Eurojackpot her, lykke til!

(Vinnersjansen for førstepremien er 1:95 mill. per rekke. Vinnersjansen for den norske millionpremien er i snitt 1:550.000 per rekke.)