*Nettavisen* Sportspill.

Henrik Kristoffersen er best i Zagreb

Norway's Henrik Kristoffersen celebrates at the finish area after winning an alpine ski, men's World Cup giant slalom, in Alta Badia, Italy, Sunday, Dec. 22, 2019.

En strålende fornøyd Henrik Kristoffersen etter at han vant storslalåmrennet i Alta Badia to dager før julaften. Søndag jakter Henrik seier i verdenscuprennet i slalåm i Zagreb. Foto: Alessandro Trovati (AP)

Henrik Kristoffersen er verdens beste slalåmkjører, og søndag jakter han 1. plassen i Zagbreb.

05.01.20 08:17

Sportspills øvrige søndagsmeny:
Oddstips: Fyldig oddsprogram søndag - les våre analyser
Tippetips: Tottenham er ikke til å stole på
Oddssingel FA-cup: Liverpool trenger ikke suksess i FA-cupen
Oddsdobbel: Ødegaard og Real Sociedad må bryte forbannelsen mot Villarreal
Verdenscup slalåm: Henrik Kristoffersen er best i Zagreb
V64 Bro Park: Bro Park med tidlig sesongstart på galoppen

Det er et herlig langoddsprogram vi han foran oss søndag. Det skal spilles 11 kamper i den engelske FA-cupen og Liverpool er blant lagene som skal i aksjon. I Spania skal det spilles fem kamper i La Liga, mens det er fire kamper i italiensk Serie A. I Tour de Ski er det duket for vanvittig spennende avslutningsetappe opp monsterbakken og i Zagreb jakter Henrik Kristoffersen en ny verdenscupseier i slalåm.

NB! Onsdag er det ca 258 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Slalåm Zagreb - Henrik Kristoffersen vinner - 2,90 (spillestopp kl 14.10)

Det har faktisk kun vært to slalåmrenn i verdenscupen for gutta denne sesongen. 24. november vant Henrik Kristoffersen åpningsrennet i finske Levi, mens Alexis Pintauralt vant rennet i Val d'Isere i midten av desember. Henrik Kristoffersen gjorde en meget grov feil i 1. omgang da, kom seg såvidt med i 2. omgang og kjørte seg opp over 20 plasser til 4. plass.

Noel største utfordrer

Henrik har fortsatt tilgode å vinne i Zagreb. Han ble nummer tre i 2017 (da vant Manfred Moelgg), han ble også nummer tre i 2018 (da vant Marcel Hirscher), mens han endte på 5. plass i fjor (også da vant Marcel Hirscher). Merkelig nok er Alexis Pinturault satt til favoritt søndag (3,00 i odds). I min verden er hans landsmann Clement Noel den farligste utfordreren, Noel som ble toer i Levi, men kjørte ut i Val d'Isere. Oddsen på Henrik er endret og søndag morgen er han favoritt og står til 2,90.

Hirscher har gitt seg

Henrik Kristoffersen burde vært favoritt i alle slalåmrenn han stiller opp i, nå som Marcel Hirscher har gitt seg. 2,90 i odds på at Henrik Kristoffersen vinner søndagens slalåmrenn i Zagreb er grei odds og spilles.

Klikk her for å levere dette spillet

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag