Sportspills øvrige søndagsmeny:
Tippetips: Vi går for 12 rette også søndag
V75 sverige: Strålende V75-omgang fra Sverige
Oddssingel LaLiga: Sevilla spilles til overodds
Oddssingel Ligue 1: Rennes er i ferd med å våkne
Oddsdobbel Fa-cupen: En deilig cupdobbel spilles i England
Oddssingel håndball: Fyllingen er sugen på revansj mot trønderne
V4-lunsj Danmark: Internasjonal V4-søndag i Billund
Flax: Vinn reisegavekort og metervis med ReiseFlax

Søndag avsluttes verdensmesterskapet i alpint og det er slalåm for menn som er avslutningsøvelsen. Søndagens langoddsprogram byr ellers på flere kamper fra FA-cupen i England, mens det spilles en rekke seriekamper i både Italia, Spania, Tyskland og Frankrike. I tillegg er det verdenscup langrenn i Cogne i Italia og det er verdenscup hopp i Willingen. Det spilles også håndball her hjemme, både i Eliteserien for menn og kvinner.

NB! Onsdag er det ca 158 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Henrik Kristoffersen tar gull - 5,00 (spillestopp søndag kl 10.55)

Henrik Kristoffersen tar medalje - 1,95 (spillestopp søndag kl 10.55)

Henrik Kristoffersen tok et bejublet VM-gull i storslalåm fredag. Det til tross for at han ikke hadde en verdenscupseier denne sesongen etter at han radet opp med slalåmseire for et par sesonger siden. Henrik vant kun et verdenscuprenn forrige sesong, det var til gjengjeld slalåmrennet i Kitzbühel. Henrik har seks pallplasser denne sesongen, tre i slalåm og tre i storslalåm. Siste pallplass i slalåm kom i Adelboden 13. januar, da var Henrik 71 hundredeler bak vinneren Marcel Hirscher. Så ble Henrik nummer fire både i Wengen og Kitzbühel de to påfølgende helgene, mens han kjørte ut i Schladming i det siste verdenscuprennet i slalåm før VM.

Henrik har kjørt inn til 4. plass i de to foregående verdensmesterskapene i St. Moritz (2017) og Beaver Creek (2015). Henrik må ha fått et voldsomt boost av seieren fredag. I det rennet lanserte vi både medaljespill og gullspill på Henrik. Oddsene er noenlunde like søndag, men nå blir gullspillet vårt hovedspill til flotte 5,00 i odds. 1,95 på at Henrik tar medalje må også sies å være klart godkjent odds.

Klikk her for å levere dette spillet