Gå til sidens hovedinnhold

Henrik Kristoffersen jakter VM-gull

Henrik Kristoffersen tar opp kampen mot Marcel Hirscher og jakter VM-gull i fredagens storslalåm.

Sportspills øvrige fredagsmeny:
Verdenscup skiskyting: Vetle er blitt voksen
Oddsdobbel 1:
Favorittdobbel til nesten tre i odds
Oddsdobbel 2:
Uavgjortdobbel til nesten ti i odds
V75 Jarlsberg:
Gulljackpot med to bankere
V64 Ørebro:
Jackpotkveld med over 1 mill ekstra
V65 Biri:
Vi går all inn på Tassen
Lotto: Lørdag er det Gulltrekning - potten dobles
Flax: Vinn reisegavekort og metervis med ReiseFlax

Fredag er det et innholdsrikt langoddsprogram. Det er som vanlig full runde i de nest øverste divisjonene i Frankrike og Nederland, i tillegg spilles det en kamp i FA-cupen mellom QPR og Watford. Det er også kamper fra spansk La Liga, engelsk League One, tysk 1. Bundesliga og italiensk Serie A. I Åre er det storslalåm for gutta og i USA jakter Johannes Thingnes Bø en ny verdenscupseier når det er sprint for menn. I tillegg er det laghopp i Willingen, også det for menn.

NB! Gulltrekning i Lotto lørdag. Ca 29 millioner kr i førstepremiepotten lørdag. Lever kupongen her!

Henrik Kristoffersen tar medalje - 2,00 (spillestopp kl 14.10)

Henrik Kristoffersen tar gull - 6,00 (spillestopp kl 14.10)

Henrik Kristoffersen står fortsatt uten verdenscupseier denne sesongen etter at han radet opp med slalåmseire for et par sesonger siden. Henrik vant kun et verdenscuprenn forrige sesong, det var til gjengjeld slalåmrennet i Kitzbühel. Henrik har seks pallplasser denne sesongen, tre i slalåm og tre i storslalåm. Han endte også på 2. plass i verdenscupavslutningen i storslalåm i nettopp Åre forrige sesong.

Det siste verdenscuprennet i storslalåm gikk av stabelen i sveitsiske Adelboden for over en måned siden (12. januar). Da endte Henrik på 2. plass, 71 hundredeler bak Marcel Hirscher. Henrik ble også nummer to i storslalåmrennet i Val d'Isere 8. desember i fjor (1,18 bak Hirscher da) og han ble nummer tre i Beaver Creek uken før (53 hundredeler bak Hirscher). I Pyeongchang ble det OL-sølv, da var avstanden til gullvinner Hirscher på 1,27.

Det er totalt avviklet fem verdenscuprenn i storslalåm denne sesongen, Marcel Hirscher har vunnet fire av dem, mens slovenske Zan Kranjec tok en overraskende seier i Saalbach. Henrik Kristoffersen står fortsatt med kun en verdenscupseier i storslalåm. Den seieren kom 21. mars 2015 i franske Meribel.

Men Henrik har i tillegg en haug med pallplasser. Det skal være svært gode muligheter for at Henrik Kristoffersen tar VM-medalje i dag. 2,00 er oddsen på det, og det er innenfor og blir vårt hovedspill. I tillegg er det verd å nevne at storfavoritten Marcel Hirscher har vært småsyk denne uken. Derfor setter vi også et gullspill på Henrik til 6 i odds.

Klikk her for å levere spillet

Kommentarer til denne saken