Foto: Stian Lysberg Solum/SCANPIX

Her er dagens dobbel

Vi satser på at Bergsøy og Brattvåg gjør jobben i dag.

Kommersielt

Ikke gå glipp av Andreas' eksperttips! Send ODDSTIPS til 2242 og få tipsene på sms hver dag. (5 kr pr melding. Avmelding: ODDSTIPS STOPP til 2242).

Så er det fredag igjen og ingenting hadde passet bedre enn å vinne litt på langoddsen igjen. Vi kan velge mellom et par privatlandskamper, friidrett og mange objekter fra norsk 3. divisjon.

Lever spill og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!

Hareid - Bergsøy
Dette er en toppkamp i avdeling Sunnmøre. Hareid ligger på tredjeplass med 4-1-2 totalt. På hjemmebane har de 3-0-1 og 15-9 i målforskjell. De har slått bunnlaget Godøy 4-3, tapt 2-3 for Brattvåg, deretter vunnet 6-2 over tredje sisteplasserte Stranda, og vunnet 3-1 over nestjumbo Rollon. Med andre ord har man møtt de tre hittil svakeste lagene i avdelingen og slått disse, mens man tapte for laget som nå ligger på femteplass.

Bergsøy ligger på andreplass, fem poeng foran Hareid, med 6-0-1 og 16-9 i målforskjell. Tapet kom med 1-2 borte for Spjelkavik. Bergsøy slo Stranda 3-0 sist på hjemmebane, ellers er alle kampene deres vunnet med det ene, avgjørende målet. Bergsøy er nyopprykket og satser på å rykke videre opp i 2. divisjon i løpet av få år.

En av Bergsøys suksessfaktorer kan være de importerte spillerne fra Litauen. De er utvilsomt med på å heve et ellers brukbart lag. En av våre kunnskapsrike lesere har fortalt oss at den ene har spilt en del landskamper for Litauen mens de andre har erfaring fra litauisk toppserie. Det er klart at slike spillere vil briljere i norsk 3. divisjon.

En annen suksessfaktor kan være trener Lars Petter Rønnestad, som har fått entusiasme inn i troppen, som drives fremover av medgangen, og alle yter det lille ekstra som er nødvendig for å vinne.

Vi tar med en skaderapport og litt startellever-teorier fra Hareids utmerkede hjemmeside: " Svein Inge Nesset er ute denne kampen grunna helgeundervising i heimkunnskap ved Høgskulen i Volda, som han må møte på for å få godkjent utdanninga. Robert Ulfstein er ute med strekk. Elles er troppen så godt som fulltallig. Kaptein Tore Johan Ytre-Hauge stod over mot Hødd 2, men trena lett onsdag, og kan i beste fall bli klar. Kim-Tore Husøy er tilbake etter karantene mot Hødd 2. Det betyr at Bjørge Worren og Svein Dag Slettebakk må komponere eit nytt lag nok ein gong. Utan at vi veit noko om kva dei tenkjer så er det jo logisk at Husøy går inn igjen på laget, og då må ein av dei andre angriparane vike. Blir Ytre-Hauge funne skadefri nok til å starte må kanskje også ein av midtbanespelarane bli plassert på benken, om ikkje trenarane flyttar ein av dei ut på den ledige høgrebacken".

Ingen innbyrdes oppgjør de seneste årene. Hareid har vært et stabilt 3. divisjonslag mens Bergsøy har spilt på lavere nivå noen sesonger nå.

Hareid ligger helt oppe på tredjeplass nå som de har møtt avdelingens tre svakeste lag på rekke og rad. I dag blir det en helt annen dans mot sterke Bergsøy. 1,90 på B er spillbart slik vi vurderer denne kampen. Ikke dermed sagt at dette er en sikker B, men når oddsen er 1,90 skal denne med på dagens kupong.

Rykende ferske sms:Få scoringsvarsel for ditt favorittlag!

Brattvåg - Volda
Vi holder oss i Sunnmøre-avdelingen, og to lag som ligger helt likt med 3-1-3 og 10 poeng etter syv runder. Brattvåg tok alle sine ti poeng på de fire første kampene. De tre siste er tapt mot Bergsøy, Herd og Valder. De to førstnevnte er topplagene i avdelingen og svært få av de andre lagene har noen poengsjanser mot disse så lenge de holder formen de har nå. Brattvåg har 2-0-1 på hjemmebane og tapet kom mot suverene Herd.

Volda startet svakt men nå er det blitt sving over sakene. Tre poeng er tatt mot Rollon, Stranda og Valder og ett mot Spjelkavik på de fire siste spilte. Tapene tidligere i sesongen kom mot Bergsøy, Herd og Hødd 2.

Det ble 2-2 her i fjor. Det står 3-2-1 fordel Brattvåg på dagens bane. Det er et par skader i begge lag, Voldas Tobias Evebø ble småskadet sist så vidt vi kan forstå utfra kampreferatet. Rune Haugen har vært inn og ut med skade en stund nå, trolig ute i dag. I så fall er Volda svekket offensivt. Det samme kan vel sies om Brattvåg, i og med at deres toppscorer frem til midten av mai, Steffen Tangen, ødela hånden da han falt i trappen hjemme for noen uker siden. Han er ute i flere måneder, dessverre. Men det finnes gode erstattere både her og der.

Disse lagene er svært jevne denne sesongen. De har tapt og vunnet mot flere av de samme lagene. Det ble uavgjort i fjor. Likevel tror vi på Bråttvåg i dag, for de er nødt til å snu den dårlige trenden snart, og de skal ha mannskapet til å klare det. Kampen går på gress, noe som kan være en liten fordel for Bratvåg. Volda var ikke veldig gode i 1-0 seieren over svake Rollon sist, selv om de vant fortjent og klarte det viktigste - tre poeng. Når to så jevnsterke lag møtes blir det marginene som avgjør, og derfor er 1,85 på H kanskje i snaueste laget, men ikke verre enn at vi tar den med i dagens dobbel.

Vi får en dobbel til 3,52 i odds, det må være bra på en fredag før VM. Vi satser 100 kroner i dag også. Spillefristen er klokken 18.25.

8. Hareid - Bergsøy 2,20 3,75 1,90
18. Brattvåg - Volda 1,85 3,75 2,25

Total odds 3,52

Klikk her for å levere denne dobbelen.

Sportspill.no on Facebook

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus