Gå til sidens hovedinnhold

Her er grunnen til at Vålerenga får trøbbel mot Strømsgodset

Strømsgodset blir et helt annet lag når de spiller på hjemmebane. På søndag kommer Vålerenga på besøk og det kan bli tøffere enn de ønsker.

Søndag kveld tar Dag-Eilev Fagermo og hans disipler turen fra hovedstaden til Marienlyst for å møte Strømsgodset. Det trenger ikke å bli noen enkel affære.

Strømsgodset - Vålerenga
Uavgjort @ 3.60
Spillestopp: 19.59. Kampen vises på Discovery +

Trykk på denne lenken for å levere dette spillet

Strømsgodset hadde ingen sjanse sist når de reiste til Molde og tapte 0-3, men drammenserne er et helt annet lag på eget gress. Det er rett og slett som natt og dag. På bortebane har de fryktelige 0-1-4 denne sesongen, men når de kommer ut på Marienlyst og kjenner lukta av gress våkner de til. På hjemmebane er de nemlig mye verre å møte, og etter sesongens fire hjemmekamper står de oppført med tre seire og en poengdeling: Lillestrøm (3-1), Rosenborg (2-1), Sandefjord (4-0) og Tromsø (1-1).

Godset er sterke hjemme
Disse resultatene gjør de til eliteseriens tredje beste hjemmelag denne sesongen, selv om de kun har hatt fire hjemmekamper. Legger vi dette sammen med bortekampene havner Strømsgodset nede på en 10.plass, og det sier litt om hvor stor forskjellen er. Hjemme mot Vålerenga har de tapt de to siste årene, men før de hadde de hele fem strake seire mot laget fra hovedstaden. Her er Mickelson og Salvesen fortsatt ute, men Gunnarsson må stå over med gule kort.

Ca. 254 millioner i Viking Lotto-potten. Legg din kupong her!

Vålerenga har slitt med skader
Vålerenga kommer hit som favoritter etter at to fine innsatser borte mot Stabæk (2-0) og hjemme mot Sarpsborg 08 (4-1) har ført de opp på bronseplass på tabellen med 19 poeng. Formen siste fem er likevel ikke bedre enn 2-2-1, og på sine fem bortekamper står de nå med kurante 3-1-1. De har slitt litt med skader her den siste måneden, og blant andre Dønnum og Kjartansson har vært ute med skader. Særlig Kjartanssons erstatter Henrik Udahl har tatt ansvar, og han står nå med fire scoringer på sine fem siste kamper. Nevnte Dønnum er mest sannsynlig tilbake foran dette oppgjøret, men Kjartansson er fortsatt ute.

Her kan du skrape Flax!

Vålerenga har vist bra form, men å møte Strømsgodset på Marienlyst er langt i fra noe enkel oppgave. Vi tror det kan bli jevnere enn hva oddsen tilsier, og synes 3.60 på poengdeling er fin odds her.

Strømsgodset - Vålerenga
Uavgjort @ 3.60
Spillestopp: 19.59. Kampen vises på Discovery +

Trykk på denne lenken for å levere dette spillet