Gå til sidens hovedinnhold

Her kan du levere Vikinglotto

Det er rundt 166 millioner kroner i potten i Vikinglotto onsdag 25. mars.

I slutten av januar stakk en danske av med førstepremiepotten i Vikinglotto. Dermed vant den heldige dansken 327 millioner kroner. Etter det har potten økt hver uke, og er nå på rundt 166 millioner norske kroner. Vikinglotto spilles i Norge, Danmark, Sverige, Island, Finland, Estland, Litauen, Slovenia og Latvia,

Første gangen Vikinglotto ble spilt var i 1993. For å vinne topp-premien må du ha 6 rette pluss 1 vikingtall. Du kan levere din kupong på nett eller mobil, og som alltid vil en eventuell gevinst hos Norsk Tipping overføres direkte til din konto.

Her kan du levere kupongen

Storvinner i Norge i oktober

Onsdag 2. oktober gikk en drøm i oppfyllelse for en norsk spiller. Hun ble nemlig mangemillionær i Vikinglotto da hun stakk av med førstepremiepotten på 117 millioner kroner.

Det er fylket Viken som har fleste millionærer i Vikinglotto med 239. Rett bak følger Vestland med 123.

Har du sjekket dine spillegrenser?

Det kan være fristende å fordrive tiden med spill på nettet. Mange gjør det når dagene hjemme blir mange og lange. Men vi ber deg: Pass på at du spiller med måte. Da bevarer du spillegleden.

Dine egne, gjennomtenkte spillegrenser er ditt viktigste vern mot å miste kontrollen og spille for mer enn du egentlig tenkte at du skulle.

Sjekk spillregnskapet ditt. Hvor mye har du tapt den siste tiden? Er det ok å fortsette slik, eller bør du vurdere grensene dine på nytt?

Vi synes det er hyggelig hvis du koser deg med spillene våre – det er derfor vi har dem. Men hvorfor ikke tenke igjennom spillegrensene dine en gang til?

Logg inn og sjekk spillegrensene dine her!

Vinnersannsynlighet Vikinglotto:

For å vinne 1. premien i Vikinglotto må du ha 6 riktige vinnertall av 48 mulige, pluss ett viktingtall av 8 mulige. Det gir totalt ca. 98 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersannsynligheten blir da ca. 1:98 millioner per rekke. For 2. premie (6 rette hovedtall) er vinnersannsynligheten på ca. 1:14 millioner per rekke. Statistisk sett vinner man en premie, med 3 rette eller bedre, i snitt på hver femte kupong med 10 rekker.

Antallpremieutbetalinger totalt i 2019 (Norge): 6 340 814

Antall førstepremieutbetalinger i 2019 (Norge): 6

Antall millionærer i 2019 (Norge): 34

Høyeste premieutbetaling i 2019 (Norge): 221 351 890

Kommentarer til denne saken