Sportspills øvrige lørdagsmeny:
Tippetips: Sverige må reise tomhendt hjem
Oddssingel fotball-VM:
England soleklar favoritt i bronsefinalen
Oddssingel Allsvenskan:
Herlig skrellobjekt i Allsvenskan
Oddssingel PostNord:
Blink herjer hjemme i Trøndelag
V75 Jarlsberg lørdag:
V75-fest med ubeseirede Hillary B.R.
V4/V5 Klampenborg: Flott lørdagsgalopp på Klampenborg
Overgangsvinduet: Nettavisen følger sommervinduet 2019
Premier League: Alle overgangene sommeren 2019

Lørdagens langoddsprogram bærer tydelig preg av at ferien er i gang, men det er en del interessante kamper fra norsk 2.- og 3.-divisjon. Den klart største kampen er bronsefinalen i fotball-VM mellom England og Sverige. Ellers spilles det to åttendelsfinaler i Afrikamesterskapet og det er bronsefinale både i Copa America og i fotball-VM for kvinner. I Sverige spilles det tre kamper i Allsvenskan og Wimbledon-turneringen byr på en rekke dueller i tennis.

NB! Lørdag er det Lotto med ca 14 millioner kroner i førstepremiepotten. Lever kupongen her!

IFK Göteborg - GIF Sundsvall B 4,90 (spillestopp kl 15.55)

IFK Göteborg med en flott første halvdel av sesongen og var nærmest seieren i bortekampen mot Östersund sist helg, men kampen endte 0-0. Solide 3-2-1 på seks spilte hjemmekamper og kun to baklengsmål på disse. Men det tapet kom i forrige hjemmekamp mot Ørebro.Viktige Patrik Karlsson Lagemyr ble skadet mot Östersund og er ute for resten av sesongen. Viktige Sebastian Ohlsson er også skadet. I tillegg er Benjamin Nygren solgt og spissen Lasse Vibe soner karantene.

På grunn av store økonomiske utfordringer så GIF Sundsvall seg tvunget til å selge toppscorer Linus Hallenius i pausen. Innledet etter ferien med 0-0 hjemme mot AFC Eskilstuna. Ligger tredje sist og på kvalifiseringsplass med kun 11 poeng, men har kun to poeng opp til sikker plass. Ingen seire på de åtte første bortekampene (0-3-5).

Hjemmelaget er klart svekket til lørdagens kamp og vi merker oss at de to siste tilsvarende i Göteborg har endt med borteseier. 1,57 er håpløs hjemmeodds med tanke på hvor svekket IFK er. GIF Sundsvall har altså vunnet tilsvarende kamp de to foregående sesongene. 4,90 i odds på borteseier er helt klart verd et forsøk slik forutsetningene er foran dagens kamp.